LJUBAV u SEPTEMBRU: OVI znaci su sada RAZOČARANI u LJUBAV, ali im do kraja mjeseca slijedi FATALNI SUSRET, ali i VELIKA IZNENAĐENJA!

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Astralna konfiguracija vam daje dodatni zamah da krenete naprijed u vašoj vezi i da više ne odgađate odluke koje trebate donijeti.

Pobrinite se da sami sebi date priznanje što ste naučili vlastitu istinu, čak i ako to nije ono što ste očekivali i ostanite sigurni kada i kako se obraćate svom partneru.

 

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Sva energija koja dolazi u ovom mjesecu treba vam pomoći da se više ne bojite promjena kada je ljubav u pitanju. Kao što ste već naučili, život se događa bez obzira na to da li ste inicirali promjene ili ne, ali zaslužujete potpunu kontrolu nad svojim životom, što znači da preuzimate stvari kako dolaze. Nemojte se ustručavati priznati svoje osjećaje prema nekome ovog mjeseca ili čak riskirati i useliti se s nekim. Nikad ne znate dok ne probate.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Postoji nešto veliko što ćete morati odlučiti u pogledu svojih romantičnih izbora kako mjesec bude odmicao. Prije ste odlučili i mislili da možete gotovo sve, ali ovaj mjesec pokazuje da jednostavno nije u skladu s onim što vam uistinu treba.

Uvijek je teško, pogotovo ako to znači prekid ili pokretanje ključnih pitanja u vezi, ali je također važno da ne čekate ništa predugo. Vrijeme je da shvatite da ste odrasli sada.

 

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Ovaj mjesec donijet će vam puno prilika da krenete naprijed prema svojim ljubavnim ciljevima ako prestanete razmišljati samo o njima i počnete nešto iza toga.

Postoji nešto što vam je izuzetno blisko što se odnosi na to kako želite živjeti svoj život i romantične odluke koje donosite. Bilo da se radi o novoj karijeri ili čak kući, nešto se već počelo mijenjati. Vaš je posao ovog mjeseca napraviti male korake naprijed tako da kažete svemiru da ste spremni za ovo novo poglavlje.

 

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Sva vatrena energija oko ovog mjeseca mogla bi se u početku osjećati malo neodoljivo jer možda niste sigurni u kojem smjeru biste se trebali kretati s određenom vezom.

Čak i ako želite ići naprijed, svakako vježbajte kada trebate zastati kako bi ono što radite bilo nešto što je namijenjeno vama. Postoji mnogo novih početaka za vas, ali želite biti sigurni da odaberete onu osobu koja će ovaj put trajati.

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Sada je vrijeme da razmislite o svemu što se pojavilo u vašem životu. Za vas je to uključivalo vaše romantične veze, kako prošle, tako i sadašnje.

Pobrinite se da odvojite vrijeme da upijete lekcije koje vas je trebalo naučiti, posebno o opraštanju. Zatim otvorite oči i budite spremni uložiti sve u ono za što znate da je u vašem srcu ispravno.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAV u SEPTEMBRU: OVI znaci su sada RAZOČARANI u LJUBAV, ali im do kraja mjeseca slijedi FATALNI SUSRET, ali i VELIKA IZNENAĐENJA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top