LJUBAVNI HOROSKOP za 3. Septembar: Jedan znak će se konačno početi osjećati samouvjereno i neće više strahovati od samoće…

ljubavni horoskop

OVAN

Ljubavni horoskop: Nitko nije savršen. Ako se čini da je svijet u miru, nema logike isprobavati nova vrata kad se borite s prvim. Nema kraja željama. Ali shvatite da ako ste samo stabilni u svojoj vezi, moći ćete kanalizirati svoju energiju za bolje sutra. Nemojte povrijediti druge. Vježbajte meditaciju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK

Ovo je za vas zagonetan dan što se tiče veza. Nećete moći razumjeti postupke i motivaciju vašeg partnera. Vjerojatno će se u vama pojaviti i nejasan osjećaj uznemirenosti i nezadovoljstva. Morate dati vremena da sve riješite. Pokušaj požuriti stvari danas neće pomoći. Radije, polako i situacija će se riješiti sama od sebe.

 

 

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Osjećat ćete porast samopouzdanja i potrebu da potvrdite vlastiti identitet unutar granica vaših romantičnih odnosa. Počet ćete shvaćati da su zdrave granice zapravo znak zdrave i cvjetajuće veze. Po prvi put ćete se osjećati dovoljno samouvjereno da postavite ove granice. Bit će vam vrlo jasno što ne želite u svojoj vezi.

 

RAK

Morate više suosjećati sa svojim partnerom. On/ona je bio pod ogromnim stresom, ali vi ste bili zaokupljeni time kako to utječe na vas i odnos vašeg partnera prema vama. Morate shvatiti da ljubav zahtijeva bezuvjetnu podršku i da ovo nije vrijeme da brinete više o sebi nego o svom partneru.

 

 

LAV

Ljubavni horoskop: Prije nego što tražite ljubav od drugih, morate voljeti sebe i to ćete danas jasno razumjeti. Vrijeme je da poslušate svoj unutarnji glas i date sebi ljubav i poštovanje koje zaslužujete. Tada nećete morati ići u potragu za ljubavlju. Umjesto toga, vaše vlastito samopouzdanje i samopoštovanje stvorit će prilike za smislene odnose u vašem životu.

 

 

DJEVICA

Zdrave granice postale su neophodne u vašoj vezi, ali vam je bilo teško da ih razgraničite. Morate sjesti s partnerom i razgovarati o raznim dimenzijama vašeg odnosa s kojima se osjećate neugodno. Današnji dan je idealno prikladan za ovaj zadatak jer će vaš partner biti prijemčiv za vaše ideje i biti će voljan razgovarati s vama o njima.

Nastavak na sljedećoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 3. Septembar: Jedan znak će se konačno početi osjećati samouvjereno i neće više strahovati od samoće…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top