Evo zašto OVA 3 znaka mogu očekivati TEŠKU SEDMICU i LOŠ HOROSKOP od 05. do 11. Septembra

Nitko ne bi poricao da će s približavanjem retrogradnog Merkura ovaj tjedan definitivno doći sa svojim testovima.

Iako ovo neće biti baš ‘paklen’ tjedan, imat će dovoljno uspona i padova koji će nas držati na nogama.

Ono što počinje s vrlo napetim Mjesecom u Jarcu, polako se pretvara u pomalo neprijateljsku verziju ove vrste ‘napetosti’ s Mjesečevim trigonom Merkur i Mjesecovim trigonom Mars.

Neki od nas će cijeli tjedan biti na ivici kao da samo čekaju da uleti retrogradnost i uništi nas.

OK, nije tako loše. Mnogo je spasonosnih milosti u tjednu, a ona najjača nalazi se u nama. Ono što se pod tim misli je da ćemo, iako možda osjećamo pritisak tjedna kako nam se obrušava na glavu, ipak moći zadržati hladnokrvnost, jer duboko u sebi znamo da je to samo privremeno.

A ‘privremeno’ je ključna riječ za ovotjedne ludorije, jer ništa što se dogodi ovaj tjedan ne traje. Sve je to jedna velika, glupa glavobolja, i nije ništa što se nastavlja nakon što smislimo kako da je riješimo.

Ova retrogradnost će potrajati do 2. oktobra, tako da se sada moramo zakopčati, a to u biti znači da moramo ostati jaki, brzo razmišljati i govoriti diskretno.

Ovo je tjedan u kojem stvari mogu krenuti jako loše, pa je na nama da se izbjegnemo previše uplitati u stvari za koje sumnjamo da možda neće uspjeti. Drugim riječima, pustite jamčevinu sada, prije nego ovaj brod potone!

Ova tri horoskopska znaka imat će loše  tjedne horoskope od 5. do 11. septembra 2022.

1. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Ovaj ste tjedan toliko rastreseni i ljuti na sebe što ste takvi da biste se mogli dovesti u napad tjeskobe. Vi ste čisti potencijal, Blizanci, što znači da ste puni nevjerojatno dobrih ideja. Ali ste toliko zaokupljeni svojim mislima da ne možete izbaciti svoje ideje iz glave u svijet manifestacije.

Nitko ne obećava više od vas, a vi ste tako dobri u onome što radite, ali se ovaj tjedan ne javljate ljudima i ne obraćate pozornost na male stvari koje trebaju vašu pozornost kao što je vaša obitelj.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Nikada vam ne ide sve tako dobro kada vas retrogradni Merkur petlja, ali čini se kao da ga pokrećete prije nego što uopće stigne. Vi ste doista pobjednik u potpunosti, ali ste i osoba broj jedan koja se sama sebi stavlja na put. Veliki potencijal, ali previše razmišljanja. Ovaj tjedan gušite sami sebe pretjeranim razmišljanjem o svemu.

Nastavak na sljedećoj strani…

Evo zašto OVA 3 znaka mogu očekivati TEŠKU SEDMICU i LOŠ HOROSKOP od 05. do 11. Septembra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top