Ovo će biti dani ljubavnih pomirenja i bivših ljubavi! Samci rođeni u ova 3 znaka će također započeti vezu!

Ovo će biti dani ljubavnih pomirenja i bivših ljubavi! Samci rođeni u ova 3 znaka će također započeti vezu!

24 lipnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Pripremite se za pisanje važnog poglavlja u odjeljku o romantici vaše osobne životne priče! Stvar bi mogla ići na nekoliko različitih načina. Ako tek izlazite s nekim i stvari su vam preteške, vas dvoje možete nazvati prekidom. Međutim, ako se stvari odvijaju dobro, mogli biste stvari učiniti ekskluzivnim. Za one u uspostavljenim vezama koji se ne osjećaju dovoljno cijenjenima od strane svojih partnera, ovo je vrijeme da progovore. Singl? Status vaše veze može se vrlo brzo promijeniti!

 

 

BIK

Početkom tjedna vaš ljubavni život može izgledati kao da je potpuno zapeo u blatu. Položaj planeta stvarat će osjećaj poraza. To može biti zbog toga što vaša simpatija ne pokazuje nikakav interes, ili može biti o se******oj frustraciji između vas i vašeg trenutnog ljubavnika. Možda je jedan od vas zainteresiran, ali drugi je ometen životnom dilemom. Srećom, kakav god da je problem trebao bi biti kratkotrajan i moći ćete se vratiti svojoj uobičajenoj rutini u ljubavi. Zapravo, nakon utorka, vi i vaša draga vjerojatno ćete uživati ​​jedan u drugome.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovo bi mogao biti težak tjedan za one koji imaju dugoročna, stabilna partnerstva. Planetarni tranziti prožimaju vaš život energijom “sve na poslu i bez igre” kada su u pitanju ljubav i kućni poslovi. Moguće je da financijske ili fizičke obveze obitelji isisaju entuzijazam iz vas i vašeg partnera. Umjesto postavljanja zidova koji međusobno blokiraju, razmislite o zajedničkoj izgradnji metaforičke kuće od cigle koja može izdržati svaku oluju. Singl? Nemojte prihvatiti ponudu člana obitelji da vas s nekim spoji. Iz bilo kojeg razloga, ova osoba vjerojatno nije vaš tip.

 

 

RAK

Vaš ljubavni život uskoro će se osjećati kao ostvarenje sna! Položaj planeta vam može donijeti apsolutno blaženstvo u ljubavi, bez obzira na vaš trenutni romantični scenarij. Samci će imati priliku uspostaviti iskrenu vezu s nekim tko se ne boji osjetiti najdublje osjećaje – možda čak i na razini srodne duše. Parovi bi mogli razmisliti o zajedničkom djetetu ili bi jednostavno mogli uživati ​​u fazi medenog mjeseca koja izgleda kao bajka. Da, to se uistinu može dogoditi. Vidite, vjerujte i prigrlite!

 

 

LAV

Pripremite se za malo začina u svom ljubavnom životu! Planetarna konfiguracija bi vam trebala omogućiti da s divljom napuštenošću slijedite predmet svoje ljubavi. Konačno možete skupiti hrabrost da napravite prvi korak prema svojoj tajnoj simpatiji. Ovo nije vrijeme za stidljivost u ljubavi. Nema rizika, nema nagrade! Ili, ako ste već u vezi, vi i vaš ljubavnik možda ćete uživati ​​u puno više intimnog vremena zajedno. Čak je moguće da ćete se vas dvoje odlučiti za dijete!

 

 

DJEVICA

Biti saslušan početkom ovog tjedna moglo bi biti prilično teško. Astralna konfiguracija stvara frustrirajuću energiju u kojoj što više iznosite svoja romantična mišljenja u svijet, to je veći otpor prema njima. Što se tiče ljubavi, to bi moglo biti posebno problematično ako trebate voditi važan razgovor sa svojom dragom ili potencijalnim ljubavnim interesom. Sačekajte do kraja tjedna! U međuvremenu, nakon utorka, možda ćete se osjećati optimističnije u pogledu prihvaćanja ponude rođaka da vam s nekim dogovori spoj na slijepo. Vjerujte procesu.

