OVIM znacima će SRCE ZADRHTATI od LJUBAVI, ali jedno je sigurno – OVOM znaku loše vijesti i SLOMLJENO SRCE…

OVIM znacima će SRCE ZADRHTATI od LJUBAVI, ali jedno je sigurno – OVOM znaku loše vijesti i SLOMLJENO SRCE…

15 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Danas se u zraku osjeća energična rezonancija radosti, a možda ćete u ovom trenutku uživati ​​u vrlo posebnom, bistrom pogledu i dobrom raspoloženju. Umjesto da oduzimate sate, međutim, sada želite učiniti nešto korisno za stvari srca i ljubavi. Imate sposobnost da budete produktivni i strastveni. Karte vas postavljaju za romantični uspjeh, ako to tražite. Usredotočite se na ono što želite, a zatim zakoračite u područje istinske manifestacije. Ovo su dani za to!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Većini nas je u djetinjstvu rečeno da bojimo unutar linija, pa iako ovaj koncept ima vrijednost, danas se ne pristupa ljubavi. Sada ste spremni za velika otkrića na odjelu romantike, sve dok koristite maštu da otvorite neke nove, odvažne ideje. Razmislite o napuštanju svoje zone udobnosti za nove avanture i koncepte, jer što vaša kreativnost postaje egzotičnija, to više oživjet će vaši pojmovi ljubavi. Otvorite svoj um onome što vam se nekada činilo nemogućim. Izvanredno putovanje budućnosti vaše ljubavi tek počinje.

 

 

BLIZANCI

Iako bi moglo biti teško postići sve ono što trebate raditi ovih dana, moći ćete obaviti svoj posao, osobito ako mudro strukturirate dane. Na kocki su vaši romantični planovi kasnije večeras, a budući da ćete u njima moći potpunije uživati ​​samo ako vaš posao završi, motivirani ste da se sada jako usredotočite. Strukturiranje dana na pametan način osigurat će vam da se na vrijeme pobrinete za užitak. Sada je sve moguće.

 

 

RAK

Danas ćete imati na umu veliku produktivnost dok ulažete pozitivan kapital u osobni projekt ili ideju. Dobra je vijest da, iako ćete imati naporan dan, u vašem svijetu postoji netko tko bi vam volio pomoći da trenutno budete produktivni. Rad u tandemu s ovim posebnim čovjekom izmamit će vam osmijeh i učinit će vaš rad toliko lakšim. Tko zna! Možda ćete čak i osjetiti poznato zujanje nadolazeće romantike svuda oko sebe. Čini se da su mogućnosti ovih dana beskrajni! Iskoristite ih maksimalno, pogotovo ako osjetite da je ljubav u zraku.

 

LAV

Ovo ne moraju biti obični dani za vas, pogotovo ako ste raspoloženi za ljubav. Ostavite stare načine iza sebe i upotrijebite svoj kreativni um da pronađete korisna rješenja za pitanja odnosa koja bi imala koristi od neke revitalizacije. Promijenite svoje romantične obrasce i inspirirajte sebe i nekoga koga volite pristupiti ljubavnim pitanjima novim okretanjem, novim stavom i novim uvažavanjem koliko je posebna ljubav trenutno.

 

 

DJEVICA

Zbunjenost bi mogla potaknuti vaše trenutne romantične okolnosti. Ali,  vaši pokušaji da shvatite što se događa možda ovih dana neće uspjeti. Ipak, ako imate ljutu pčelu u poklopcu motora, pokušat ćete pogurati to pitanje, na svoju štetu. Ponekad je, pogotovo ako postoji romantičan zastoj između vas i nekoga s kim ste povezani, najbolje ostaviti stvari dok se energija ljutnje ne rasprši. Ovo je jedno od tih vremena. Vjerujte u ljubav. Ali uložite intenzivne napore da popravite stvari. Barem zasad. Budi strpljiv.

VAGA

Tko može odoljeti romantičnoj prisutnosti u vašem životu? Očigledno, na današnji dan to biste mogli biti vi, pogotovo ako ste izgubljeni u vlastitom sanjarenju ili ste ometeni osobnom potrebom za brigom o sebi ili jednostavno, mirom i tišinom. Unatoč želji da trenutno budete blagi, još uvijek možete osjetiti elektricitet u zraku. Je li vas dovoljno motivirati da izađete i malo se zabavite? Vaše tijelo, srce i duh trenutno vladaju vašim odlukama, pa što god na kraju učinili, učinite to umjesto sebe: Ljubav je svuda unaokolo, bez obzira na to gdje uložite svoju energiju.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

ŠKORPIJA

Unatoč činjenici da se ne suočite s nedostatkom pažnje zabavnih prijatelja ili romantičnih interesa, možda ćete na kraju shvatiti da je raditi nešto samo za vas najbolja upotreba vaše ograničene energije ovih dana. Mogli biste cijeli dan raditi sa svime što želite, sami ili u društvu nekoga tko voli biti u vašoj blizini. Nemojte popuštati pod pritiskom bilo koga: Umjesto toga, dopustite da vaše tijelo, srce i duh odluče umjesto vas. Da biste uživali u romantici, morate biti dobro raspoloženi – stoga pažljivo birajte.

 

STRIJELAC

Je li moguće uzeti svoju tortu i pojesti je? Da – na današnji dan je moguće. Imate na umu toliko ideja za traženje zadovoljstva i nadate se da ćete provesti neko vrijeme s romantičnom i voljenom osobom zbog koje vam je drago što ste živi. S druge strane, posao poziva i rokovi se naziru. Imate li sve što je potrebno da svoje poslovanje završite na vrijeme za večeras? Možete se kladiti! Ako vas išta trenutno može motivirati, to je romantika.

 

 

JARAC

Netko koga volite mogao bi preslikati vaše raspoloženje ovih dana i iako bi ovo moglo zvučati kao slatki sinkronicitet, moglo bi se na kraju pokazati kao prilično nezgodno za upravljanje. Iako možda imate slične valne duljine s ljubavnikom ili partnerom, u ovom trenutku mogli biste biti i mnogo spretniji u međusobnom pritiskivanju gumba. Ako se u bilo kojem trenutku osjećate frustrirano, podsjetite se da u prostoriji postoji i ljubav. Budite ljubazni. Čak i kad se uopće ne osjećate dobro. Uskoro će ovaj val proći i osjetit ćete ravnotežu u ljubavnim pitanjima.

 

 

VODOLIJA

Što se tiče pitanja ljubavi i romantike, obično ste čuvar stabilnosti ili možda organizator i društveni planer. Jednostavno rečeno, volite biti glavni! Na današnji dan, međutim, možda ćete više voljeti osjećaj da ste zbrinuti i znate da biste mogli imati koristi ako se samo malo prepustite kontroli. Jednom kad onome koga volite date priliku da sjedne na vozačko mjesto, uskoro ćete požnjeti više od svega što možete zamisliti. Sjednite i opustite se neko vrijeme!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Kako divni dani će biti! Obično se ne prepuštate svojim najluđim željama, ali karte su u ovom trenutku u vašem kutu, dajući vam puno dopuštenje da prigrlite nekoliko slatkih luksuznih predmeta, posebno onih koji su vezani za ljubavna pitanja. Bilo da se razbacujete markom, novom odjećom koja će privući nekoga tko vam se sviđa, ili napokon rezervirate romantičnu večeru u tom novom, nevjerojatnom restoranu, danas ćete uživati ​​u pronalaženju načina kako slaviti ljubav na luksuzan način.