LJUBAV do 11. septembra: Ovo će biti dani ljubavnih pomirenja i bivših ljubavi! Samci rođeni u ova 3 znaka će također započeti vezu!

OVAN

Pripremite se za pisanje važnog poglavlja u odjeljku o romantici vaše osobne životne priče! Stvar bi mogla ići na nekoliko različitih načina. Ako tek izlazite s nekim i stvari su vam preteške, vas dvoje možete nazvati prekidom. Međutim, ako se stvari odvijaju dobro, mogli biste stvari učiniti ekskluzivnim. Za one u uspostavljenim vezama koji se ne osjećaju dovoljno cijenjenima od strane svojih partnera, ovo je vrijeme da progovore. Singl? Status vaše veze može se vrlo brzo promijeniti!

 

 

BIK

Početkom tjedna vaš ljubavni život može izgledati kao da je potpuno zapeo u blatu. Položaj planeta stvarat će osjećaj poraza. To može biti zbog toga što vaša simpatija ne pokazuje nikakav interes, ili može biti o se******oj frustraciji između vas i vašeg trenutnog ljubavnika. Možda je jedan od vas zainteresiran, ali drugi je ometen životnom dilemom. Srećom, kakav god da je problem trebao bi biti kratkotrajan i moći ćete se vratiti svojoj uobičajenoj rutini u ljubavi. Zapravo, nakon utorka, vi i vaša draga vjerojatno ćete uživati ​​jedan u drugome.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovo bi mogao biti težak tjedan za one koji imaju dugoročna, stabilna partnerstva. Planetarni tranziti prožimaju vaš život energijom “sve na poslu i bez igre” kada su u pitanju ljubav i kućni poslovi. Moguće je da financijske ili fizičke obveze obitelji isisaju entuzijazam iz vas i vašeg partnera. Umjesto postavljanja zidova koji međusobno blokiraju, razmislite o zajedničkoj izgradnji metaforičke kuće od cigle koja može izdržati svaku oluju. Singl? Nemojte prihvatiti ponudu člana obitelji da vas s nekim spoji. Iz bilo kojeg razloga, ova osoba vjerojatno nije vaš tip.

 

 

RAK

Vaš ljubavni život uskoro će se osjećati kao ostvarenje sna! Položaj planeta vam može donijeti apsolutno blaženstvo u ljubavi, bez obzira na vaš trenutni romantični scenarij. Samci će imati priliku uspostaviti iskrenu vezu s nekim tko se ne boji osjetiti najdublje osjećaje – možda čak i na razini srodne duše. Parovi bi mogli razmisliti o zajedničkom djetetu ili bi jednostavno mogli uživati ​​u fazi medenog mjeseca koja izgleda kao bajka. Da, to se uistinu može dogoditi. Vidite, vjerujte i prigrlite!

 

 

LAV

Pripremite se za malo začina u svom ljubavnom životu! Planetarna konfiguracija bi vam trebala omogućiti da s divljom napuštenošću slijedite predmet svoje ljubavi. Konačno možete skupiti hrabrost da napravite prvi korak prema svojoj tajnoj simpatiji. Ovo nije vrijeme za stidljivost u ljubavi. Nema rizika, nema nagrade! Ili, ako ste već u vezi, vi i vaš ljubavnik možda ćete uživati ​​u puno više intimnog vremena zajedno. Čak je moguće da ćete se vas dvoje odlučiti za dijete!

 

 

DJEVICA

Biti saslušan početkom ovog tjedna moglo bi biti prilično teško. Astralna konfiguracija stvara frustrirajuću energiju u kojoj što više iznosite svoja romantična mišljenja u svijet, to je veći otpor prema njima. Što se tiče ljubavi, to bi moglo biti posebno problematično ako trebate voditi važan razgovor sa svojom dragom ili potencijalnim ljubavnim interesom. Sačekajte do kraja tjedna! U međuvremenu, nakon utorka, možda ćete se osjećati optimističnije u pogledu prihvaćanja ponude rođaka da vam s nekim dogovori spoj na slijepo. Vjerujte procesu.

Nastavak na sljedećoj strani…

LJUBAV do 11. septembra: Ovo će biti dani ljubavnih pomirenja i bivših ljubavi! Samci rođeni u ova 3 znaka će također započeti vezu!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top