Jedan znak će započeti NOVU VEZU sa BIVŠIM PARTNEROM, a OVOM znaku slijedi NIZ RAZOČARANJA!

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Za vas i vašu voljenu osobu ovaj tjedan sve ide glatko, jer ste oboje krenuli u avanturu koja je istovremeno uzbudljiva i zastrašujuća.

Podižete svoju vezu na sljedeću razinu, a to bi moglo značiti brak ili zajedničko useljenje. Osjećate se spremnima, pa tako i vaš partner.

Sve je ‘go’ u smislu optimizma koji osjećate u vezi s ljubavlju i svojim životom. Vidite budućnost s ovom osobom i više ste nego sretni što možete uploviti u nju.

 

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Ljubav vam daje do znanja da ste ovog tjedna pokriveni. Ono što imaš je dobro. Nema se što prigovoriti, niti ima razloga tražiti nešto za prigovoriti.

Pogledajte svoju vezu; trebalo je neko vrijeme da se vas dvoje ovako lako snađete jedno s drugim, ali kada je u pitanju ulaganje napora jedno za drugo, nije dopuštena lijenost. Oboje se pojavljujete u vezi i sasvim je očito da se volite.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Konačno ste našli hrabrosti reći nešto važno osobi u svom životu koju smatrate svojim partnerom, a budući da ste uvijek pretpostavljali da će to shvatiti na pogrešan način, suzdržali ste se.

Pa, ovo je tjedan kada im to stavljate, i pogodite što? Oni su u tome. Da, ta luda ideja koju ste imali? Vaš partner misli da je to čista briljantnost. Zvuči mi kao ‘da’.

 

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Možda ćete se osjećati pomalo ogorčeno tijekom ovog tjedna, jer ste upravo prošli mjesec proveli udovoljavajući svakom posljednjem hiru svog partnera, a da budem iskren, već ste umorni od toga.

Želite biti vani, dobro se zabavljati. Niste osoba koja ostaje kod kuće i pije, gleda TV, a to je, naravno, upravo ono što vaš partner želi učiniti. Neće izazvati treći svjetski rat, ali može stati na put raju vašeg ljubavnika.

 

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

To je samo još jedan tjedan za vas, sa partnerom ili bez partnera. Jednostavno te nije briga. Tvoj partner ti je išao na živce i jednostavno ne znaš imaš li još živaca kroz isto prolaziti.

Ovaj ste tjedan razdražljivi i zahtjevni, a ljubav ne igra nikakvu ulogu u vašim odnosima. Samo se želite vratiti na posao kako biste zaboravili što se događa kod kuće. Sloboda zove, ali je ne možete shvatiti.

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Život vam se čini prilično dobrim, i iako vaš um nije isključivo na romantici, možete napraviti mjesta za to ako je potrebno. E sad, to ne zvuči kao da ste previše predani, a to bi moglo biti istina.

Stvarnost je da vas ometa nešto što vam pruža ogromno zadovoljstvo; nije ni tvoja ljubav, ali sigurno možeš naći u srcu da i s njim provodiš vrijeme.

Nastavak na idućoj stranici…

Jedan znak će započeti NOVU VEZU sa BIVŠIM PARTNEROM, a OVOM znaku slijedi NIZ RAZOČARANJA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top