LJUBAV TOKOM SEPTEMBRA CIGANSKIM KARTAMA: Nekome kraj ljubavne krize, nekome se vraća bivša ljubav, ali i mnogi samci će konačno započet vezu

OVAN

Stvari možda u početku neće izgledati povoljno, ali ne brinite; vjerojatno će se poboljšati kako vrijeme prolazi. Preporučljivo je izbjegavati agresivnost ili manje stvari. Vrijeme je da provedete nekoliko kvalitetnih trenutaka zajedno i pružite svom partneru emocionalnu njegu. Mogu se pojaviti neke iznenadne nesuglasice s kojima treba postupati s oprezom. Samci će vjerojatno dobiti ponudu za vezu, možda od starog prijatelja. Možda ćete pronaći partnera iz snova u stranoj zemlji i sklopiti ljubavni brak. Oni u braku mogu zajedno raditi u nevladinoj organizaciji ili se upuštati u dobrotvorni rad koji bi im omogućio da provedu neko kvalitetno vrijeme zajedno.

 

 

BIK

Mjesec ljubavi je konačno stigao. Pripremite se, posebno samci, da vam kupid ljubavi prođe kroz srce. Venera osigurava da ćete upoznati osobu koja bi mogla značajno promijeniti vaš ljubavni život. Dakle, pripremite se za pronalazak prave ljubavi ovog mjeseca, ali provjerite je li sve u redu prije nego što se odlučite skrasiti. Parovi koji su se nedavno vjenčali ili imaju obitelj mogli bi uživati ​​u sretnim trenucima. Najvjerojatnije ćete krenuti na brzo putovanje do obližnje destinacije, osobito u prvom dijelu mjeseca. Vjerojatno ćete se osjećati pomlađeno, što bi moglo biti fantastično u smislu pružanja emocionalne ljubavi i podrške. Ljubav je u zraku, a vas dvoje biste najvjerojatnije mogli krenuti u novo uzbudljivo poglavlje u svojim životima ovog mjeseca što bi moglo biti nevjerojatan period u vašem životu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovaj mjesec morate uspostaviti ravnotežu između osobnog i poslovnog života. