Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj utorak, 6. septembra vam donosi ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Upravo sada, Merkur će biti retrogradan za samo nekoliko dana, što znači da će doći vrijeme da preispitate neke stvari u svom životu.

Sve to tek dolazi, ali danas postavljate temelje za ono na što ćete se usredotočiti. A uključivanjem više realnosti, igre i radosti u svoj život sada ćete se pobrinuti da to bude tema koju ćete nastaviti.

Budući da je Venera danas na vrhuncu Lava i Djevice, ona također uključuje ono što je stvarno uz ono što se jednostavno čini dobrim.

Lav je vatreni znak koji je pun odvažnosti, dok Djevica želi liječiti i osigurati da je sve utemeljeno na stvarnosti.

Danas ćete jahati na valovima vrha, neposredno prije nego što se Mjesec spusti u znak Jarca u večernjim satima, pripremajući pozornicu da počnete razmišljati poštenije i utemeljenije, ne samo o životu, već io svojim odnosima.

Evo kako teče energija tijekom 6. septembra  i zašto ova tri horoskopska znaka imaju sjajne horoskope cijeli dan:

1. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Danas je posljednji dan kada će Venera biti u vašem znaku do lipnja 2023., pa je vrijeme da ga maksimalno iskoristite. Mjesec u znaku Strijelca danas vam pomaže pronaći hrabrost i smjer. To znači da je vrijeme da iskoristite svaku priliku koju ste proteklih tjedana ostavili u stranu.

Vi ste horoskopski znak koji nema problema s odvažnošću u ljubavi ili stvaranju života kakav želite. Međutim, možete zadržati povrijeđene osjećaje neko vrijeme što može obojiti vašu perspektivu i natjerati vas da se suzdržite kada sve što želite učiniti je žuriti naprijed.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Danas se pobrinite da prihvatite ovu energiju Venere u svom znaku i izrazite se u potpunosti. Ako želite planirati ili se obratiti nekome, sada imate priliku da govorite živahno iz srca. Jedina stvar za kojom zaista žalimo je što niste riskirali.

Nastavak na sljedećoj strani…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj utorak, 6. septembra vam donosi ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top