12 velikih ZNAKOVA NEVJERE koje NE MOŽETE ZANEMARITI ako SUMNJATE da vas partner VARA!

12 velikih ZNAKOVA NEVJERE koje NE MOŽETE ZANEMARITI ako SUMNJATE da vas partner VARA!

2 rujna, 2022 0 By Admin

4. Svuda sa sobom nosi svoj telefon

Svima su nam potrebni naši telefoni i praktički ih nosimo sa sobom gdje god idemo. Ali kad vaš partner inzistira da sa sobom ponese svoj telefon čak i ako se samo istušira ili ode na najkraći izlet u vašu kuću, poput odlaska u kuhinju po grickalice, nešto nije u redu. To znači da je moguće da vaš partner ne želi da vidite nešto u njegovom telefonu.

 

5. Optužuje vas da ste nevjerni

To se obično događa kada postane svjestan da vam je već sumnjičavo što vara. On će preokrenuti situaciju i učiniti da izgledate kao varalica. To se zove “prebacivanje krivice”. Tada vas neka osoba krivi za ono što je druga osoba učinila loše kako bi izbjegla preuzimanje odgovornosti ili krivice.

Vjerojatni razlog zašto vas optužuje za varanje je taj što bi mogao biti kriv za svoja nedjela, stoga vas optužuje kako bi se krivnja koju osjeća prebacila u bijes kriveći vas. Zbog toga se osjeća manje krivim ili nije kriv za svoje postupke.

 

6. Ljuti se kad ga pitate gdje je bio

Postaje previše obrambeni kad ga pitate o tome gdje se nalazi, iako ga ne sukobljavate i ne optužujete. Čak i bezazleno pitanje poput “kako je bilo na vašem putovanju?” izazvat će glavni argument – ako imate posla s varalicom.

 

7. Razvija nove strasti i interese

Dobro poznajete svog partnera i znate da ne voli umjetnost, no odjednom je poželio otići u muzeje umjetnosti i kupiti umjetničke potrepštine. Ti interesi ne izviru niotkuda. To bi mogao biti znak da vara i da dijeli taj interes sa svojom novom djevojkom.

 

8. Njegova se ćud smanjuje ili se češće ljuti

Bira li borbe čak i oko malih stvari? Možda bi samo želio započeti svađu s vama kako bi pronašao izgovor da se od vas udalji drugoj djevojci. Mogao bi se i osjećati krivim zbog varanja, ali nije dovoljno hrabar to priznati i zato koristi svoj bijes kao svoju zaštitu kako bi ga zaštitio.

 

9. Počinje vas zasipati darovima

Volimo primati darove i iznenađenja, posebno ako su to od našeg partnera. No, kad vas iznenada obasipa darovima i postane iznenadan, to bi također mogao biti znak da ima aferu. Njegova grižnja savjesti tjera ga da učini ove stvari kako bi nadoknadio svoju prevaru i također odvratio vaše sumnje kroz svoje darove.

 

10. Razgovara s vama o drugim ženama

Govori li vaš partner uvijek o svojoj novoj prijateljici ili suradnici? Čini li mu se da joj se toliko sviđa jer ne može prestati pričati o njoj? Ili uvijek čujete njezino ime u njegovim pričama? To bi mogao biti znak da ga ova djevojka privlači, a možda vas i vara s njom. To je zato što uvijek razmišlja o ovoj djevojci do te mjere da ne može prestati govoriti o njoj.

 

11. Postoji zamjetna promjena u njegovim navikama potrošnje

Primijetili ste visoke račune za kreditne kartice i kupnje koje nisu vaše. Neobjašnjivi troškovi mogu biti znak varanja. Možda je svoju drugu djevojku obasipao darovima i spojevima u restoranima.

 

12. Hvatate ga kako stalno leži

Vaš je partner postao tajnovitiji i laže o različitim stvarima. Ponovljeno laganje znak je da vas partner vara. Nevjera uključuje puno laži i prijevara.

Svaki odnos i svaka osoba su različiti. Čak i ako vaš partner pokazuje neke od ovih znakova, to ne znači da vam je već nevjeran. Možda prolazi kroz nešto ili možda imate lažne sumnje. Ako mislite da nešto nije u redu, trebali biste o tome razgovarati sa svojim partnerom.

Ako ste potvrdili da su vaše činjenice čiste i da vas je doista prevario, morate odlučiti hoćete li pokušati popraviti svoju vezu ili samo otići. Kakav god vaš izbor bio, pobrinite se da je valjan i da ćete se držati te odluke.

Stranice: 1 2