LJUBAVNI HOROSKOP za 6. Septembar: Nekim vezama jednostavno nije suđeno – uzmite to kao lekciju i krenite dalje…

ljubavni horoskop

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Ljubavni horoskop: Događaju se loše stvari i to vam može oduzeti vjeru u ljubav. I kao rezultat toga, ne želite se više nikome otvoriti.

Međutim, ovaj Mjesec će početi raditi na zidovima koje ste izgradili oko svog srca i dati vam uvid u ono što bi moglo biti.

Možda je najveća laž koju ste si izgovorili nikad više i nakon ovog Mjeseca možda ćete se približiti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Čak i kada život postane težak, dobro je donijeti odluku da ćete se ponovno posvetiti brizi i brizi osobe koja ima vaše srce.

Potrebna je velika osoba da proguta svoj ponos i donese odluku da voli unatoč svim lošim stvarima koje su se dogodile. I pažljivo odmjerite ovu odluku, ali ako je to ono što želite učiniti, budite vjerni sebi.

 

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Ljubavni horoskop: Postoji romantična ljubav, a tu je i ona vrsta ljubavi koja se usredotočuje na obavljanje stvari koje treba učiniti što pokazuje da vam je stalo.

Danas, iako vas netko možda neće nužno zaljubiti zbog svog stava, držat ćete se tradicije koja vas je spojila s nadom da će se veza u budućnosti ponovno okrenuti.

 

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Nikad nije kasno pokazati nekome da ti je stalo.

Iako je početak ostavio vašu vezu već duže vrijeme, možda ćete otkriti da mala gesta puno znači i može pokrenuti stvari tamo gdje su izgubljene.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Ljubavni horoskop: Odrasli ste vjerujući da je ljubav suđena i da biste mogli početi razmišljati o sebi u vašoj vlastitoj vezi. To može biti dinamika koja narušava tip doma koji pokušavate stvoriti sa svojim partnerom.

Ako imate druge značajne pritužbe ili vam se čini da nešto nije u redu, procijenite obrasce za koje se činilo da odražavaju bilo koje disfunkcionalno ponašanje koje ste imali u prošlosti tijekom djetinjstva.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Ponekad komunikacija može postati disfunkcionalna i teško je stvari vratiti u zdravu ravnotežu.

To može biti kada vi i vaš partner konačno odlučite potražiti pomoć od terapeuta kako bi vaš ljubavni život vratio tamo gdje bi trebao biti.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 6. Septembar: Nekim vezama jednostavno nije suđeno – uzmite to kao lekciju i krenite dalje…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top