OVA 3 znaka će imati NAJVIŠE LJUBAVNE SREĆE i NAJBOLJI LJUBAVNI ŽIVOT u sedmici od 05. do 11. septembra…

Naš spas u ovom prilično zamršenom tjednu je tranzit koji se zove Mjesečev trigon Venera, koji nam zaista dolazi u pomoć, posebno kada je ljubav u pitanju.

Imamo puno toga na našim tanjurima tijekom ovog tjedna… A s retrogradnim Merkurom pred vratima, moramo iskoristiti ono što je dobro i istinito u našim životima.

Trebamo čvrste temelje ljubavi i moramo znati da možemo vjerovati tim temeljima. Trebamo kamen, a Mjesec u trigonu Venera možda nam može pružiti ono što nam je potrebno.

S Mjesecom u Jarcu koji započinje tjedan, već smo na dobrom mjestu. Naša očekivanja su realna i ne tražimo ništa apsurdno glamurozno. Samo želimo proći kroz tjedan u jednom komadu, a pragmatična strana Jarca omogućuje nam da shvatimo svoje postupke.

Kako se budemo približavali punom Mjesecu, koji se nalazi u Ribama, do kraja tjedna, moći ćemo se uspostaviti kao sigurni i ‘dobro nam ide’. Kao što znamo, to je za neke težak zadatak; međutim, svi mi možemo donekle izdržati retrogradnost.

Energija punog Mjeseca nije uvijek najzadovoljavajuća, a ponekad čak može djelovati i ometajuće. Međutim, ovaj pun Mjesec je nježan i suosjećajan. Energija Riba omogućuje nam da uživamo u onome što možemo tijekom tjedna, a za određene znakove Zodijaka to bi moglo biti čisto veselje.

Evo koja tri horoskopska znaka imaju najviše sreće u ljubavi u tjednu od 5. do 11. septembra 2022.

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Prošli ste kroz mnogo toga na poslu i na rubu ste ili odlaska ili pojačanja i zahtijevanja više novca. Jao, ovog tjedna želite da vam to ne pada na pamet, pa ćete donijeti izvršnu odluku da se usredotočite na svoj ljubavni život, umjesto da svu svoju pažnju usmjerite na ono što najviše mrzite: svoj posao.

Ovo također oslobađa vrijeme koje možete provesti sa svojim partnerom, što je stvar koju ste suzdržavali, jednostavno zato što ste dopustili da vaša umorna opsesija preuzme kontrolu i posjeduje vas.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Međutim, nećete dopustiti da se to dogodi ovaj tjedan, budući da se osjećate snažnije kada ste sretni nego što mislite o tome da padnete u depresiju povezanu s poslom. Ono što je dobro u ovom tjednu je to što u druženju s voljenom osobom dolazite u kontakt sa svime što obožavate kod nje. Wow, znači sve što je trebalo je ponovno fokusiranje vaše energije – djeluje!

Nastavak na sljedećoj stranici…

OVA 3 znaka će imati NAJVIŠE LJUBAVNE SREĆE i NAJBOLJI LJUBAVNI ŽIVOT u sedmici od 05. do 11. septembra…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top