HOROSKOP do 11. Septembra: Ovo će biti DANI VELIKIH IZNENAĐENJA – nekima DIVNA i UGODNA, a drugima PROBLEMATIČNA!

OVAN

Prosječan čovjek ima 2-5 kilograma bakterija u svom tijelu. Svjesni ste da su neke stvari dobre za vas iako zvuče ili izgledaju loše, ali ne možete razlikovati i gdje bi trebala biti vaša zdrava granica, tako da se možete zaštititi od pretjerivanja u svemu što ne zahtijeva previše truda i energije.

Ovaj tjedan će pokazati da proces kopanja, terapije i liječenja bilo koje vrste, donosi rezultate samo kada ste duboko usredotočeni na sebe. Vaša vlastita dobrobit je najvažnija, ne samo vama, već i svijetu oko vas koji traži inspiraciju i napredak.

Ovotjedna afirmacija: “Ako sam dobro, sve stvari oko mene liječe.”

 

 

BIK

Neke od vaših najboljih ideja nisu bile priznate i naučili ste postaviti različite granice i iskoristiti situaciju u svoju korist. Nije važno sluša li netko, sve dok slušate sebe i brinete o svojim osobnim potrebama. Ako stvari promatrate iz drugog kuta, mogli biste se naći u procvatu kroz nova iskustva koja su dugo bila na čekanju.

Kada je riječ o odlukama, ovih dana ste strpljivi prema sebi. Ipak, bilo bi mudro postaviti novu rutinu i pobrinuti se za navike koje vas opterećuju, jer sada je vrijeme kada se postavljaju zdravi temelji za sreću koju ćete graditi u mjesecima koji dolaze.

Ovotjedna afirmacija: “Dobro sam.”

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Ovih dana ste se nadali da ćete dobiti brzinu, ali nešto vas još uvijek koči. Odnosi koji bi trebali biti bliski i intimni ili donekle narušeni i nije jasno kako možete utjecati na njih i početi liječiti rane iz prošlosti ako se ne uspijete iseliti iz okruženja koje vam očito nije dobro.

Otpustite kravatu i zapamtite da možete slobodno birati. Uz veliku moć i veliku slobodu, dolazi ogromna odgovornost, a da se ne biste bojali njezine težine, morate otpustiti sve ono o čemu su drugi trebali razmišljati u prošlosti. Niste uvjetovani tuđim uvjerenjima da ne slušate svoju intuiciju i intuiciju.

Ovotjedna afirmacija: “Vjerujem svojoj intuiciji.”

 

 

RAK

Više od petine svjetske kozmetike i šminke za muškarce koristi se u Južnoj Koreji. Razmišljate o stvarima koje vas čine sretnima, ali čini se da su vaša ulaganja prevelika i mogli biste se zateći da trošite novac na stvari koje vam zapravo nisu potrebne. Podsjetite se na više ciljeve i uzroke, kako ne biste raspršili svoju energiju.

Ako s vama nisu postupali ispravno i niste bili saslušani u važnim dijalozima, ovo je dobar trenutak da pustite svoja djela da govore. Ljutnja se može iskoristiti na konstruktivan način i za vlastiti napredak. Važno je posvetiti se vlastitim željama i svojoj dobrobiti.

Ovotjedna afirmacija: “Ja se brinem o svojim potrebama.”

 

 

LAV

Osjećate se kao da konačno izlazite iz određene rupe, čak i ako su stvari u posljednje vrijeme stabilne i guraju vas naprijed. Pravi je trenutak da pokažete inicijativu i učinite nešto izvanredno, dajući sebi poticaj vjere i samopoštovanja koji je potreban za buduće pothvate. Neki projekti su završili i slobodno možete započeti nove.

Stvari od kojih ste izliječili idu mnogo dublje od onoga što je očito ljudima oko vas. Priznajte što ste učinili i od čega ste se oporavili, čak i ako se to smatra normalnim i prosječnim od strane onih koji nikada nisu odvojili vrijeme da se istinski izliječe.

Ovotjedna afirmacija: “Ponosan sam na sebe.”

 

 

DJEVICA

Neke situacije se nizaju tijekom tjedna koje izgledaju kao gubitak vremena. Trebat će vam obrisati sve da biste svoju energiju mogli koristiti na produktivan način umjesto da se držite statičnih izbora koji vas drže u petlji ispunjavanja društvenih očekivanja i normi. Neće se biti lako istaknuti, ali će biti teže gubiti vrijeme.

Vrijednost svakog trenutka u vašem životu postaje sve jasnija. Ne želite prazne trenutke, dijaloge, male razgovore i riječi koje ne služe svrsi. Oni koji nisu zadovoljne svojim poslom i rutinom mogle bi se naći na rubu sloma, gdje je promjena očito davno zakasnila.

Ovotjedna afirmacija: “Idem s tokom.”

Nastavak na sljedećoj strani…

HOROSKOP do 11. Septembra: Ovo će biti DANI VELIKIH IZNENAĐENJA – nekima DIVNA i UGODNA, a drugima PROBLEMATIČNA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top