DNEVNI HOROSKOP za 3. Septembar: Jedan znak treba riskirati malo novca i KUPITI SREĆKU – moguć je VELIK DOBITAK…

dnevni horoskop

OVAN

Dnevni horoskop: Doći će do određenih naglih promjena u vašem osobnom i profesionalnom životu. Ovo će vas ostaviti zabrinutim i nesigurnim. Nemojte se tako osjećati i opustite se! Samo idite s tokom jer su te promjene samo za vaše dobro. Situacija se može pogoršati kada se nađe netko tko će vam izazvati nesreću pokušavajući vam se osvetiti.

 

BIK

Dan će za vas biti emocionalno intenzivan. U sve što danas radite unijet ćete veliku strast, a uspjeh će uslijediti kao neizbježan rezultat. Možda ste izbjegavali problem jer vam je preblizu, ali danas je najbolji dan da se pozabavite ovim problemom i suočite se s njim izravno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Dnevni horoskop: Ovaj dan zahtijeva od vas da se više usredotočite na društvene krugove. Vaša šarmantna osoba puno će vam pomoći da utječete na druge. Također morate procijeniti ljude koji su bili protiv vas i koji su naštetili vašem ugledu na društvenom planu. U tako užurbanom rasporedu ne zaboravite voditi brigu o svom zdravlju!

 

RAK

Dnevni horoskop: Vjerojatno ćete danas naići na malo vjerojatno iskustvo. Nije nužno neugodno, ali će vas vjerojatno uznemiriti. To može dovesti do radikalne promjene u vašem pogledu. Nemojte se bojati izraziti svoje osjećaje, ali ovo je vrijeme prikladnije da emocionalne zahtjeve drugih postavite ispred svojih.

 

LAV

Morate pragmatično sagledati svoju situaciju, posebno ekonomsko stanje. Razmetanje može biti zabavno, ali uzrokuje nepotrebni pritisak na vaša obiteljska sredstva i toga morate biti svjesni. Morate ostati hladne glave i pokušati razumjeti stajalište ostalih članova obitelji što se tiče financijskih pitanja.

 

DJEVICA

Dnevni horoskop:   Pravo je vrijeme da svoju pozornost usmjerite na materijalističke udobnosti. Uživajte u svom društvenom životu sada i stupite u kontakt sa starim prijateljima ili članovima obitelji s kojima se dugo niste čuli. Također ćete doživjeti pomak u svojoj svijesti koji može doći postupno ili koji se može spustiti na vas bez upozorenja. Sada je dobro slušati svoje instinkte.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za 3. Septembar: Jedan znak treba riskirati malo novca i KUPITI SREĆKU – moguć je VELIK DOBITAK…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top