DNEVNI TAROT za 5. Septembar: Ovna će POVRIJEDITI bliska osoba, Bik dobija IZVRSNU PRILIKU, Raku potreban OPREZ, Lav i Jarac će UŽIVATI, a OVAJ znak će POBIJEDIT BOL!

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Desetka mačeva

Je li netko povrijedio vaše osjećaje? Tarot karta Deset mačeva je kao da vam najbolji prijatelj zabije nož u leđa svojim zlobnim riječima. Ovaj svijet ponekad može biti težak, ali nemojte klonuti duhom. Oporavit ćete se i pronaći nekoga tko vas cijeni zbog svega što jeste.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Stranica pentakla

Dolazi vam prilika za posao. Možda ćete biti pozvani da pokrenete posao s prijateljem.

Njihove inovativne ideje mogle bi vam oboma biti korisne. Možete odlučiti odbiti, ali uvijek je lijepo kada vam nešto dobro dođe.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Mjesec, obrnut

Istina ispliva na površinu i tamo gdje si jednom bio u mraku napokon vidiš svjetlo. Ne treba nagađati što je stvarno. Imate činjenice i one su najjednostavnije.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Pravda

Budite oprezni u vožnji i ne prebrzajte. Mogli biste na kraju dobiti kaznu i morati ići na sud. Uštedite si nevolje i budite posebno oprezni danas.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Četvorka štapića

Kad sve posložite kako treba, nevjerojatno je kako će vam cijeli dan lijepo proteći. Možda će vam trebati pomoć da se organizirate, ali toliko je vrijedno financijskog ulaganja.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Umjerenost

Vrijeme je da budete introspektivni i zamišljeni. Isključite svjetske savjete i mišljenja. Pogledajte što vaše srce i um imaju za reći.

Nastavak na sljedećoj strani…

DNEVNI TAROT za 5. Septembar: Ovna će POVRIJEDITI bliska osoba, Bik dobija IZVRSNU PRILIKU, Raku potreban OPREZ, Lav i Jarac će UŽIVATI, a OVAJ znak će POBIJEDIT BOL!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top