Kroz ova 3 dana mnoge veze će započeti sasvim sponatano i na sasvim neoubičajenim mjestima…

OVAN

Hoće li osjećaji strasti pokrenuti romansu vezanu uz posao? Možda vam je prijatelj ili kolega zapravo bio ljubavnik na čekanju, a vi to cijelo vrijeme niste shvaćali. Planetarna konfiguracija ukazuje na to da imate priliku na neki način zacementirati ovaj odnos ili ga barem pokrenuti. Uljepšat će vam radni dan bez kraja.

 

 

BIK

Moglo bi biti pomalo teško zadržati svoj uobičajeni stisak nad stvarnošću, s trenutnom planetarnom energijom u igri. Imate velik izbor stvari koje možete raditi zajedno, ali s obzirom na to kako stvari idu, možda na kraju ne odete nigdje. Možda će biti teško donijeti odluku i odlučiti se za nešto određeno. Alternativno, možete dopustiti da budete iznenađeni.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Planetarni raspored dana dovodi vas do faze u kojoj se možete osjećati opušteno u vezi s nekim bliskim. Postoji prilika za produbljivanje i učvršćivanje veze. Ako ste slobodni, možda ćete upoznati nekoga zanimljivog, bilo povezanog s poslom, bilo možda dok čekate svoju aromaterapijsku masažu ili najnoviji tretman, ako je jedno od toga moguće. Oboje ćete imati o čemu razgovarati.

 

 

RAK

Možda ćete sresti tu posebnu osobu na iznimno snažnom virtualnom sastanku koji se može ticati financija ili možda preuzimanja tvrtke. Trenutačni nebeski aspekt ukazuje na to da će, iako problemi mogu biti intenzivni, vaš susret biti vrlo harmoničan. Možda ćete kasnije morati pristati na opuštajući razgovor uz večeru i čašu dobrog vina. Ovo bi mogao biti početak mnogih nevjerojatnih večeri koje dolaze.

 

 

LAV

Obično imate jasan pogled na ono što vam se događa u životu. Imate udaljeniju perspektivu koja vas drži iznad uzavrelog mora emocija u koje su mnogi drugi potpuno uronjeni. Konfiguracija planeta čini vas sretno uključenima u ponovno otkrivanje značenja romantike. Prepustit ćete se danu strasti i slatkih stvari, i uživat ćete u tome!

 

 

DJEVICA

Vaš partner pokazuje posebno strastvenu crtu i čini se da je pun zabave i radosti života. Planetarna konfiguracija ukazuje na to da imate priliku biti iskreni jedni prema drugima i razgovarati na pozitivan način o svojoj budućnosti i svim promjenama koje biste željeli napraviti. Također je vrijeme da oboje izađete i provedete se prekrasno.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Kroz ova 3 dana mnoge veze će započeti sasvim sponatano i na sasvim neoubičajenim mjestima…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top