CIGANSKE KARTE PREDVIĐAJU: Grijeh iz prošlosti sustići će OVA 2 znaka i natjerati ih da pate zbog toga!

CIGANSKE KARTE PREDVIĐAJU: Grijeh iz prošlosti sustići će OVA 2 znaka i natjerati ih da pate zbog toga!

4 ožujka, 2024 0 By Admin 2

Ciganske karte oduvijek su mogle predvidjeti budućnost, pa će tako biti i ovoga puta. Postoje neke loše stvari koje su pripadnici ova dva znaka učinili u prošlosti, pa dolazi vrijeme kada će zbog toga snositi posljedice.

Ciganske karte proriču ovim znakovima da je došlo vrijeme kada će patiti zbog grijeha iz prošlosti. Ta patnja može im donijeti i nešto dobro, može im donijeti pouku da se sve vrača i da se sve plaća. Zato, oprez u budućnosti, za svoje dobro…

 

RIBE

Vrijeme pred vama donosi vam patnju i kajanje zbog greške koju ste učinili i koju više ne možete ispraviti. Ciganske karte vam predviđaju da vas čeka period tuge u kojem ćete žaliti za stvarima koje ste počinili, a sada tu više ništa ne možete učiniti.

Ciganske karte točno predviđaju budućnost i one ne griješe. To se vama ovoga puta neće svidjeti, ali tako će biti, na vašu žalost. Morat ćete se pripremiti na težak period u kojem će kajanje zbog pogrešaka biti jedino što će vas zaokupiti. Neće vam biti lako, nimalo, ali to vas može natjerati da ubuduće dobro promislite prije važne odluke.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vas će jedna odluka koju ste donijeli koštati jako puno. Najviše će patiti vaše srce jer ste povrijedili blisku osobu. To će vam biti najveća kazna jer ćete neprestano misliti o tome i kajati se zbog toga. Ništa nećete moći učiniti već čekati da vrijeme izlijeći sve rane. Pitanje je samo koliko vremena će trebati proći za to.

BLIZANCI

To što ćete konačno shvatiti da ste jednom gadno pogriješili, bit će vam najveća kazna. To će vam donijeti jako loš osjećaj, tugu zbog učinjenog i kajanje.

Da možete, sve biste drugačije učinili. Međutim, to ne ide tako. Pogriješili ste i svoju grešku morate platiti. Ciganske karte otkrivaju da će period tuge, kajanja i osuđivanja samog sebe trajati dugo.

Vi tu nećete moći puno učiniti jer ste osjećajna osoba. Ni sami ne znate što vam je bilo da tako pogriješite, da postoji druga prilika, sigurno biste drugačije uradili. Međutim, prošlost se ne može izbrisati, možete samo žaliti za stvarima koje ste trebali učiniti, a niste. Vi ste učinili potpuno krivo i to vas sada sustiže.

Stiže vas vaša prošlost i donosi loše misli, loše raspoloženje i kajanje. Grijeh iz prošlosti bio je takav da vam je odredio budućnost. Odredio ju je natakav način kakav niste željeli i to vas najviše boli. Da se barem možete vratiti u to vrijeme i postupiti drugačije, ispravno. To nije moguće i to sami znate.

Pred vama je vrijeme koje trebate iskoristiti da naučite kako se nositi sa takvim teretom koji vam je na plećima. Također trebate shvatiti da sve odluke koje donesete imaju posljedice. Ovoga puta posljedice će biti loše po vas.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Može li vam to biti dobra škola da slijedeći puta dobro promislite prije nego li donesete bitnu odluku koja može usmjeriti vaš život u dobrom ili lošem smjeru?