LJUBAVNI HOROSKOP za 5. Septembar: Danas će biti poseban dan, jer donosi romantična iznenađenja za OVE znakove…

ljubavni horoskop

OVAN

Ljubavni horoskop: Danas ćete se osjećati opušteno, što čini lijepu promjenu u odnosu na vašu obično snažnu energiju. Dobro je pristupiti stvarima iz blaže perspektive. Ponekad možete pronaći odgovore na stvari koje vam možda nisu bile vidljive kada ste bili više usredotočeni i gurali stvari. Slušajte što drugi oko vas danas govore jer biste mogli čuti neke korisne informacije. Kod kuće, uživajte u kvalitetnom vremenu s voljenima, opuštajući se i smijući.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ljubavni horoskop: Trebali biste se osjećati posebno romantično i senzualno u ovom trenutku, a mogli biste se naći kako privlačite zadivljene poglede muškaraca oko sebe, čak i stranaca. Razina vaše strasti je visoka, pa je ovo izvrstan dan za planiranje romantične večeri. Također biste se mogli osjećati posebno kreativno i mogli biste poželjeti provesti dan u nekoj vrsti umjetničke aktivnosti. Idi na to!

 

BLIZANCI

Danas vam je um posebno oštar, iako ste možda malo više introspektivni nego inače. Puno ljudi može vam prijeći put, a vi ćete uživati ​​u njihovom društvu, ali oni vas mogu smatrati neobično tihim. Nema veze, upijat ćete većinu onoga što vam govore i vjerojatno će im trebati dobar slušatelj! Planovi putovanja dolaze u prvi plan, kao i romantika. Uživaj u danu.

 

RAK

Ljubavni horoskop:  Čudna uzbuđenja u vama mogu otkriti da želite pobjeći negdje daleko od civilizacije s ljubavnikom. Ovo je sjajan dan za to. U najmanju ruku isplanirajte mirnu večer kod kuće s muškarcem u svom životu. Možda biste željeli zadovoljiti i druge senzualne želje, poput želje za ukusnom hranom ili pićem, ili za udobnim stolicama ili krevetima. Potočite s njim. Svima nam je s vremena na vrijeme potrebno malo zadovoljstva!

 

LAV

Ljubavni horoskop: Na druženjima s bliskim prijateljima možda ćete razgovarati o filozofiji, znanosti ili drugim složenim školama mišljenja. Uživat ćete, ali važniji od same teme bit će osjećaj zbližavanja s onima oko vas. Možda će biti uključeno nekoliko novih ljudi; budite sigurni i uzmite njihove telefonske brojeve jer ćete se htjeti javiti kasnije. Večeras: Očekujte romantičan susret s ljubavnikom.

 

DJEVICA

Ljubavni horoskop: Danas bi vas mogla zaslijepiti iznenađujuća objava prijatelja ili kolege. Suradnik bi mogao odlučiti dati otkaz ili bi voljena osoba mogla najaviti novi cilj. Ne brinite, situacija na vas neće negativno utjecati. Ali iznenadnost događaja mogla bi izazvati mali strah. Pokušajte se odvojiti od toga i shvatite da je osoba slobodna donositi odluke koje će joj pomoći da raste. Ne možete i ne smijete spriječiti njihovu slobodnu volju.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 5. Septembar: Danas će biti poseban dan, jer donosi romantična iznenađenja za OVE znakove…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top