OVAJ znak će saznati da ga BIVŠA LJUBAV i dalje LUDO VOLI – moguće je pomirenje!

OVAJ znak će saznati da ga BIVŠA LJUBAV i dalje LUDO VOLI – moguće je pomirenje!

8 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Vaš način života i vaši društveni krugovi trenutno se uvelike poboljšavaju. Iako će se vašem partneru možda biti malo teško prilagoditi se ovim promjenjivim okolnostima, vi ćete mu/joj biti velika podrška da mu/joj pomognete kroz ovo vrijeme. Odnos i podrška su vam najveći prioritet i vaša će podrška biti vrlo cijenjena. To će ojačati vaše veze u vezi.

 

BIK

Ovi dani mogu se pokazati kao prekretnica u vašoj vezi. Možete odjednom početi vidjeti nekoga tko vam je blizak u novom svjetlu i to će vam omogućiti da donesete ispravnu odluku u pogledu smjera ovog odnosa. Sada ćete moći odsjeći mrtvo drvo i koncentrirati se na one odnose koji vas zapravo mogu učiniti jačima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubav je u zraku. Svoju voljenu osobu možete iznenaditi planirajući nešto posebno. Ako ste u vezi, ovo je najbolje vrijeme da ponovno uhvatite tu magiju koja ju je učinila tako posebnim. Intimni planovi će vjerojatno biti prikladniji od divlje zabave s prijateljima. Samci će vjerojatno upoznati svog budućeg partnera.

 

RAK

Možda ćete upoznati nekoga o kome ste sanjali. Osoba će biti zanimljiva i avanturistička poput vas. Već duže vrijeme se nadate da ćete upoznati nekog ovakvog. Iskre će poteći i možda ćete razmišljati o toj osobi. Nemojte zaboraviti suptilno dati nagovještaj o tome koliko volite tu osobu.

 

LAV

Proširite svoj raspon aktivnosti s partnerom tako što ćete zajedno poduzeti avanturistička putovanja i raditi stvari koje odgovaraju vašem partneru. Posebno odvojite malo vremena za ručak s partnerom. Oni koji su u braku možda smatraju da su savršeni dani za razgovor o uvođenju novog člana u svoju obitelj.

 

DJEVICA

Čini se da provodite kvalitetno vrijeme sa svojim voljenima. Samo nemojte biti pretjerano uporni ni u jednoj točki, što će samo narušiti međuljudski sklad. Vašem partneru treba malo vremena da vas pusti u detalje onoga što od njega zahtijevate. Krenite na izlete ili uživajte u glazbi koja će vam poboljšati raspoloženje.

 

VAGA

Dan je posebno povoljan za druženje s roditeljima. Ako ste u posljednje vrijeme bili prezaposleni, onda je ovo najbolje vrijeme da ih nazovete i organizirate improvizirani posjet. To će vam znatno ublažiti stres. Uključite svog partnera u posjet roditeljima ili braći i sestrama i pogledajte kako se razvija topli obiteljski provod. Ako ste slobodni, već danas preko roditelja možete upoznati posebnu osobu.

 

ŠKORPIJA

Pravo je vrijeme da se poprave ograde i raščiste stari nesporazumi. Također se možete zbližiti s nekim od koga ste se prije udaljili. Postoji realna mogućnost da ćete se susresti sa starim plamenom i strast između vas će se ponovno rasplamsati. Balansiranje prošlih i sadašnjih odnosa danas može biti posebno zahtjevan zadatak.

 

STRIJELAC

Vjerojatno ćete sresti nekoga tko vam se čini previše savršenim da bi bio istinit. Vjerujte svojoj sreći jer ste možda upoznali svoju srodnu dušu. Slušajte svoje srce čak i ako vas vaš logički um upozorava da su stvari predobre. Jednom će vam romantični događaji ići onako kako želite. Ne propustite ovu priliku za smislenu vezu u vašem životu.

 

JARAC

Danas se želite družiti, ali vas može privući netko tko odgovara vašem ukusu i preferencijama. Neizmjerno ćete uživati ​​u ovom novom romantičnom susretu. Međutim, možda ćete nakon nekog vremena smatrati da je bezvrijedno i možete otići kao slobodna osoba! U kapuljačama za samca smislite bolje načine da volite svog partnera.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ovo je vrijeme da izliječite svoje odnose. Planeti su toliko usklađeni da ćete početi shvaćati da je bolje pustiti svoje stare zamjere i umjesto toga se usredotočiti na obnovu svog života i odnosa. Problemi će se odjednom pojaviti ono što zapravo jesu i shvatit ćete koliko ste ih razmjerili.

 

RIBE

Dani su pogodni za drugu priliku. Danas će vam prići ljudi koji se nisu dobro ponašali prema vama. Ovo je najbolje vrijeme da popravite svoja prijateljstva i ljubavne interese. Dobar je dan za praštanje i zaborav i produženje maslinove grančice. S druge strane, i vi se možete obratiti nekome s kim imate povijest i pokušati iznova krenuti.