CIGANSKE KARTE PREDVIĐAJU: Grijeh iz prošlosti sustići će OVA 2 znaka i natjerati ih da pate zbog toga!

Ciganske karte oduvijek su mogle predvidjeti budućnost, pa će tako biti i ovoga puta. Postoje neke loše stvari koje su pripadnici ova dva znaka učinili u prošlosti, pa dolazi vrijeme kada će zbog toga snositi posljedice.

Ciganske karte proriču ovim znakovima da je došlo vrijeme kada će patiti zbog grijeha iz prošlosti. Ta patnja može im donijeti i nešto dobro, može im donijeti pouku da se sve vrača i da se sve plaća. Zato, oprez u budućnosti, za svoje dobro…

 

STRIJELAC

Vrijeme pred vama donosi vam patnju i kajanje zbog greške koju ste učinili i koju više ne možete ispraviti. Ciganske karte vam predviđaju da vas čeka period tuge u kojem ćete žaliti za stvarima koje ste počinili, a sada tu više ništa ne možete učiniti.

Ciganske karte točno predviđaju budućnost i one ne griješe. To se vama ovoga puta neće svidjeti, ali tako će biti, na vašu žalost. Morat ćete se pripremiti na težak period u kojem će kajanje zbog pogrešaka biti jedino što će vas zaokupiti. Neće vam biti lako, nimalo, ali to vas može natjerati da ubuduće dobro promislite prije važne odluke.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vas će jedna odluka koju ste donijeli koštati jako puno. Najviše će patiti vaše srce jer ste povrijedili blisku osobu. To će vam biti najveća kazna jer ćete neprestano misliti o tome i kajati se zbog toga. Ništa nećete moći učiniti već čekati da vrijeme izlijeći sve rane. Pitanje je samo koliko vremena će trebati proći za to.

Nastavak na sljedećoj stranici…

CIGANSKE KARTE PREDVIĐAJU: Grijeh iz prošlosti sustići će OVA 2 znaka i natjerati ih da pate zbog toga!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top