Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 4. septembra

Mi koji smo u vezama imamo šanse za borbu zahvaljujući našem Mjesecu koji ulazi u Strijelca. S Mjesecom u Strijelcu, nismo zadovoljni da samo mirno sjedimo i čekamo da se stvari ili poprave ili krenu svojim tijekom.

Zapravo, ovaj novi tranzit potiče na razmišljanje i prilično je orijentiran na rješenja. Kad god imamo posla s energijom Strijelca, imamo situaciju koja se može popraviti ili s uspjehom raditi na njoj.

Također smo usred druge vrste Jupiterove energije, koja općenito podržava tranzite Strijelca. Međutim, ovaj, Merkurova opozicija Jupiter, koja traje kroz cijeli rujan i u listopadu, postavit će nas na nekoliko testova odnosa. Sve je to u ‘oporbenoj’ stranci; možemo imati uspjeha. Ali prvo ćemo morati izdržati određene vrste ‘testova na stres’.

Samo moramo shvatiti da današnji dan također pokreće mehanizam. A ono što se pod tim misli jest da je danas popravni dan za ‘iskušavanje’ unutar veze. Neki znakovi to neće moći podnijeti, dok će drugi uspjeti s najboljim ocjenama. Igrači, spremni ste.

Evo što astrologija ima za reći o ova 3 znaka što ih čini najsretnijima u ljubavi 4. septembra:

 

1. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Bit ćete sretni kada znate da današnje nevolje nije samo lako prebroditi, već ćete moći učiniti nešto sa svojom voljenom osobom u svrhu da budete zajedno cijeli život. Više ne želite igrati na terenu i ne zanima vas ništa osim rada na vašem odnosu kako bi se obje strane osjećale sigurno i u dobroj formi kada je u pitanju druga osoba.

Za vrijeme Mjeseca u Strijelcu, oboje ćete otkriti da ne samo da imate mnogo toga zajedničkog. Već da oboje imate želju da se držite zajedno i nađete rješenja za sve probleme koji se mogu pojaviti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Sama spoznaja da vaš partner želi istaknuti ovo isto koliko i vi čini vas da se osjećate opušteno i sigurno u svom izboru. Izabrali ste nekoga tko nije samo pametan, već je i realan u pogledu svojih očekivanja u ljubavi i romantici. Današnji dan pruža vam nekoliko prilika da još bolje upoznate svoju osobu.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 4. septembra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top