LJUBAV TOKOM PRVIH DANA SEPTEMBRA: Prošla afera progonit će OVOG znaka, a treća strana stvorit će ozbiljan potres u ljubavnom životu OVOG znaka…

LJUBAV TOKOM PRVIH DANA SEPTEMBRA: Prošla afera progonit će OVOG znaka, a treća strana stvorit će ozbiljan potres u ljubavnom životu OVOG znaka…

30 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubav tokom prvih dana septembra: Emocionalno ste ranjivi i svaka riječ ili radnja vjerojatno će izazvati reakciju koja se čini nesrazmjernom. Ovih dana ćete svoje blagoslove računati čak i u malim uslugama i sreći. Partneru ćete pokazati i svoju nježniju stranu, nešto što rijetko činite i što će ga/ju prilično začuditi. Ali to će u konačnici ojačati vaš odnos.

 

 

BIK

Ljubav je možda blizu vas, ali ne možete uhvatiti vibracije. Ovih dana se usredotočite na to kako ljudi u vašoj blizini razgovaraju s vama i kako se ponašaju s vama. Netko u vašoj blizini žudi za vašom pažnjom. Doći će do zabune s ljudima u vezi. Razgovarajte i slušajte partnera jer ćete tako riješiti problem.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovih dana ćete uživati ​​u potpuno novoj i osvježavajućoj romantičnoj atmosferi. Toplina iz vaših najbližih odnosa prožimat će vaše dane. Možda se osjećate posebno zaljubljeno. Iskoristite ovu priliku da uživate u kvalitetnom vremenu sa svojim partnerom i stvorite lijepe uspomene. Možete učiniti nešto posebno za svog partnera i to će biti visoko cijenjeno. Samci će vjerojatno upoznati nekog posebnog.

 

 

RAK

Prošla afera mogla bi vas opet progoniti i to se ponavlja u redovitim intervalima. Nemojte se činiti ranjivima na gorka iskustva iz prošlosti. Međutim, možete naići na lice koje vas podsjeća na zabavne dane iz prošlosti. Možete posijati sjeme uspješne veze s ovom osobom, samo pričekajte da sjeme nikne u pravo vrijeme.

 

 

LAV

Prošlo je dosta vremena otkako ste se vi i vaš partner dobro zabavljali. Odvojite malo vremena iz svog pretrpanog rasporeda za svog partnera. Popratite svoju prisutnost darovima ili nečim korisnim za svog partnera i pokažite brigu koju gajite u srcu za njega!

 

 

DJEVICA

Planeti se redaju kako bi vam pružili olujno vrijeme, ali to zapravo nije loša stvar. Upali ste u romantičnu kolotečinu posljednjih dana i oboje jedno drugo uzimate zdravo za gotovo. Strasti će se uzburkati i ako možete ostaviti po strani sitne probleme, ovo bi se moglo pokazati kao jedan od vaših najupečatljivijih interludija.

VAGA

Možete pokušati zabaviti drugu osobu svojim duhovitim vještinama ili satirom! Ali druga osoba možda neće biti ganuta ili to možda neće pokazati ako jest! Možda ćete morati usvojiti neki drugi način da šarmirate drugu osobu. Budite fleksibilni da promijenite svoju tendenciju da se pridržavate onoga što mislite da je najbolji način da osvojite nečije srce!

 

 

ŠKORPIJA

Možda ćete morati donijeti tešku odluku vezanu uz vaš ljubavni život, a iako vam se ne da, ovo je najbolje vrijeme za to. Samo vi možete odlučiti hoćete li dopustiti prošlim iskustvima da ojačaju vašu odlučnost ili potkopaju vaše samopouzdanje. Način na koji tumačite prošlost imat će veliki utjecaj na vašu odluku.

 

 

STRIJELAC

Ne budete li oprezni, nesporazumi i intervencije treće strane mogu stvoriti ozbiljne potrese u vašem ljubavnom životu. Morate naučiti vjerovati svojim osjećajima kao i osjećajima svog partnera. Stavite veći naglasak na ono što osjećate, a ne na ono što vam drugi govore. Također biste se trebali povjeriti svom partneru u vezi s profesionalnim stvarima koje vas muče.

 

 

JARAC

Osjetit ćete val samopouzdanja i potrebu da potvrdite vlastiti identitet unutar granica svojih romantičnih veza. Počet ćete shvaćati da su zdrave granice zapravo znak zdrave i cvjetajuće veze. Po prvi put ćete se osjećati dovoljno samopouzdano da postavite te granice. Bit ćete vrlo jasni oko toga što ne želite u svojoj vezi.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ovih dana ćete biti raspoloženi osuđivački, a vaš romantični partner također nije izuzetak. Vjerojatno ćete sjesti i kategorički razmotriti prednosti i mane veze kako biste donijeli odluku hoćete li je nastaviti ili ne. U ovom računovodstvu također ćete vjerojatno podcijeniti vlastite osjećaje ili ih čak potpuno izostaviti. Prije nego što danas donesete bilo kakvu odluku, potrebno je razmotriti svoje srce i emocije.

 

 

RIBE

Spremni ste započeti svoje putovanje ljubavi. Ako ste već u vezi, vjerojatno ćete napraviti gestu da joj ulijete novi život. Ako ste slobodni, postat ćete društveno dostupniji kako biste upoznali potencijalnog partnera. Vaš trud će biti cijenjen i vaš ljubavni život će definitivno krenuti u pozitivnom smjeru.