NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP do 9. Septembra: Nekome ovi dani donose SRODNU DUŠU, a nekome BOLAN PREKID!

OVAN

Ako ste tražili taj poseban odnos, možda ćete se iznenaditi kad ga nađete na poslu. Dotična osoba sigurno neće biti “normalna”, već ugodno ekscentrična i tek pomalo nekonvencionalna. Međutim, dobro će vam doći ako se odvojite od nekih svakodnevnih rutina i otkrijete nove stvari u kojima zaista uživate.

 

 

BIK

Astralni utjecaji potiču vas da prekinete sa svim svojim normalnim obrascima, posebno u pogledu vašeg stava prema partnerstvu. U ovom trenutku vjerojatno ćete radije imati nekoliko različitih laganih i ležernih veza, umjesto jedne duboke i trajne. Prolazite kroz vrijeme mnogih transformacija, a vaše promjenjive uključenosti odražavaju ovaj trend u ovom trenutku.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Upoznavanje s novim ljubavnim interesom i početak nove veze može napraviti veliku razliku u načinu na koji razmišljate o sebi. Astralni utjecaji potiču vas da odbacite sva ograničenja i inhibicije u prisutnosti nekoga tko vas prihvaća i dopustite da se istinski javite. Partnerstvo s nekim tko te voli, jer ti si ti, je najviše nagrađujuće i oslobađajuće.

 

 

RAK

Astralni utjecaji potiču vas da razmislite o novim načinima odnosa. Ako vas je oduvijek privlačila određena osoba i trenutno ste u toj međufazi što se tiče odnosa, nemojte prebrzo žuriti u sljedeću. To bi vam pomoglo da eksperimentirate i jednostavno uživate u prijateljskom upoznavanju drugih prije nego što se posvetite sebi.

 

 

LAV

Ako obično imate tendenciju igrati na sigurno što se tiče vašeg romantičnog života, astralni utjecaji mogu vas potaknuti da oslobodite svoje inhibicije i jednom u životu se usudite biti ono što jeste. Ono što bi vas moglo iznenaditi je koliko možete uživati ​​kada se prestanete brinuti o tome kako izgledate ili o onim leptirićima u trbuhu.

 

 

DJEVICA

S sadašnjim planetarnim poravnanjem, financijski problemi mogli bi vama i voljenoj osobi uzrokovati nekoliko problema. Još nekoliko računa ili neki neočekivani troškovi mogli su stvoriti poteškoće. Ali umjesto da se ljutite ili branite, najbolji način da se nosite s problemom jest razgovarati jedni s drugima, kao i razgovarati s bilo kim drugim uključenim. To će omogućiti da vaša romansa još jednom procvjeta.

Nastavak na idućoj stranici…

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP do 9. Septembra: Nekome ovi dani donose SRODNU DUŠU, a nekome BOLAN PREKID!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top