Čak 2 znaka će KONAČNO dobiti PRILIKU za SREĆU i za NOVI POČETAK

OVAN

Nije dovoljno reći da želite nešto učiniti. Nakon toga je potrebno djelima potvrditi svoje riječi. To se odnosi na vas. Provedite u djela ono što govorite svojoj voljenoj osobi. Nemojte da sve ostane samo na riječima i obećanjima.

 

 

BIK

Mogu postojati razlike u mišljenjima i uhvaćeni ste u sredini pokušavajući natjerati sve da se slože ili da budu na istoj strani.

Ovo je teško mjesto za vas, a teške su i vaše emocije.

Pokušajte se odvojiti od nepotrebne napetosti kad god možete. Usredotočite se na ono što je moguće, a ostalo prepustite drugima da shvate.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ponekad je dobro zapisati svoje ideje i pokušati ih ne prekršiti.

Bit će vam bolje sa skicom ili nečim čime ćete podijeliti svoja razmišljanja i ideje s sa voljenom osobom. Krenite prvo s jednim običnim danom. Ispunite svoje ideje, a onda dopustite i partneru da se uključi i podržite velikodušno njegove ideje, čak i ako niste oduševljeni.

 

 

RAK

Ovo će biti idealni dani za one koji nisu u dobrim odnosima. Planeti će vas natjerati na kajanje i kompromis, a samim time će vladati mirna atmosfera u kojoj ćete bez buke i nadglašavanja rješiti stare probleme i nesuglasice.

 

 

LAV

Sada dolazi trenutak u kojem morate donijeti važne odluke koje se tiču vašeg ljubavnog života.

Imat ćete misli i ideje koje ćete željeti ostvariti. Unatoč tome što vam to može biti teško, vrlo je važno donijeti odluke. Imali ste dosta vremena da razmislite o prioritetima i svojim željama.

 

 

DJEVICA

Prečesto ste kompromitirali kad su u pitanju ljudi za koje znate da je bolje da su udaljeni od vašeg života.

Možda će biti teško prekinuti veze, ali je potrebno. Možda ćete i dalje htjeti ostaviti neke osobe da budu dio vašeg života, ali to nikako nije pametno. Sve dok su te osobe tu, nećete moći imati iskren ljubavni odnos.

Nastavak na idućoj stranici…

Čak 2 znaka će KONAČNO dobiti PRILIKU za SREĆU i za NOVI POČETAK

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top