VAGA

Možda ćete se ovog tjedna osjećati pomalo sumorno zbog svojih romantičnih izgleda. Ako ste u vezi, moglo bi se osjećati kao da vas partner ne cijeni na način na koji znate da zaslužujete. Ako niste u potpunosti viđeni, saslušani i prihvaćeni takvi kakvi jeste u svojoj vezi, to bi sada mogao postati pravi problem. Za one koji su potpuno slobodni, moguće je da ovaj tjedan morate duboko poraditi na ljubavi prema sebi. Možda ste mislili da ste daleko dogurali u ovom području – i jeste – ali ovog tjedna treba još malo poraditi. Ne brinite, jer će se isplatiti!

 

 

ŠKORPIJA

Možda ćete se početkom tjedna boriti s osjećajem dovoljno samopoštovanja kada je ljubav u pitanju. Ako ste slobodni, to vas može natjerati da si počnete pričati vrlo lažnu priču: da ste slobodni samo zato što niste dovoljno dobri ni za koga i stoga niste vrijedni ljubavi. To uopće nije istina! Već ste u vezi? Mogli biste se brinuti da vas vaš partner jednostavno ne voli onakvu kakva jeste. Hranjenje tog glasa samoprijekora je situacija gubitka/gubljenja! Umjesto toga, izgladnite ga okružujući se pozitivnim romantičnim utjecajima. Na sreću, moći ćete početi mnogo ljubaznije govoriti sami sa sobom.

 

 

STRIJELAC

Ovo bi mogao biti kritičan tjedan za vaš ljubavni život! Partner bi vas mogao nazvati ledenom kraljicom ili kraljem ako ste u vezi. Taj stoički, ukočeni pristup gornjoj usnici baš se ne uklapa u većinu ljubavnih afera. Ako se suzdržavate od partnera ili čak potencijalnog ljubavnog interesa, zapitajte se zašto. Ovo je sjajno vrijeme da pomno pogledate svoje romantične strahove – čak se možete suočiti s njima! Ako to učinite sada, omogućit će vam da u budućnosti uživate u ispunjenijem ljubavnom životu.

 

 

JARAC

Možda ćete se početkom tjedna osjećati kao da su život i ljubav izuzetno teške stvari, gotovo kao da ne možete pobjeći od svoje trenutne situacije. Položaj planeta pomaže vam da se zaletite u stvarnost mnogo brže nego što biste željeli. Ipak, to ne mora biti loše! Zapravo, to bi mogao biti sjajan korak da budete brutalno iskreni prema sebi i odlučite je li trenutna odgovornost u ljubavi ono što stvarno želite. Ili, ako se osjećate usamljeno, to bi vas moglo prisiliti da se suočite sa svime što možda činite kako biste odgurnuli romantični potencijal.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ovaj tjedan bit će važno sjediti sa svojim osjećajima i doživjeti ih u potpunosti, umjesto da ih pokušavate zakopati. To bi moglo dovesti do podsvjesne emocionalne boli zbog prošlih romantičnih iskustava. Razgovor o ovome s pouzdanim savjetnikom ili iscjeliteljem može učiniti sve! Čak i vođenje dnevnika o tome ili povlačenje ovog tjedna od svijeta trebalo bi vam omogućiti da se usredotočite na izlječenje srca. Događaju se razočarenja u ljubavi i potrebno ih je ožalostiti i u potpunosti osjetiti prije nego što ih pustite. Ovo je snažna prekretnica za vas. Poštujte to.

 

 

RIBE

Taman kada ste možda počeli vjerovati da će vaš ljubavni život zauvijek ostati u fantazijskom modu, mogao bi se dogoditi čarobni pomak! Odjednom bi moglo izgledati kao da se ostvaruju svi vaši snovi o stvarima srca! Ovo je nevjerojatno romantična, slatka energija i sigurno ćete imati najviše koristi od nje. Ne samo da ćete postati privlačniji i magnetičniji, već ćete osjetiti i nalet vjere u ljubav i sve njene mogućnosti. Što najviše želite da vam se dogodi u ljubavnom životu? Ako obavite posao i zadržite svoju nadu jakom, ona uistinu može postati stvarna!