LJUBAVNI HOROSKOP za 4. Septembar: Vrijeme je da OVAJ znak partneru pruži PODRŠKU umjesto čestih KRITIKA…

ljubavni horoskop

OVAN

Ljubavni horoskop: Imate blag pogled na svoj ljubavni život! Međutim, možete se naći u situacijama koje su lišene istinskog osjećaja i stoga nećete biti previše impresionirani onima koji vam nude da postanete dio njihovih života. Stoga nemojte očekivati ​​da će ljubav vježbati s takvim ljudima! Međutim, oni se mogu pretvoriti u tople i srdačne prijatelje.ᅠᅠᅠ

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ovo je vrijeme za laganu zabavu. Dan je savršen za romantiku i provođenje dana u zabavnim aktivnostima sa svojim partnerom. Iako vaše brige neće magično nestati, osjećat ćete se puno lakše i moći ćete za sada odložiti svoje probleme dok uživate u ovom posebnom vremenu. Samci mogu upoznati potencijalne dugoročne partnere na društvenom skupu.

 

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Dan je pogodan za drugu priliku. Danas će vam prići ljudi koji se nisu dobro ponašali prema vama. Ovo je najbolje vrijeme da popravite svoja prijateljstva i ljubavne interese. Dobar je dan za praštanje i zaborav i produženje maslinove grančice. S druge strane, i vi se možete obratiti nekome s kim imate povijest i pokušati ispočetka.

 

RAK

Čini se da provodite kvalitetno vrijeme sa svojim voljenima. Samo nemojte biti pretjerano uporni ni u jednoj točki, što će samo narušiti međuljudski sklad. Vašem partneru treba malo vremena da vas pusti u detalje onoga što od njega zahtijevate. Krenite na izlete ili uživajte u glazbi koja će vam poboljšati raspoloženje.

 

LAV

Ljubavni horoskop:   Čini se da ste previše uzbuđeni zbog organiziranja zabave u čast postignuća svoje voljene. No, nažalost, ispostavit će se da će to biti redovito druženje. Vaši omiljeni gosti možda neće ni stići! Ipak će vaš partner biti privučen brigom i brigom koju imate za njega! I to je ono što je vaše pravo postignuće!

 

DJEVICA

Vašoj voljenoj osobi danas će biti potrebna vaša pomoć i podrška. Vrijeme je da pružite svoju bezuvjetnu ljubav i podršku, a ne da likujete ili kritizirate svog partnera. Morate ostaviti po strani svoje sitne probleme i pritužbe. Kako se sada ponašate imat će dugoročni utjecaj na vaš odnos. Dakle, sada morate donijeti neke dugoročne odluke.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 4. Septembar: Vrijeme je da OVAJ znak partneru pruži PODRŠKU umjesto čestih KRITIKA…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top