U NAREDNIM DANIMA: OVA 2 znaka će doživjeti PRAVU ŽIVOTNU ČAROLIJU i počet će VJEROVATI u ČUDA

OVAN

Spremni ste stati na kraj određenim pitanjima, unutarnjim i vanjskim, posebno onima koji su u prošlosti narušili vaše emocionalno blagostanje. Iako se činilo da je sve u redu, niste se osjećali slobodnim ponašati se poput sebe i biti radosna, spontana verzija sebe.

Otresite se onoga što vam je činilo nelagodu ili vas tjeralo da hodate po ljusci jajeta. Već znate da ste istinski sretni tek kada ste oslobođeni i slobodni da budete ono što jeste.

 

 

BIK

Želite napraviti čist prekid, olabaviti se i konačno napraviti željeni korak u novom smjeru. Problemi koji su se pomaknuli u vama i ideje koje su vam pale na pamet nisu na otvorenom. Nova tehnologija i novi razgovori dolaze prirodno, a vi ste spremni otvoriti vrata bržim i pametnijim načinima da iskoristite svoje talente i izgradite budućnost kakvu želite.

Budite kreativni i ne odgađajte aktivnosti kojima ste se već neko vrijeme htjeli posvetiti. Naći ćete vremena kada se fokusirate tamo gdje osjećate da bi trebao biti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ne shvaćate svoje mjesto u određenom okruženju, kao da ste suspendirani iz djelića zajedničkih napora i nešto nije u redu. Morate se osjećati dobro među drugim ljudima i iako se to može učiniti samo sa zdrave distance, nije svaka udaljenost zdrava trenutno.

Razmislite o stvarima koje vas ugrožavaju ili dovode u opasnost. Moguće je da ste neka gruba iskustva iz prošlosti povezali s problemima koji danas nemaju puno veze s njima.

 

 

RAK

Krokodili se mogu kretati nekoliko kilometara surfajući na oceanskim valovima. Konačno ste spremni osloniti se na svoju intuiciju i dopustiti joj da vas odvede što je dalje moguće. Krenite u toku i dopustite tijelu da vam pokaže koje probleme možete predvidjeti i izbjeći, a koji nisu ni toliko problematični za početak.

Osmijeh bi mogao otvoriti brojna vrata, a čvrsta prijateljstva potaknut će pozitivne emocije koje će vas učiniti kreativnim i potaknuti nove ideje u vašem umu.

 

 

LAV

Neki se odnosi odjednom doimaju kao čudan obrat vjere, tu da vam pokaže da postoje stvari koje biste radije izbjegavali. Učinili ste svoj dio posla i morate se vratiti u prošlost kako biste ponovno procijenili svoja djela i uspjeh do kojeg ste uspjeli doći nakon brojnih prepreka na svom putu.

Nema “lakog izlaza” kada nema prirodnog reda kojeg se treba slijediti i poštivati. Niste dužni drugima slijediti i ispuniti njihova očekivanja.

 

 

DJEVICA

U Češkoj postoji više od 15 tisuća ljudi koji se religiozno identificiraju kao Jedi vitezovi. Ističete se, ali niste sami u svojim pogledima ili borbama. Imajte na umu veličinu svijeta i sve što se može učiniti kada se povežete s pravim ljudima.

Nešto se već neko vrijeme osjeća. Možda je sve što vam zaista treba je promjena krajolika i nove rasprave koje će vaše osjećaje izbaciti na vidjelo, kako bi se mogli vidjeti.

Nastavak na idućoj stranici…

U NAREDNIM DANIMA: OVA 2 znaka će doživjeti PRAVU ŽIVOTNU ČAROLIJU i počet će VJEROVATI u ČUDA

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top