Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život. Ovo je dan koji bi vam mogao promijeniti ostatak života na bolje.

Sudbina se susreće s prilikom koja pogoduje ljubavi jer će Mjesec biti u harmoniji s Jupiterom tijekom faze prve četvrtine Mjeseca.

Zajedno, ova dva nebeska događaja pomažu nam da ostanemo na pravom putu s našim romantičnim vezama, dok planiramo budućnost i uzbuđeni smo zbog onoga što dolazi.

Oba ova tranzita rade s Jupiterovom sretnom energijom, a dok tečemo uz rastuću prvu četvrtinu Mjeseca u Strijelcu, osjećamo se snažno i pozitivno.

Danas nismo na smetlištu, već imamo nadu, snove i mnoge kreativne ideje kojima se možemo veseliti. Ovo vrijeme vidimo kao vrijeme u kojem dijelimo te snove s nekim posebnim.

Zajedništvo je veliki dio današnjeg općeg osjećaja, a ako smo te sreće da imamo s kim podijeliti dobrotu, onda se smatrajte blaženima i pomirenima. Danas je jako dobar dan za ljubav i romantiku.

Kad god imamo prvu četvrtinu Mjeseca, gledamo na koncept potencijala. Znamo da je Mjesec na putu do punine, a na neki način, mi smo poput ovog Mjeseca, jer smo i mi na putu prema onome što osjećamo da će nas upotpuniti.

Tek počinjemo nicati; više nismo u obliku sjemena, a što se tiče ljubavi, to znači da naši odnosi počinju postajati cjeloviti. Današnji dan doživljavamo kao sigurnost.

Osobu s kojom smo smatramo osobom s kojom ostajemo. Sve je dobro tijekom trigona Mjeseca u prvoj četvrtini Strijelca s Jupiterom.

Ova tri horoskopska znaka imaju najviše sreće u ljubavi  5. septembra:

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Sve što vam je stvarno trebao bio je jedan dobar dan poput ovog koji će vam dati osjećaj da je sa svijetom sve u redu. Današnji porast ljubavi i sigurnosti stavlja vašu vezu na kartu, što znači da je do danas niste smatrali stvarnom.

S trigonom Mjeseca u prvoj četvrtini Strijelca s Jupiterom kao vodičem, počet ćete vidjeti čašu kao prvu četvrtinu ispunjenu, a ne praznu, i na neki način, to je sve što ste stvarno željeli.

Samo jedna stvar za koju se možete uhvatiti, da vas poštedi razmišljanja da je sve samo gubljenje vremena.

Vaš odnos je ‘ona stvar’. U ovom partnerstvu vidite budućnost i ona je svijetla. Upravo ste spremni okačiti svoj mračni ogrtač negativnosti i nastaviti s njim.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Osjećate se sigurno i uklopili ste se u romansu koju ste odabrali i počinje se činiti ‘stvarnom’. Jako voliš ovaj osjećaj, Ovan, i dopuštaš si da uživaš u njemu, što je za tebe potpuna poslastica. Provjerite možete li održati osjećaj!

Nastavak na sljedećoj stranici…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život. Ovo je dan koji bi vam mogao promijeniti ostatak života na bolje.

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top