HOROSKOP do 25. Juna: Ovo će biti DANI VELIKIH IZNENAĐENJA – nekima DIVNA i UGODNA, a drugima PROBLEMATIČNA!

HOROSKOP do 25. Juna: Ovo će biti DANI VELIKIH IZNENAĐENJA – nekima DIVNA i UGODNA, a drugima PROBLEMATIČNA!

17 lipnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Prosječan čovjek ima 2-5 kilograma bakterija u svom tijelu. Svjesni ste da su neke stvari dobre za vas iako zvuče ili izgledaju loše, ali ne možete razlikovati i gdje bi trebala biti vaša zdrava granica, tako da se možete zaštititi od pretjerivanja u svemu što ne zahtijeva previše truda i energije.

Ovaj tjedan će pokazati da proces kopanja, terapije i liječenja bilo koje vrste, donosi rezultate samo kada ste duboko usredotočeni na sebe. Vaša vlastita dobrobit je najvažnija, ne samo vama, već i svijetu oko vas koji traži inspiraciju i napredak.

Ovotjedna afirmacija: “Ako sam dobro, sve stvari oko mene liječe.”

 

 

BIK

Neke od vaših najboljih ideja nisu bile priznate i naučili ste postaviti različite granice i iskoristiti situaciju u svoju korist. Nije važno sluša li netko, sve dok slušate sebe i brinete o svojim osobnim potrebama. Ako stvari promatrate iz drugog kuta, mogli biste se naći u procvatu kroz nova iskustva koja su dugo bila na čekanju.

Kada je riječ o odlukama, ovih dana ste strpljivi prema sebi. Ipak, bilo bi mudro postaviti novu rutinu i pobrinuti se za navike koje vas opterećuju, jer sada je vrijeme kada se postavljaju zdravi temelji za sreću koju ćete graditi u mjesecima koji dolaze.

Ovotjedna afirmacija: “Dobro sam.”

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Ovih dana ste se nadali da ćete dobiti brzinu, ali nešto vas još uvijek koči. Odnosi koji bi trebali biti bliski i intimni ili donekle narušeni i nije jasno kako možete utjecati na njih i početi liječiti rane iz prošlosti ako se ne uspijete iseliti iz okruženja koje vam očito nije dobro.

Otpustite kravatu i zapamtite da možete slobodno birati. Uz veliku moć i veliku slobodu, dolazi ogromna odgovornost, a da se ne biste bojali njezine težine, morate otpustiti sve ono o čemu su drugi trebali razmišljati u prošlosti. Niste uvjetovani tuđim uvjerenjima da ne slušate svoju intuiciju i intuiciju.

Ovotjedna afirmacija: “Vjerujem svojoj intuiciji.”

 

 

RAK

Više od petine svjetske kozmetike i šminke za muškarce koristi se u Južnoj Koreji. Razmišljate o stvarima koje vas čine sretnima, ali čini se da su vaša ulaganja prevelika i mogli biste se zateći da trošite novac na stvari koje vam zapravo nisu potrebne. Podsjetite se na više ciljeve i uzroke, kako ne biste raspršili svoju energiju.

Ako s vama nisu postupali ispravno i niste bili saslušani u važnim dijalozima, ovo je dobar trenutak da pustite svoja djela da govore. Ljutnja se može iskoristiti na konstruktivan način i za vlastiti napredak. Važno je posvetiti se vlastitim željama i svojoj dobrobiti.

Ovotjedna afirmacija: “Ja se brinem o svojim potrebama.”

 

 

LAV

Osjećate se kao da konačno izlazite iz određene rupe, čak i ako su stvari u posljednje vrijeme stabilne i guraju vas naprijed. Pravi je trenutak da pokažete inicijativu i učinite nešto izvanredno, dajući sebi poticaj vjere i samopoštovanja koji je potreban za buduće pothvate. Neki projekti su završili i slobodno možete započeti nove.

Stvari od kojih ste izliječili idu mnogo dublje od onoga što je očito ljudima oko vas. Priznajte što ste učinili i od čega ste se oporavili, čak i ako se to smatra normalnim i prosječnim od strane onih koji nikada nisu odvojili vrijeme da se istinski izliječe.

Ovotjedna afirmacija: “Ponosan sam na sebe.”

 

 

DJEVICA

Neke situacije se nizaju tijekom tjedna koje izgledaju kao gubitak vremena. Trebat će vam obrisati sve da biste svoju energiju mogli koristiti na produktivan način umjesto da se držite statičnih izbora koji vas drže u petlji ispunjavanja društvenih očekivanja i normi. Neće se biti lako istaknuti, ali će biti teže gubiti vrijeme.

Vrijednost svakog trenutka u vašem životu postaje sve jasnija. Ne želite prazne trenutke, dijaloge, male razgovore i riječi koje ne služe svrsi. Oni koji nisu zadovoljne svojim poslom i rutinom mogle bi se naći na rubu sloma, gdje je promjena očito davno zakasnila.

