Ako ste rođeni u OVA 3 znaka smatrajte se PRAVIM SRETNICIMA jer će vam sedmica od 05. do 11. Septemba biti SAVRŠENA!

Kada razmišljamo o ‘sjajnom’ tjednu, mnogi od nas odmah počnu razmišljati o ljubavi. Ako su naši voljeni u dobroj formi, onda je u našim svjetovima sve dobro.

Ovaj tjedan slučajno ima vrlo ljubavnu liniju tranzita, ali pazite, ovo je također tjedan koji predstavlja trotjednu retrogradnost, počevši od 9. rujna, i da, to je retrogradan Merkur na koji ste bili upozoreni.

Ipak, ne razmišljajmo o tome za sada, jer će učiniti ono što će učiniti kada bude ovdje. Za sada, koncentrirajmo se na sve lijepe male stvari koje bi nam se mogle dogoditi, u ljubavi, u tjednu od 4. do 11. rujna 2022.

Tjedan počinjemo dobro, s optimističnim pogledom na ljubav koji stvara Mjesec u trigonu Venera—uvijek pomoćnik u tom dijelu. Klizimo kroz tjedan na krilima Mjesečevog sekstila Jupitera, zaranjamo u retrogradni smjer i klizimo u veliki, lijepi puni Mjesec u Ribama.

Ono što gledamo je tjedan ljubavi koja kao da nastavlja rasti. Ovo je tjedan u kojem se naši ljubavni životi osjećaju snažno, a mi koji smo u partnerstvu osjećamo se kao moćni parovi. Mi smo Iluminati ili, barem tako u našim mislima.

Dok se napajamo sve do Punog Mjeseca, tijekom tjedna osjećamo mogućnost za veći rast, bolju komunikaciju i sretniji kućni život. To što idemo prema punom Mjesecu u Ribama govori sve: nema drame, sretan dom, osjećaj sigurnosti ovo je plan.

Ovaj tjedan se ne svađamo besmisleno. Dapače, preuzimamo na sebe da govorimo ljubazno i ​​da razmislimo prije nego što progovorimo. Ovaj tjedan idemo s inteligencijom i suosjećanjem. A za određene znakove zodijaka, ovaj tjedan obećava da će biti vrijedan veličine.

Tri horoskopska znaka sa sjajnim tjednim horoskopima od 5. do 11. septembra:

1. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Ovaj tjedan osjećat ćete se vrlo entuzijastično oko određenih stvari koje dolaze. Radujete se promjenama i vidite da između nadolazeće jeseni i nove ljubavi u vašem životu stvari izgledaju obećavajuće.

Sada, kad biste samo mogli vjerovati u to do svoje srži. Iako se čini da je sve moguće, poželjet ćete ublažiti svoju sumnju u sebe i samo zajahati ovaj veliki val, jer je namijenjen za vaše dobro. Ovaj tjedan će vam pokazati kamene spoticanja unaprijed kako biste mogli izbjeći upuštanje u stvari koje ne zahtijevaju vašu prisutnost.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Retrogradni Merkur ne počinje za vas sve do mnogo kasnijeg prolaska, tako da ćete uspjeti ostvariti većinu onoga što ste si zacrtali ovaj tjedan. U ljubavi ćete se ili viđati s nekim novim ili obnoviti svoje zavjete s nekim s kim ste već bili. Brzo razmišljanje i ljubazne riječi bit će vaše najbolje oruđe za tjedni rad. Uživajte u onome što imate i njegujte dobre dane kako dolaze.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka smatrajte se PRAVIM SRETNICIMA jer će vam sedmica od 05. do 11. Septemba biti SAVRŠENA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top