OVAJ znak će saznati da ga BIVŠA LJUBAV i dalje LUDO VOLI – moguće je pomirenje!

OVAN

Danas se želite družiti, ali vas može privući netko tko odgovara vašem ukusu i preferencijama. Neizmjerno ćete uživati ​​u ovom novom romantičnom susretu. Međutim, možda ćete nakon nekog vremena smatrati da je bezvrijedno i možete otići kao slobodna osoba! U kapuljačama za samca smislite bolje načine da volite svog partnera.

 

BIK

Ovo je vrijeme da izliječite svoje odnose. Planeti su toliko usklađeni da ćete početi shvaćati da je bolje pustiti svoje stare zamjere i umjesto toga se usredotočiti na obnovu svog života i odnosa. Problemi će se odjednom pojaviti ono što zapravo jesu i shvatit ćete koliko ste ih razmjerili.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Dani su pogodni za drugu priliku. Danas će vam prići ljudi koji se nisu dobro ponašali prema vama. Ovo je najbolje vrijeme da popravite svoja prijateljstva i ljubavne interese. Dobar je dan za praštanje i zaborav i produženje maslinove grančice. S druge strane, i vi se možete obratiti nekome s kim imate povijest i pokušati iznova krenuti.

 

RAK

Vaš način života i vaši društveni krugovi trenutno se uvelike poboljšavaju. Iako će se vašem partneru možda biti malo teško prilagoditi se ovim promjenjivim okolnostima, vi ćete mu/joj biti velika podrška da mu/joj pomognete kroz ovo vrijeme. Odnos i podrška su vam najveći prioritet i vaša će podrška biti vrlo cijenjena. To će ojačati vaše veze u vezi.

 

LAV

Ovi dani mogu se pokazati kao prekretnica u vašoj vezi. Možete odjednom početi vidjeti nekoga tko vam je blizak u novom svjetlu i to će vam omogućiti da donesete ispravnu odluku u pogledu smjera ovog odnosa. Sada ćete moći odsjeći mrtvo drvo i koncentrirati se na one odnose koji vas zapravo mogu učiniti jačima.

 

DJEVICA

Ljubav je u zraku. Svoju voljenu osobu možete iznenaditi planirajući nešto posebno. Ako ste u vezi, ovo je najbolje vrijeme da ponovno uhvatite tu magiju koja ju je učinila tako posebnim. Intimni planovi će vjerojatno biti prikladniji od divlje zabave s prijateljima. Samci će vjerojatno upoznati svog budućeg partnera.

Nastavak na idućoj stranici…

OVAJ znak će saznati da ga BIVŠA LJUBAV i dalje LUDO VOLI – moguće je pomirenje!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top