LJUBAV do 15. Septembra: Ljubavna čarolija i ostvarenje najljepših snova i želja! Blago OVIM znacima u narednih 15. dana!

OVAN

Dani su posebno povoljni za druženje s roditeljima. Ako ste u zadnje vrijeme bili previše zauzeti, onda je ovo najbolje vrijeme da ih nazovete i organizirate improvizirani posjet. To će vam znatno olakšati stres. Uključite svog partnera u posjet roditeljima i gledajte kako se razvija toplo obiteljsko vrijeme. Ako ste slobodni, velika je mogućnost da ćete upoznati posebnu osobu s kojom bi mogli razviti dublji odnos, a kasnije i ljubavnu vezu.

 

 

BIK

Romantični susreti su sasvim mogući. Iako će možda trebati vremena da se stvari riješe zbog određene nezrelosti kod vas i vašeg partnera. Nemojte se osjećati nesigurno zbog partnerove prošlosti i ne dopustite da ego također bude temelj nesporazuma. Samo se prepustite toku i sigurno ćete stvoriti jaču vezu sa svojim partnerom.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Da li se vi i vaš partner možda planirate useliti zajedno!? Vaš partner vam može omogućiti luksuzni smještajem. No za promjenu raspoloženja prije toga možete otići na egzotično putovanje na odmor ili neobično avanturističko putovanje kako biste razbili monotonu rutinu i razvedrili raspoloženje.

 

 

RAK

Možda ćete se u ovom trenutku osjećati pomalo razočarano. Hodali ste s mnogo ljudi suprotnog spola i dalje ne možete pronaći nikoga po vašem ukusu i stasu. Obitelj vas prisiljava da vežete čvorove. Pokušajte uvjeriti ljude kod kuće da pričekaju pravu osobu, a do tada uživajte u svojoj samačkoj zajednici!

 

LAV

Vaš dragi pokušava biti novi. Morate mu dati priliku i cijeniti njegove napore da pomiri razlike između vas dvoje! Međutim, učinite ga potpuno svjesnima pogrešaka koje je učinio u prošlosti i da više ne smije ponoviti iste.

 

 

DJEVICA

Možda ste nesigurni i nemirni i možda će vam biti teško vjerovati osjećajima svog partnera. Vrijeme je da napravite kratku pauzu od vaše veze i razmislite o razlozima koji su vam prenijeli taj osjećaj. Nakon ovog puta analize osjećat ćete se puno bolje i sigurnije u sebe i svog partnera.

Nastavak na sljedećoj stranici…

LJUBAV do 15. Septembra: Ljubavna čarolija i ostvarenje najljepših snova i želja! Blago OVIM znacima u narednih 15. dana!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top