Zvijezde su odlučile nagraditi OVOG znaka i ostvariti želju, dok OVOM znaku stiže velika TUGA i IZDAJA!

OVAN

Nisu svi spremni skočiti u iste vatre koje ste sami odabrali u prošlosti. Cijenite vlastite rezultate i hrabrost, shvaćajući da to nije nešto što treba uzeti zdravo za gotovo. Ne morate skočiti na glavu ako vam se danas ne sviđa, jer je vrijeme da prvo priznate prošlost.

Niste puno promijenili svoje mišljenje, ali ste spremni vidjeti drugu stranu sukoba ili situaciju koja vas je zaglavila.

 

 

BIK

Znate da su neka rješenja pretjerana, ali dala su rezultate u prošlosti i ako su vas ugrozila, vaša je hrabrost pobijedila. Ipak,  morate biti oprezni dok se nosite s opasnim ili ekstremnim aktivnostima bilo koje vrste.

Pokažite suosjećanje i ljubav prema onima kojima je to potrebno, držeći se podalje od problema koje ne možete riješiti. I dalje je potrebno održavati granice, bez obzira na podcrtanu emociju koja vas vodi.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Postoji Svjetsko prvenstvo na kojem se natječu excel korisnici. Neke su vještine važnije nego što mislite, dok vas druge zapravo neće odvesti daleko ili vam pomoći da pokažete svoje prave talente. Odvojite to dvoje kako vas natjecateljska priroda ne bi zanosila onim što uistinu volite raditi.

Ne možete donijeti određene zaključke kada ste okruženi drugim ljudima. Dajte si vremena u samoći kako bi se vaš um i srce mogli očistiti od energija i uvjerenja sa strane.

 

 

RAK

Karibi i NYC Jamajka imaju imena izvedena iz potpuno različitih riječi. Rado biste promijenili našu tehniku, ali stvari nisu iste na dva različita mjesta, iako izgledaju slično, i ne možete baš uočiti razliku iz ovog stajališta.

Proveli ste neko vrijeme analizirajući pojedinosti, svjesni da ne postoji izbor koji bi se potpuno razlikovao od prethodnog, baš kao što nema rizika da se prošlost ponovi ako su izvučene lekcije.

 

 

LAV

U posljednjih nekoliko dana niste se nosili sa svojim emocijama tako dobro kao inače, a neočekivane situacije iz dana u dan izranjaju iz vašeg unutarnjeg svijeta. Ostanite fleksibilni za svoje unutarnje potrebe i za stvari koje vaše vlastito Ja ima tendenciju dijeliti s Venerom na štetu u Ovnu.

Dali ste dovoljno promjena nekome tko ih je zloupotrijebio ili krivo shvatio vaše potrebe. Proces je prilično jednostavan kada razmislite o tome i sve što vam uistinu treba je neka udaljenost od ljudi koji nisu toliko dostupni kao što ste mislili da će biti.

 

 

DJEVICA

Dali ste vrijednost važnim riječima, uvidjevši njihov potencijal i držite se fokusa koji ih čini moćnima. Ako osoba ispred vas ne sluša, pobrinite se da prepoznate trenutak kada trebate prestati pričati i početi shvaćati svoje napore ozbiljno.

Ne možete poništiti ono što su drugi učinili. Prihvatite vlastite emocije, obradite ih i vidite koja je njihova poruka. Možda vam je bolje na udaljenosti od nekoga koga volite.

Nastavak na idućoj stranici…

Zvijezde su odlučile nagraditi OVOG znaka i ostvariti želju, dok OVOM znaku stiže velika TUGA i IZDAJA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top