FINANCIJSKI HOROSKOP za SEPTEMBAR: Zvijezde spremaju OVOM znaku OGROMAN NOVČANI DOBITAK! Do kraja Septembra bit će BOGAT!

OVAN

Početak ovog mjeseca najvjerojatnije će biti bolje vrijeme da se stvari poduzmu polako i postojano, umjesto da pokušavate naglo rasti. Ambiciozni napori za stjecanjem kratkoročnih koristi mogu rezultirati nepotrebnim opterećenjem. Kao rezultat toga, morate biti strpljivi i učvrstiti svoj položaj. Usmjeren pristup u kombinaciji s dobrom pripremom mogao bi rezultirati daleko isplativijom situacijom. Planetarni učinak može ostati povoljan za vas ovaj tjedan kako mjesec bude odmicao, što će vam omogućiti da ostvarite više koristi i poboljšate svoju financijsku situaciju. Možda ćete se suočiti s nekim kompliciranim financijskim izazovima sredinom ovog mjeseca. Možete imati koristi od sporazumnog rješavanja problema bez pretjerane nasilnosti i izbjegavanja nepotrebnog uplitanja. Umjesto da na kraju očekujete brzi novac, prvo biste trebali planirati svoj proračun, a zatim nastaviti sa svojim rashodima. Unatoč zdravom novčanom toku, ova faza može zahtijevati dodatnu financijsku pažnju.

 

 

BIK

Ovo možda nije idealno vrijeme za bilo kakva veća ulaganja na burzi. Planetarna konfiguracija ne izgleda baš povoljno za uštede i dobitke. Iznenadni priljev novca može doći iz prethodnog ulaganja. Ako ste poslovni čovjek, također možete nadoknaditi gubitke koje ste nedavno pretrpjeli. Neki od vas možda putuju, a to može povećati vaše troškove ovog mjeseca. Također možete dobiti financijsku dobit od svog posla. Postoje mogućnosti za napredovanje ili povećanje plaće. Pitanja zajma će vam vjerojatno donijeti neke izazove, a nagli porast kućnih troškova također vas može uznemiriti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovaj mjesec je dobar mjesec za primanje povišice i mnogo dobitaka. Ako je nešto dugo bilo izvanredno, možda ćete dobiti povrat novca, ali morate biti oprezni s potrošnjom ovog mjeseca. Neki od vas mogu imati nepredviđene troškove za zabavu ili malo druženje s prijateljima i obitelji.
Ulaganja u stranu robu ili poduzeća imaju za cilj donijeti dobit. Postoji mogućnost neočekivanih odvjetničkih troškova. Potrebno je paziti na svoje zdravlje jer to može rezultirati neočekivanim troškovima. Ovaj mjesec je idealan za kupnju police osiguranja ili dugoročnu investiciju. U vašoj kući mogu nastati troškovi struje i popravka. Ako ste u kontaktu sa stranom tvrtkom, možda ćete moći osigurati brzi zajam ovog mjeseca. Vaša braća i sestre mogu tražiti financijsku pomoć od vas.

 

 

RAK

Prema horoskopu bogatstva i financija za mjesec, ovo je fantastičan mjesec za vaše financije. Svoju ušteđevinu možete upotrijebiti za poboljšanje obiteljskog i kućnog života. Također možete staviti svoj novac u svoj dom.  Međutim,  trebali biste biti oprezni kada sudjelujete u špekulativnim poduzećima. Prva polovica mjeseca može vam pružiti mogućnost kupnje automobila. Također možete koristiti svoj novac da poboljšate svoje talente ili pomognete svojoj djeci. Izvadite kreditnu karticu koja bi mogla biti pristupačna u budućnosti. To bi moglo biti u vašu korist jer bi kredit koji biste sada uzeli osigurao da vaša zarada bude visoka. Opet, nemojte ni na koji način špekulirati sa svojim novcem, jer je to rizično i može naštetiti vašim prinosima u budućnosti.

 

 

LAV

Tijekom ovog mjeseca možda ćete biti ohrabreni povoljnom planetarnom podrškom u vašim financijskim pitanjima. Iako može postojati određeni pritisak na predanost, možda ćete imati dovoljno resursa za rješavanje problema. Iako ćete sredinom mjeseca možda naporno raditi na ispunjavanju svojih ciljeva, stvari neće ići kako ste planirali. Poželjno je kloniti se važnih odluka. Druga polovica mjeseca može postupno dovesti do financijskog napretka. Sada možete predvidjeti više mogućnosti za zaradu. Kako se mjesec bliži kraju, financijski bi blagoslovi također mogli biti očiti. Trebali biste predvidjeti značajno povećanje novčanog toka. S druge strane, pretjerano uživanje može uzrokovati da trošite novac na stvari koje vam ne trebaju. Dok ste u ovoj situaciji, morate izbjegavati značajne kupnje ili ćete se možda suočiti s poteškoćama u rješavanju svojih obveza.

 

 

DJEVICA

Možete pronaći neke fantastične šanse za prihod kada mjesec počne. Međutim, budite oprezni jer ste skloni donošenju ishitrenih odluka koje bi vas mogle dovesti u opasnost. Morate vježbati strpljenje. Vrijeme je za stanku i razmišljanje o stvarima. Kako mjesec odmiče, povoljna planetarna pomoć najvjerojatnije će vas držati optimističnim u vezi s vašim financijama. Možda postoji određeni pritisak na predanost, ali možda ćete imati resurse da se nosite s problemima. Središnji dio ovog mjeseca mogao bi vas postupno dovesti do financijskog napretka. Sada možete predvidjeti nove prilike za prihod. Kako tjedan bude odmicao, možda ćete dobiti i svoje dospjele račune, čime ćete ojačati svoj financijski položaj. Možda ćete se susresti s nekim teškim situacijama u posljednjem odjeljku. U ovom trenutku morate izbjegavati bilo kakve značajne kupnje, inače ćete možda imati poteškoća s ispunjavanjem svojih obveza. Možda ćete imati puno više jasnoće o tome kako postupiti u posljednjih nekoliko dana ovog mjeseca.

Nastavak na sljedećoj stranici…

FINANCIJSKI HOROSKOP za SEPTEMBAR: Zvijezde spremaju OVOM znaku OGROMAN NOVČANI DOBITAK! Do kraja Septembra bit će BOGAT!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top