Evo što se događa sa OVA 3 horoskopska znaka koji će u ponedeljak imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

U astrologiji, događaji na Mjesecu tiču ​​se vremena, a prva četvrt Mjeseca je vrijeme za:

— Usredotočite se na ono na čemu ste zahvalni

— Oprostite stvarima iz prošlosti

— Prigrlite novi početak

Ovaj lunarni događaj započinje šestomjesečni ciklus promjena koji kulminira punim Mjesecom u znaku Djevice u martu 2023.

Od danas vam se nudi prilika da preispitate svoje namjere, posebno one koje ste postavili u augustu u vrijeme mladog Mjeseca u Djevici.

Kada razmišljate o kretanju naprijed u svom životu u bilo kojem svojstvu, zahvalnost i oprost uvijek će ostati u središtu pažnje.

Ako niste zahvalni za ono što sada imate, to se neće povećavati kako budete napredovali na svom putu. A ako ne možete oprostiti ni sebi ni drugima, tada zapravo nikada više nećete napredovati.

Strijelac predstavlja strijelca koji traga za istinom.

Strijelac je onaj koji može vidjeti dalekosežne horizonte i shvatiti da će svrha bilo čega uvijek biti daleko veća nego što možete vidjeti sada.

Koristeći energiju Strijelca, važno je moći se usredotočiti ne samo na to gdje se nalazite u ovom trenutku, već dopustiti sebi da vidite širu sliku.

Kada to možete prakticirati, zahvalnost i oprost postaje lakše postići, što vam omogućuje slobodu da istražite što vas čeka sljedeće.

Društvena okupljanja, spojevi, romantično vrijeme i razgovori pogoduju ovoj energiji. A ako je iskoristite, možda ćete doći do drugačije spoznaje o tome na što se trebate usredotočiti sljedećih šest mjeseci.

To je također svrha prve četvrtine Mjeseca jer se stvari često mogu brzo promijeniti. Čak i u ovo vrijeme kada postoji pet retrogradnih planeta. Otvaranjem sebe da se uključite na zabavne i uzbudljive načine s drugima, budete dio spontanih razgovora, možda ćete otkriti da ono gdje ste počeli prije samo tjedan dana nije ono gdje ste danas.

Evo kako ova energija donosi sjajne horoskope za ova tri horoskopska znaka 5. septembra:

1. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Prva četvrt Mjeseca je važna za vas, Strijelce, jer će vam omogućiti da vidite novi put naprijed. Posljednjih nekoliko mjeseci prolazite kroz promjene u osobnom i profesionalnom životu; ipak, borili ste se pronaći pravi smjer.

Ovo je izazov za vas jer, kao strijelac, želite znati u kojem smjeru ciljate. Ipak, ponekad se život ne poklapa s vašim rasporedom, a kao tražitelj istine, ne postoji rok prema kojem morate djelovati. Danas, međutim, smjer postaje jasan.

Bilo da se radi o vašem poslu ili čak o onom unutar vašeg životnog smjera, današnji dan će vam ponuditi priliku da točno znate kamo ste krenuli.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Možda niste baš spremni krenuti u akciju, ali to ne znači da osjećaj da imate jasnoću koju ste tražili neće završiti kao olakšanje koje ste trebali. Sve se događa u fazama, a ova će stvari staviti u perspektivu.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Evo što se događa sa OVA 3 horoskopska znaka koji će u ponedeljak imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top