HOROSKOP do 15. Septembra: Tko čeka, taj i dočeka! Evo kojim znacima će ovo biti savršen period za LJUBAV, FINANCIJE i POSLOVNE PROMJENE!

HOROSKOP do 15. Septembra: Tko čeka, taj i dočeka! Evo kojim znacima će ovo biti savršen period za LJUBAV, FINANCIJE i POSLOVNE PROMJENE!

1 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Horoskop do 15. Septembra: Alice Munro je imala knjižaru sa svojim mužem i nakon što je pročitala neke od njihovih dionica, mislila je da može pisati bolje od toga. Počela je pisati i dobila Nobelovu nagradu za književnost. Ne morate niti puno vjerovati u sebe, samo da biste bili dovoljno ludi da isprobate nešto jednostavno i kreativno.

Vaš vas unutarnji svijet s razlogom vuče u određenom smjeru. Prihvatite unutarnju promjenu i vidite kamo će vas odvesti ako pustite. Iznenadit ćete se rezultatom.

 

 

BIK

Horoskop do 15. Septembra:  Mnoge se emocije isprepliću, ostavljajući vas zbunjenima snagom određenih unutarnjih žudnji, a još više zbunjenim situacijom u kojoj ste se do sada nalazili. Istina se neće uspjeti uskoro pokazati, ali odlučni ste uživati ​​u trenutku, bez obzira kamo on vodi.

Nadahnuti da učinite nešto novo i preokrenete svoj život, ostanite svjesni da ne morate dijeliti previše informacija i planova s ​​onima koji nemaju dovoljno podrške i ljubavi.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Čuvenu kompjutersku podlogu “Bliss” bilo je moguće uzeti samo zato što je svo grožđe koje je trebalo biti na terenu stradalo od najezde. Otvoreni ste da iskoristite situaciju na najbolji mogući način, ali ipak nećete prijeći neke svoje moralne imperative za cilj.

Nemojte previše razmišljati o mislima i mišljenjima drugih ako o njima ne govore otvoreno. Postoje stvari koje ne bi trebale uprljati vaš svijet brigom ili pritiskom bilo koje vrste.

 

 

RAK

Čini se kao da ste sami, ali to uopće nije strašno. Okružite se ljudima koji žele raditi s vama i podijeliti stvarne situacije s vama, umjesto da se usredotočite na razočaranje zbog onih koji to ne žele.

Više ćete postići ako oslobodite negativne energije koje vas vežu za prošlost. Neki ljudi više ne pripadaju vašem svijetu i vrijeme je da ih pustite, sa zahvalnošću i poštovanjem prema vlastitom napretku.

 

 

LAV

Čak i ako sumnje naiđu, pobrinite se da zadržite svoju vjeru na mjestu i zapamtite svoju snagu kada su u pitanju stvari koje zaista želite. Neke će se želje ispuniti tek nakon što se suočite s unutarnjim demonima koji vas sputavaju, stoga otpustite prošlost i oslobodite se veza koje vam se čine otrovnim ili previše opterećujućim za rukovanje.

Niste dužni pomoći nekome ako nemate energije za to. Podsjetite se na vlastitu slabost prije nego što skočite s puta zbog bilo koga.

 

 

DJEVICA

Niste raspoloženi za nove ideje ako nisu dobro utemeljene i oslanjaju se na povijest za koju ste sigurni da ste prošli. Nema razloga izmišljati novu perspektivu kada se ona koju ste imali pokazala plodnom i više puta vas zaštitila od nekih neugodnih situacija.

Ako je nova romantična veza započela u vašem životu u posljednje vrijeme, ovo je vrijeme kada dolaze prvi testovi koji će je izazvati. Neka vaša očekivanja budu u granicama razumnog, s obzirom na to koliko dobro poznajete osobu koja stoji ispred vas.

VAGA

Sretni ste što ste tu gdje jeste, ali neke stvari se ipak čine previše dobrim da bi bile istinite. Nije bitno koliko će nešto trajati. sve dok dopuštate emocijama da dolaze i odlaze, otvarajući vrata za nova iskustva i nove lekcije koje treba naučiti.

S ljubavlju prema svom poslu, učinit ćete više. Ako ste umorni, čini se da je ovo savršeno vrijeme da se malo odmorite i učinite nešto kreativno u čemu zaista uživate.

 

 

ŠKORPIJA

Postoji bejzbol za slijepe, koji se zove “Beep Bejzbol”. Mentalni procesi su snažni, a neke bi ideje mogle pomoći ljudima koji nisu bili blagoslovljeni istim stvarima koje koristite svaki dan. Dobar je trenutak da nekome pomognete, date mu ono što im je potrebno za napredak i iskoristite svoju prirodnu potrebu za jednakošću da učinite nešto dobro.

Provedite neko vrijeme s obitelji, u ugodnim bliskim krugovima, gdje vam je dopušteno raspravljati i izražavati svoje najintimnije unutarnje probleme.

 

 

STRIJELAC

Čak i izbori za koje se čini da nije moguće donijeti su još uvijek izbori. Morate razmišljati izvan okvira, kao što to obično činite, ne samo da biste riješili problem, već i da biste se osjećali dobro u vezi svojih uspjeha. Vrijeme je da najbolje kvalitete svoje osobnosti dobro iskoristite.

Imate nešto važno za podijeliti sa svijetom. Izrazite se, odaberite talente umjesto racionalnih puteva i budite dovoljno hrabri da isprobate nešto novo ako ste se osjećali izgubljeno.

 

 

JARAC

Olovni benzin se još uvijek koristi u malim avionima s klipnim motorima. Svijet još uvijek ima nekih mana i stvari na koje bi se trebalo obratiti, ali stvari idu gore i možete vidjeti napredak u svom neposrednom okruženju. Iako biste ovaj put mogli požuriti stvari, ne morate ako vam je zdravije da vaše srce ide s tokom.

Pasivne energije su pojačane i donose više rezultata od proaktivnog pristupa. Ne morate se boriti za određene stvari. Umjesto toga trebali bi doći k vama.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

VODOLIJA

Postoje rizici koje se ne isplati prihvatiti, a oni koji bi vam dugoročno mogli učiniti život puno boljim. Nemate puno za izgubiti ako otpustite stisak koji imate na prošlost, pogotovo ne kada su u pitanju stvari koje više ne nose istu energiju ili vam ne čine dobro.

Nemojte se previše truditi objasniti sebe i svoje postupke onima koji su već pristali na njihovo mišljenje. Ionako je vrijeme da svatko gleda svoja posla.

 

 

RIBE

Vinske boce pokazuju godinu kada je grožđe ubrano, a ne godinu kada se vino punilo. Potrebne su vam konkretne i detaljne informacije o prošlosti, o povijesti koju pokušavate razumjeti. Velika slika je sasvim očita, ali to ne znači da imate sve odgovore.

Briga te nikad nije dovela daleko. Iako biste trebali biti oprezni nakon nekih čudnih koraka, ne biste trebali dopustiti da vas strah odvede od stvari koje želite.