Ovotjedna afirmacija: “Idem s tokom.”

VAGA

Oko 70% odvjetnika u Alžiru su žene. Možete vidjeti da se neke stvari ne odnose na različito okruženje i da morate procijeniti dobre i loše strane svake razlike koju prepoznate. Određeni problemi u vašem životu zahtijevaju vrijeme i trud, čak i ako ste navikli na određeni vremenski okvir i navike vam stoje na putu. Ne dopustite da vas prođe ono što je uistinu važno samo zato što ste se odlučili držati rutine.

Potrebna je fleksibilnost. Jednom kada pronađete način da se prilagodite i upravljate svim područjima života kojima je potrebna pozornost, lakše ćete se nositi sa stresom koji dolazi s bilo kojim dijelom. Dajte vremena svim aspektima sebe koje je potrebno njegovati.

Ovotjedna afirmacija: “Krećem se s lakoćom i fleksibilnošću.”

 

 

ŠKORPIJA

Niste pristali na određene stvari za koje se čini da ovih dana dolazi s bliskim odnosom. Razmislite o svojoj prošlosti i ne dopustite da se obrasci ponavljaju kada su lekcije već naučene. Ne morate razumjeti cijeli proces da biste prepoznali vlastite izbore koji vas vode u nepovoljnom smjeru ili vas vrte u krug kada želite ići dalje.

Komunikacija neće biti laka. Riječi mogu postati povrijedne, a tišine još gore. Budite oprezni da ostanete usredotočeni i govorite što mislite, iako to neće obećati kako će osoba ispred vas reagirati i govoriti o svojoj perspektivi ili svojoj strani problema.

Ovotjedna afirmacija: “Iskrenost me vodi.”

 

 

STRIJELAC

Zbunjenost se počinje razjašnjavati. Možete vidjeti da neki planovi imaju puno više smisla ovih dana i razumiju vlastite resurse i sposobnosti. S druge strane, ne možete prikovati odgovarajuću odgovornost na one koji žele ostaviti svoju prtljagu pred vašim vratima, ali to ne znači da ne možete stvoriti odgovarajuću distancu i dopustiti im da se sami suoče s vlastitim demonima.

S obzirom na vrijeme, mogli biste procvjetati ili se naći da slijedite raspršene ideale i misli koje vas samo drže vezanima za ljude i emocije koje više ne služe vašem rastu. Nastavite s onoga što je ustajalo i zbog čega se osjećate loše zbog svoje budućnosti.

Ovotjedna afirmacija: “Ja biram sebe.”

 

 

JARAC

Naziv za grupu žirafa je toranj. Neke riječi izgledaju prikladne, druge ne. Pokušajte ne dopustiti da se razgovori rasprše o pitanjima koja ne podržavaju vašu dobrobit, čak i ako to znači reći “ne” ljudima do kojih vam je duboko stalo. U svakoj vezi treba poštivati ​​granice, koliko god bliske ili važne bile.

Što više očekujete, to se više približavate istini da neki dijelovi života jednostavno nisu pod vašom kontrolom. Pustite se i shvatite da ako vam jedna osoba, okolnost ili postignuće ne pružaju osjećaj radosti, spremni ste krenuti dalje i pronaći radost negdje drugdje.

Ovotjedna afirmacija: “Slobodan sam birati.”

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

VODOLIJA

Osjetljivost koju biste mogli osjetiti početkom tjedna kulminira do kraja tjedna. Neke veze neće biti prekinute, iako ste mislili da su na završnoj točki, dok se druge izmjenjuju čudno i lako bi mogle prekinuti kada to najmanje očekujete. Iznenadni zaokreti i situacije koje nisu bile predviđene dolaze s vikendom, ali već neko vrijeme osjećate kako se atmosfera mijenja.

Život donosi svoja iznenađenja i testove karaktera. Kada se dovode u pitanje moralni imperativi, potrebno je vaše unutarnje vodstvo kako biste mogli odbaciti presude koje nemaju nikakve veze s vašim vrijednostima i vašim uvjerenjima. Nije važno svačije mišljenje o vašem životu.

Ovotjedna afirmacija: “Moje granice su jasne i očite.”

 

 

RIBE

Nećete se zadovoljiti odgovorima koji nisu realistični ili dovoljno duboki i spremni ste žrtvovati određene dijelove svoje stabilne egzistencije za istinu. Zid je udaren prije nekog vremena i čini se da će stvari ovih dana kulminirati, ne ostavljajući vam druge mogućnosti osim da jurite za zdravim dijalozima i odnosima koji vas podržavaju umjesto da vas iscrpljuju.

Ako se prepoznate u obrascu, kopajte dublje. Postoje stvari koje morate naučiti o sebi, baš kao što postoje one koje se ne moraju naučiti. Obrambeni mehanizmi koji su izgrađeni u toksičnom okruženju moraju se jasno vidjeti kako biste ih mogli otresti i krenuti dalje.

Ovotjedna afirmacija: “Ne definiraju me moje pogreške.”