NEDELJNI HOROSKOP do 14. Aprila: Ribe će se osjećati SJAJNO, Biku će se ostvariti ŽELJA, pred Rakom TEŠKA ODLUKA, a netko će dobiti ono što NAJVIŠE ŽELI!-

NEDELJNI HOROSKOP do 14. Aprila: Ribe će se osjećati SJAJNO, Biku će se ostvariti ŽELJA, pred Rakom TEŠKA ODLUKA, a netko će dobiti ono što NAJVIŠE ŽELI!-

6 travnja, 2023 0 By Admin 2

OVAN

Jedna velika promjena je pred vama i ta promjena utjecat će na vas vrlo dug period ako se odlučite prihvatiti tu promjenu. Da li će ta promjena biti pozitivna za vas, ovisi samo o vama. Prilika koja vam se pruža donijet će i dobrih i loših stvari, a pitanje je samo koliko ste spremni riskirati i prihvatiti tu promjenu.

 

 

BIK

Naredna nedjelja bit će sretna za vas jer ćete uspjeti u onome što pokušavate već neko vrijeme. Konačno je došlo vrijeme sreće za vas, došlo je vrijeme ostvarenja vaših planova i želja. Bit ćete iznimno sretni i zadovoljni takvim raspletom situacije i konačnim ostvarenjem vaših želja.

 

 

BLIZANCI

Ono što je nedavno bio problem za vas uskoro će postati vaša prednost u rješavanju ljubavnih problema koji vas opterećuju. Još uvijek niste svjesni kako će se stvari posložiti u vašu korist i kako ćete poraz pretvoriti u pobjedu. Bit će to pobjeda ljubavi pa ćete i vi i partner imati razloga za zadovoljstvo.

 

 

RAK

Pitanje koje će vas proganjati ove nedjelje je da li vi uopće želite obnoviti vezu koja je završila katastrofalno za vas. Vaš bivši partner pokazuje želju da vaša veza ponovo bude prava ljubavna veza, ali vi imate velike sumnje u tako nešto. Morat ćete riješiti sami sa sobom to pitanje pa se tako i postaviti prema bivšem partneru.

 

 

LAV

Pozitivna atmosfera u krugu prijatelja je ono što vam najviše treba i to vas očekuje ove nedjelje. Upravo tako nešto vam je prijeko potrebno kako biste zaboravili na ljubavne probleme koji su na svom vrhuncu. Znate i sami da je došlo do toga da donesete bitnu odluku i to vam nije lako, ali prijatelji su tu da vam pruže podršku u vašoj odluci, kakva god ona bila.

 

 

DJEVICA

Mirna nedjelja je pred vama, čak previše mirna za vaš način života. Možda je to i dobro za vas da se malo odmorite i pripremite za nova dešavanja koja vam svakako slijede. Međutim, period pred vama donijet će vam mir i priliku da sami sa sobom riješite neke stvari koje vas opterećuju i već dugo muče.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2