LJUBAVNI HOROSKOP za 02. Septembae: Netko NEĆE MOĆI ODOLJETI i upustit će se u TAJNU VEZU, ali OPREZ!

ljubavni horoskop

OVAN

Ljubavni horoskop:  Sjajan je dan jer ćete moći otvoreno komunicirati sa svojim partnerom. Dugo ste tražili ovu priliku! Otkrijte s njim sve svoje tajne i podijelite brige koje imate! Dopustit će priljev entuzijazma u vašu vezu, zbližavajući vas kao prijatelje, ali i kao par.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK

Ljubavni horoskop:  Nešto u vašoj vezi daje vam osjećaj da sve ide savršeno i da je trajna veza na planu. Veza može čak poprimiti oblik braka. Ali prije nego što se predate, duboko udahnite i čitajte između redaka. Može se pokazati da je istina ili ćete možda otkriti nešto što ste ignorirali.

 

 

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:  Nedavno ste bili nemarni prema svim vrstama veza u svom životu! Ali prije nego što bude kasno morate premostiti jaz! Vaš partner je stajao uz vas u čudnim trenucima, ali negdje mu ne možete dati isti povrat. Nemojte špekulirati o manama koje vaš partner posjeduje. Niste primijetili dok se on jako poboljšao!

 

 

RAK

Dan je idealan za planiranje nekih obiteljskih aktivnosti. Odvedite svoju djecu na igru ​​s loptom, u park ili muzej. Također možete planirati da provedete vrijeme sa svojim roditeljima ili braćom i sestrama. Večer je posebno pogodna za romantiku, ali bolje je pokušati intimno druženje nego veliku zabavu. Obiteljske obveze sada će imati prioritet.

 

 

LAV

Ljubavni horoskop:   Na frontu odnosa danas je naznačena velika promjena. Ako ste već u vezi, dobro razmislite gdje je želite odvesti ili je li došlo vrijeme da se izvučete iz loše situacije. Ako ste slobodni, onda ovo nije najbolje vrijeme da se upustite u novu vezu jer ćete vjerojatno pogrešno pročitati signale.

 

 

DJEVICA

Ljubavni horoskop:  Dan je dovoljno dobar samo za vino i večeru! Naći ćete mnogo ljudi koji lebde oko vas tražeći vašu pažnju. Svi su tu za neku ili drugu korist, nitko od njih nije dostojan ozbiljnog angažmana! Međutim, jedan od njih može se pokazati kao dobar prijatelj s kojim možete dijeliti stvari na platonskoj razini.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 02. Septembae: Netko NEĆE MOĆI ODOLJETI i upustit će se u TAJNU VEZU, ali OPREZ!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top