LJUBAVNI HOROSKOP za 2. Decembar: Jedan znak će se konačno početi osjećati samouvjereno i neće više strahovati od samoće…

LJUBAVNI HOROSKOP za 2. Decembar: Jedan znak će se konačno početi osjećati samouvjereno i neće više strahovati od samoće…

1 prosinca, 2023 0 By Admin 2

OVAN

Ljubavni horoskop: Ovo je za vas zagonetan dan što se tiče veza. Nećete moći razumjeti postupke i motivaciju vašeg partnera. Vjerojatno će se u vama pojaviti i nejasan osjećaj uznemirenosti i nezadovoljstva. Morate dati vremena da sve riješite. Pokušaj požuriti stvari danas neće pomoći. Radije, polako i situacija će se riješiti sama od sebe.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK

Ljubavni horoskop: Osjećat ćete porast samopouzdanja i potrebu da potvrdite vlastiti identitet unutar granica vaših romantičnih odnosa. Počet ćete shvaćati da su zdrave granice zapravo znak zdrave i cvjetajuće veze. Po prvi put ćete se osjećati dovoljno samouvjereno da postavite ove granice. Bit će vam vrlo jasno što ne želite u svojoj vezi.

 

BLIZANCI

Morate više suosjećati sa svojim partnerom. On/ona je bio pod ogromnim stresom, ali vi ste bili zaokupljeni time kako to utječe na vas i odnos vašeg partnera prema vama. Morate shvatiti da ljubav zahtijeva bezuvjetnu podršku i da ovo nije vrijeme da brinete više o sebi nego o svom partneru.

 

RAK

Ljubavni horoskop: Prije nego što tražite ljubav od drugih, morate voljeti sebe i to ćete danas jasno razumjeti. Vrijeme je da poslušate svoj unutarnji glas i date sebi ljubav i poštovanje koje zaslužujete. Tada nećete morati ići u potragu za ljubavlju. Umjesto toga, vaše vlastito samopouzdanje i samopoštovanje stvorit će prilike za smislene odnose u vašem životu.

 

LAV

Zdrave granice postale su neophodne u vašoj vezi, ali vam je bilo teško da ih razgraničite. Morate sjesti s partnerom i razgovarati o raznim dimenzijama vašeg odnosa s kojima se osjećate neugodno. Današnji dan je idealno prikladan za ovaj zadatak jer će vaš partner biti prijemčiv za vaše ideje i biti će voljan razgovarati s vama o njima.

 

DJEVICA

Ljubavni horoskop: Danas je tu za vas i vašeg partnera win-win situacija. Vaši ljubavni osjećaji su toliko uvjerljivi da ste prilično zahtjevni. Vatra je jednaka i podudarna i na drugom kraju. Stoga, budite jako oprezni, pitajte i možda se nećete razočarati. Potrebno je malo nježnog i brižnog pristupa. Kao takav ste partner koji razumije.

 

VAGA

Ljubavni horoskop: Nesporazumi i nepotrebne prepreke zamagljivale su vaše osjećaje jedno prema drugome u nedavnoj prošlosti. Danas ćete se možda suočiti s događajem u kojem će sve takve sumnje biti odbačene, a prava, duboka i trajna priroda vaše predanosti jedno drugome će postati jasna. Svakako pokažite svoju zahvalnost. Vrijeme je savršeno za romantične geste kojima ćete izraziti svoje najdublje osjećaje.

 

ŠKORPIJA

Koliko se trudite, vaš partner ne obraća pažnju na vas. Vrijeme je da ga/nju papirirate svojim djelima. Dođite ranije kući danas i kuhajte za svoju bolju polovicu. Ukrasite sobu i zapalite svijeće. U zraku je ljubav. Pokažite svom partneru danas. Danas će sigurno razumjeti. Ako se klonite, nazovite svog partnera.

 

STRIJELAC

Dan će imati ugodan početak. Puno topline i smijeha vašeg partnera uljepšat će osobni odnos. Suočili ste se s teškim periodom u privatnom životu. Dakle, ovo je vrijeme za izlazak s partnerom, ležanje i pravu zabavu! Smijati se sami sebi će nestati većinu vaših briga kao par.

 

JARAC

Vi ste avanturistički raspoloženi i stoga ste htjeli riskirati spoj naslijepo. Ispostavit će se to sirov i neugodan spoj! Kiša vani može vas vezati za mjesto održavanja, ali uskoro će to završiti i osoba vas neće ni ubuduće ljutiti! Netko pametan i atraktivan uskoro će ući u vaš život, a do tada samo uživajte.

 

VODOLIJA

Ljubavni horoskop: Možete skupiti hrabrost da važnoj osobi date do znanja osjećaje koje gajite prema toj osobi. Iskoristite najbolje prilike koje vam se mogu pojaviti. To je dan kada se dopuštate da idete sa strujom. Možda vas mnoge druge stvari ne zabrinjavaju, krivite svoje zvijezde.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Ljubavni horoskop: Nitko nije savršen. Ako se čini da je svijet u miru, nema logike isprobavati nova vrata kad se borite s prvim. Nema kraja željama. Ali shvatite da ako ste samo stabilni u svojoj vezi, moći ćete kanalizirati svoju energiju za bolje sutra. Nemojte povrijediti druge. Vježbajte meditaciju.