OVA 3 ZNAKA uskoro očekuje POZIV BIVŠE LJUBAVI! – Ljubav i dalje GORI u NJIHOVIM SRCIMA!/

OVA 3 ZNAKA uskoro očekuje POZIV BIVŠE LJUBAVI! – Ljubav i dalje GORI u NJIHOVIM SRCIMA!/

7 siječnja, 2023 0 By Admin

Kada je riječ o tri zodijaka koja ćemo spomenuti u nastavku, sasvim je sigurno da im dolazi nešto neočekivano i nepredviđeno, a to je, ni manje ni više nego poziv od bivše ljubavi. Neki će se tome radovati, jer neprestano se nadaju upravo tom pozivu. Ipak, nekima neće biti drago kada prime poziv bivše ljubavi, ali u zvijezdama je tako zapisano i tako će po svemu sudeći biti…

Prvi od tri zodijaka koji će primiti poziv od bivše ljubavi je…

 

BIK

Htjeli vi to priznati ili ne i dalje vam je bivša ljubav u srcu. Na momente sebe lažete da možete bez bivšeg partnera, ali prava istina je da duboko u sebi jako patite, bez obzira što vam je ta veza donijela dosla tuge, suza i nerviranja. Povratak bivše ljubavi u vaš život za vas bi bilo ispunjenje svake želje i svakog sna.

Mi vas možemo savjetovati, ali konačna odluka će biti samo vaša. Naime, položaj planeta ne pogoduje za bivše i završene veze. Također, nije pametno se vraćati u prošlost i u veze koje su već završene. Postoji velika mogućnost da vaša veza ne bi ni ovaj put uspjela, a onda bi se i vaša patnja pojačala i nastavila.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Morat ćete razmisliti da li ste spremni na rizik koji bio donijela ponovna veza sa bivšim partnerom. Naravno da postoji mogućnost da sve bude kako treba i da ovaj put pronađete sreće. No, ponavljamo, položaj planeta ne pogoduje za ljubav kada je riječ o bivšim vezama. Dobro razmislite i odlučite.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2