HOROSKOP CIGANSKIM KARTAMA do 15. Septembra: OVI znaci će konačno UŽIVATI u ZASLUŽENOJ SREĆI, a OVOG znaka će nešto OSTAVITI BEZ TEKSTA!

HOROSKOP CIGANSKIM KARTAMA do 15. Septembra: OVI znaci će konačno UŽIVATI u ZASLUŽENOJ SREĆI, a OVOG znaka će nešto OSTAVITI BEZ TEKSTA!

1 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Horoskop ciganskim kartama: Nije bitno uklapate li se ili ne, barem ne s nekim ljudima kod kojih je poštovanje visoko, a stvari su jasne. Možete biti iskreni prema svojim mišljenjima, osjećajima i željama i isticati se baš takvi kakvi jeste, izražavajući svoju istinu bez ikakve dileme ili straha.

Ako nešto nije u redu, izbjegavajte to. Intuicija je ovih dana na mjestu, a trebali biste poslušati svoju intuiciju i vlastita tumačenja. Jer vas oni čuvaju od otrovnih energija i nedostatka iskrenosti kod drugih ljudi.

 

 

BIK

Najveći vulkan na Zemlji nalazi se na dnu Tihog oceana. Znate neke važne i zanimljive činjenice o svijetu u kojem živite i imate što naučiti druge ljude ako su voljni poslušati i slijediti određene savjete.

Pomozite samo onima koji vas izravno traže. Ne morate davati previše svoje energije u stvari koje su vam logične. Ali i samo mali dio tuđeg putovanja koji ne možete kontrolirati.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Približili ste se kraju puta i nemate druge mogućnosti nego tražiti načine da napravite nešto važno od svoje budućnosti, umjesto da se držite prošlosti, koliko god prošlost još uvijek bila blizu. Uzmite si vremena, izradite plan i nemojte biti vezani izborima koji više nisu toliko relevantni.

Uz nekoga tko vas voli, možete se osloniti na partnerstvo koje će vam pomoći da rastete brzo i sa zadovoljstvom. Tražite zadovoljstvo u svakodnevnim aktivnostima i ne čekajte predugo da biste uživali u životu.

 

 

RAK

Profesionalni knjižničari postojali su u 8. stoljeću. Povijest je poslužila za stvaranje temelja i stvari koje danas poznajete već su davno otkrivene. Učite iz vlastitih zdravih dječjih izbora i ne dopustite nikome da danas remeti vaš unutarnji mir.

Nemate razloga zanemariti vlastitu odgovornost kada oko nje nema krivnje. A isto vrijedi i za svakoga tko vam je krivo učinio. Govorite otvoreno i pokušajte ne dopustiti da vam krivnja stane na put.

 

 

LAV

U sebi imate energije i dovoljno strasti i ljubavi da potaknete promjenu i prizovete stvari koje su vašem srcu bile potrebne. Vi već znate put i sve što trebate je vaša inicijativa kako biste i imali dovoljno vjere u sebe i svoje sposobnosti.

Ostavite si prostora za metabolizam uspjeha, pogledajte koliko ste bili snalažljivi u određenim situacijama. I budite što je više moguće organizirani kako biste krenuli prema cilju koji vam odzvanja u srcu.

 

 

DJEVICA

Ideja za Hollywood Walk of Fame rođena je 1953. godine. Prošlo je puno vremena otkako ste smislili neke nove ideje i ako su one oživljene, možda biste trebali pustiti volan i pustiti da se stvari kreću same od sebe tempo i vlastiti smjer.

Dok oslobađate kontrolu, ono što se počinje odvijati je nova avantura za kojom je vaše srce žudjelo. Uvijek možete odlučiti otvoriti svoje srce za nevjerojatne stvari.

VAGA

Dali ste sve od sebe da ispunite određene ciljeve, ali stvari još uvijek nisu tako savršene kao što ste zamišljali da će biti. Vrijeme je da vidite svoj potencijal i svoje sposobnosti onakvima kakvi jesu, umjesto da ih racionalizirate do točke u kojoj ne možete stvarno živjeti svoj život onako kako želite.

Poslušajte pozitivne savjete, ljude koji vjeruju u vas i one koji su u prošlosti stajali uz vas. Moguće je dopustiti sebi da isprobate inovativan pristup, koji će donijeti više rezultata nego što ste mislili da je moguće.

 

 

ŠKORPIJA

Ne znate jeste li se pretjerali i pretjerali s određenim stvarima, ali ste sigurni da je ono što ste odabrali služilo vašem srcu. Važno je biti vrlo nježan i s razumijevanjem prema vlastitim odlukama, posebno kada bi vas povratne informacije drugih mogle potaknuti da ih preispitate.

Nije važno misle li drugi da se isplatilo, sve dok su vaše emocije i vaš unutarnji svijet dobro hranjeni i njegovani u tom procesu. Na vama je da odredite koji je put za vas najvrjedniji.

 

 

STRIJELAC

Uživali ste u ovom trenutku, ali sada se približava vrijeme za komunikaciju i rješavanje nekih nesporazuma koji vam stoje na putu. Bez obzira na podijeljene rasprave i ideje, bez konkretne akcije i realnog napretka, stvari se zapravo neće riješiti.

Počnite polako, ali napravite prvi korak. Ako odlučite ostati zaglavljeni na jednom mjestu, netko drugi bi mogao napraviti promjene umjesto vas, one na koje više ne možete utjecati ili na bilo koji način kontrolirati.

 

 

JARAC

Čini se da je lako vidjeti istinu o partneru, voljenoj osobi i ljudima koji su vam trenutno najbliži. Neki obiteljski problemi više nisu uznemirujući, a ljubav možete osjetiti čak i kada postoje brojni okidači i problemi koji se preklapaju koji narušavaju sliku.

Dajte energiju i svjetlost nekim svojim idejama, tražite društvo i partnera za rad i pogledajte kako pozitivne emocije s drugima imaju tendenciju da izgrade sve prave energije u vašem svijetu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Nikola Tesla smatrao je da je vegetarijanstvo odmak od barbarskih navika jedenja mesa. Znate da postoji bolji način da se nosite s nekim stvarima od onih utabanih staza koje ste do sada koristili, ali i dalje idete istim putem jer su navike jake i privlače vas.

Napravite korak unatrag da vidite što se može učiniti da se napravi promjena koja će pomoći vašem srcu da se izliječi od određenih rana i agresije iz prošlosti. Važno je razumjeti vlastite prioritete dok tražite svoje odgovore, a ničije druge.

 

 

RIBE

Ovo su dani kada čvrsto utemeljenje odjednom stvara probleme u kojima ste mislili da ste već pronašli svoj put. Smjer je sada jasniji, ali bez odgovarajuće inicijative, mogli biste se na kraju osjećati zaglavljenima ili krivima i blokirati energije koje bi vam trebale pomoći da se krećete prema cilju.

Realni pogledi i racionalnost ne znače odustajanje od velikih ideja i snova. Razmislite o malim koracima koji vas vode kamo želite ići, držeći um otvorenim za sve promjene koje su potrebne.