NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP do 15. Decembra: Nekome ovi dani donose SRODNU DUŠU, a nekome BOLAN PREKID!

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP do 15. Decembra: Nekome ovi dani donose SRODNU DUŠU, a nekome BOLAN PREKID!

5 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Nedeljni ljubavni horoskop: Ako ste tražili taj poseban odnos, možda ćete se iznenaditi kad ga nađete na poslu. Dotična osoba sigurno neće biti “normalna”, već ugodno ekscentrična i tek pomalo nekonvencionalna. Međutim, dobro će vam doći ako se odvojite od nekih svakodnevnih rutina i otkrijete nove stvari u kojima zaista uživate.

 

 

BIK

Nedeljni ljubavni horoskop: Astralni utjecaji potiču vas da prekinete sa svim svojim normalnim obrascima, posebno u pogledu vašeg stava prema partnerstvu. U ovom trenutku vjerojatno ćete radije imati nekoliko različitih laganih i ležernih veza, umjesto jedne duboke i trajne. Prolazite kroz vrijeme mnogih transformacija, a vaše promjenjive uključenosti odražavaju ovaj trend u ovom trenutku.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Nedeljni ljubavni horoskop: Upoznavanje s novim ljubavnim interesom i početak nove veze može napraviti veliku razliku u načinu na koji razmišljate o sebi. Astralni utjecaji potiču vas da odbacite sva ograničenja i inhibicije u prisutnosti nekoga tko vas prihvaća i dopustite da se istinski javite. Partnerstvo s nekim tko te voli, jer ti si ti, je najviše nagrađujuće i oslobađajuće.

 

 

RAK

Astralni utjecaji potiču vas da razmislite o novim načinima odnosa. Ako vas je oduvijek privlačila određena osoba i trenutno ste u toj međufazi što se tiče odnosa, nemojte prebrzo žuriti u sljedeću. To bi vam pomoglo da eksperimentirate i jednostavno uživate u prijateljskom upoznavanju drugih prije nego što se posvetite sebi.

 

 

LAV

Ako obično imate tendenciju igrati na sigurno što se tiče vašeg romantičnog života, astralni utjecaji mogu vas potaknuti da oslobodite svoje inhibicije i jednom u životu se usudite biti ono što jeste. Ono što bi vas moglo iznenaditi je koliko možete uživati ​​kada se prestanete brinuti o tome kako izgledate ili o onim leptirićima u trbuhu.

 

 

DJEVICA

S sadašnjim planetarnim poravnanjem, financijski problemi mogli bi vama i voljenoj osobi uzrokovati nekoliko problema. Još nekoliko računa ili neki neočekivani troškovi mogli su stvoriti poteškoće. Ali umjesto da se ljutite ili branite, najbolji način da se nosite s problemom jest razgovarati jedni s drugima, kao i razgovarati s bilo kim drugim uključenim. To će omogućiti da vaša romansa još jednom procvjeta.

VAGA

Sadašnja planetarna energija čini da se osjećate pomalo kritično prema svom partneru (sadašnjem ili budućem). Zapravo, čini se da trenutno prolazite kroz razdoblje razvrstavanja i probiranja svih vaših odnosa i uklanjanja onih za koje se čini da su se zaustavili. Prije nego što nekoga potpuno odbacite, barem budite spremni voditi razgovor i dajte drugoj osobi priliku da kaže svoje.

 

 

ŠKORPIJA

Možda zato što vam se čini da je vaša veza zapela u određenoj rutini, da vam se dopada očajanje. Sadašnje planetarno usklađivanje može izazvati osjećaj izolacije i usamljenosti među vama, što ukazuje da ste prestali komunicirati na bilo kojoj razini od srca do srca. Rasprava je prvi korak prema stvaranju promjena koje rade za vas oboje.

 

 

STRIJELAC

Sadašnja planetarna usklađenost može vas potaknuti da zatvorite svoje srce za jednu određenu osobu, jer je to daleko lakše nego da joj objašnjavate koliko ste bili povrijeđeni i uznemireni njenin postupcima nedavno. Međutim, okretanje će samo pogoršati problem. Ono što stvarno trebate učiniti je napraviti prvi korak prema nekoj vrsti razgovora, jer samo to može učiniti čudo kojem se potajno nadate.

 

 

JARAC

Partnerstva i romantične veze možda prolaze kroz težak period, zbog sadašnje planetarne usklađenosti. Međutim, možete olakšati stvari tako da odlučite nastaviti kontakt i razgovor. Iako trenutno možete promrmljati samo nekoliko riječi jedno drugome, što više truda uložite, to će vam biti lakše. Prestanite biti tvrdoglavi i počnite slušati jedni druge.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Trenutni položaj planeta možda neće pomoći vašem samopouzdanju, što se tiče određene veze. Ali to ne znači da morate odustati od svake nade. Voljena osoba prolazi kroz vrijeme kada osjeća potrebu da bude sama kako bi riješila određene probleme u svom životu. Kada se to završi, moći će se svesrdnije predati partnerstvu.

 

 

RIBE

Misli o romantici mogu biti mračne, zbog sadašnjeg poravnanja planeta. Mogli biste se zateći da razmišljate o svim poteškoćama u vezi, a ne o svim dobrim stvarima. Možda ste došli do faze u kojoj morate kritički sagledati ono što se događa između vas. Međutim, nije dobra ideja trenutno donositi čvrste zaključke.