Jedan znak će započeti NOVU VEZU sa BIVŠIM PARTNEROM, a OVOM znaku slijedi NIZ RAZOČARANJA!

Jedan znak će započeti NOVU VEZU sa BIVŠIM PARTNEROM, a OVOM znaku slijedi NIZ RAZOČARANJA!

20 listopada, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Ljubav vam daje do znanja da ste ovog tjedna pokriveni. Ono što imaš je dobro. Nema se što prigovoriti, niti ima razloga tražiti nešto za prigovoriti.

Pogledajte svoju vezu; trebalo je neko vrijeme da se vas dvoje ovako lako snađete jedno s drugim, ali kada je u pitanju ulaganje napora jedno za drugo, nije dopuštena lijenost. Oboje se pojavljujete u vezi i sasvim je očito da se volite.

 

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Konačno ste našli hrabrosti reći nešto važno osobi u svom životu koju smatrate svojim partnerom, a budući da ste uvijek pretpostavljali da će to shvatiti na pogrešan način, suzdržali ste se.

Pa, ovo je tjedan kada im to stavljate, i pogodite što? Oni su u tome. Da, ta luda ideja koju ste imali? Vaš partner misli da je to čista briljantnost. Zvuči mi kao ‘da’.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Možda ćete se osjećati pomalo ogorčeno tijekom ovog tjedna, jer ste upravo prošli mjesec proveli udovoljavajući svakom posljednjem hiru svog partnera, a da budem iskren, već ste umorni od toga.

Želite biti vani, dobro se zabavljati. Niste osoba koja ostaje kod kuće i pije, gleda TV, a to je, naravno, upravo ono što vaš partner želi učiniti. Neće izazvati treći svjetski rat, ali može stati na put raju vašeg ljubavnika.

 

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

To je samo još jedan tjedan za vas, sa partnerom ili bez partnera. Jednostavno te nije briga. Tvoj partner ti je išao na živce i jednostavno ne znaš imaš li još živaca kroz isto prolaziti.

Ovaj ste tjedan razdražljivi i zahtjevni, a ljubav ne igra nikakvu ulogu u vašim odnosima. Samo se želite vratiti na posao kako biste zaboravili što se događa kod kuće. Sloboda zove, ali je ne možete shvatiti.

 

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Život vam se čini prilično dobrim, i iako vaš um nije isključivo na romantici, možete napraviti mjesta za to ako je potrebno. E sad, to ne zvuči kao da ste previše predani, a to bi moglo biti istina.

Stvarnost je da vas ometa nešto što vam pruža ogromno zadovoljstvo; nije ni tvoja ljubav, ali sigurno možeš naći u srcu da i s njim provodiš vrijeme.

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Ovo je tjedan koji ćete rado proći bez incidenata. A možda će vam se upravo ispuniti želja, jer se čini da stvari teku prilično slobodno i glatko.

Zaljubljeni ćete biti zamoljeni da učinite nešto zbog čega ćete osjećati mali pritisak; to definitivno nije nešto što želite učiniti, ali osjećate da će, ako ne pristanete, kasnije u vezi biti problema. Učini ono što misliš da je ispravno.

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Ovaj tjedan imate sreće u ljubavi, jer se čini da ste se konačno spojili s nekim tko ‘shvaća’ ono što jeste.

Ako ovoj osobi kažete da vam treba malo prostora, ona će vam ga rado dati, a ovaj tjedan je jedan od onih tjedana “trebam prostor”. Povremeno ćete se javiti kod svojih najmilijih i oni će biti zadovoljni jednostavnošću vašeg truda. Sve je dobro u vašem svijetu – dobro za vas

 

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Imate nešto na umu i želite to iznijeti svom partneru ovog tjedna. Radi se o novcu, i koliko god to zvučalo neromantično, još je gore kad ti izađe iz usta u krivo vrijeme.

Bez namjere, postavljat ćete tmurni ton, osim ako ne izvadite nogu iz usta i počnete pričati o nečemu manje… sumornom

 

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Uvijek ste spremni pokušati, probati ponovno, a ovaj tjedan može tražiti isto od vas još jednom. Vaš partner je depresivan; treba vaše suosjećanje i vaše strpljenje.

Iako vam se ovo može činiti napametnim, ipak vam je dovoljno važno da tu osobu želite usrećiti. Samo zapamtite da niste odgovorni za njegovu sreću; dobro je biti tu, ali nije na vama da mu to omogućite.

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Da je do tebe, sve što bi ikada doživio je ljubav, slatka ljubav. Vaš stav može biti nategnut, ali sigurno je privlačan osobi koja vas voli, a ovaj tjedan će biti onaj u kojem će vam to odlučiti dokazati – cijelu noć i dan.

Život je dobar ovog tjedna, a vaš ljubavni život će vas držati optimističnim u pogledu budućnosti veze. Pronašli ste nekoga stvarno posebnog, pa ga smatrajte ‘čuvarom’.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Možda nećete biti zadovoljni kao neki drugi u ovom čitanju, ali ovaj zaljubljeni tjedan trebao bi se pokazati prilično glatkim.

Volite se svađati, iako ne osjećate da je ovo tjedan da uznemirite stvari, čak i ako bijes u vama samo umire od želje da izazove pustoš.

Budite ljubazni prema svom partneru i gledajte kako lijepe stvari mogu postati zbog vaše ljubaznosti. Ono što ste uložili u ovaj tjedan je ono što ćete dobiti od toga, stoga ga nastavite s ljubavlju.

 

 

Riba
(19. veljače – 10. ožujka)

Za vas i vašu voljenu osobu ovaj tjedan sve ide glatko, jer ste oboje krenuli u avanturu koja je istovremeno uzbudljiva i zastrašujuća.

Podižete svoju vezu na sljedeću razinu, a to bi moglo značiti brak ili zajedničko useljenje. Osjećate se spremnima, pa tako i vaš partner.

Sve je ‘go’ u smislu optimizma koji osjećate u vezi s ljubavlju i svojim životom. Vidite budućnost s ovom osobom i više ste nego sretni što možete uploviti u nju.