Slijede dani u kojima će KARMA počastiti OVA 2 horoskopska znaka, dok OVOG znaka očekuju VELIKE PROMJENE!

OVAN

Dobro ste organizirani, ali i dalje osjećate da vam treba vremena za svoje osobne želje i aktivnosti koje nemaju puno veze s svakodnevnim obavezama i poslom. Oni od vas koji vole svoj posao mogli bi stvoriti nešto nevjerojatno i povezati se sa svim pravim ljudima na tom putu.

Budite budni i u skladu sa svojom okolinom. Iako se ne biste trebali pretvarati da ste netko tko niste, bilo bi mudro ne govoriti glasno o određenim stvarima kako biste zadržali distancu i zdrave granice.

 

 

BIK

Potreban vam je odmor, statična energija koja će pomoći da se stvari materijaliziraju, a ne morate ih previše i prebrzo gurati. U ovom trenutku imate sve što vam je potrebno, a cilj pred vama je vjerojatno jasan, jednako kao i smjer kojim želite ići u budućnosti.

Nemojte zanemariti svoj emocionalni svijet dok pokušavate održati određenu rutinu. Trebate imati na umu svoje osobne ciljeve, ali još je važnije ostati u skladu s time kako se danas osjećate.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Duboko ste motivirani da se nastavite kretati, raditi nešto novo i intenzivno. Vaša je unutarnja prosudba u posljednje vrijeme testirana i vidjeli ste da kretanje u toku donosi neke važne rezultate i koristi vašem putu, ne samo za vašu dnevnu rutinu, već i za vaše emocionalno stanje.

Za vaše mentalno zdravlje važno je tražiti ravnotežu između odmora i aktivnosti, dok se istovremeno polako okrećete onome što volite umjesto bilo čega drugog.

 

 

RAK

Snažne emocionalne veze otvaraju nova vrata. Ovo je vrijeme emocionalnog obilja kada se ne biste trebali zadovoljiti stvarima koje vas ne usrećuju, već držite svoje srce otvorenim za interakcije koje će ispuniti vaše srce svom pravom energijom i iscjeljenjem.

Stvari imaju tendenciju da ispadnu baš onako kako možete zamisliti, pozitivna iznenađenja su gradila svoje temelje, i čini se da je sve upravo onako kako bi trebalo biti u ovom trenutku, dajući vašoj duši prostora za rast.

 

 

LAV

Napravili ste priličnu petlju na rollercoasteru života, ali sada ste mirni i spremni nositi se s novim iznenađenjima i promjenama koje su bile prilično nagle i neobično zahtjevne.

Ne možete razlikovati riječi drugih koje su stvarne i one koje su lažne. Slušajte svoj predosjećaj i stvari će vam postati jasnije čim odaberete pravac koji vam odgovara.

 

 

DJEVICA

Imate lijepe riječi za reći, shvativši da vas je ljubaznost dovela do nečega novog. Pogledi su različiti i vaša perspektiva se promijenila. U vašem životu postoje ljudi koji više ne izgledaju prijeteći, iako vam se nekad činilo da ugrožavaju važne dijelove vas.

Uzmite si vremena. Držanje zdravih granica uvijek bi trebao biti imperativ, ali isto tako treba držati svoje srce otvorenim za interakciju koja će vam pomoći da u potpunosti razumijete one oko sebe.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Slijede dani u kojima će KARMA počastiti OVA 2 horoskopska znaka, dok OVOG znaka očekuju VELIKE PROMJENE!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top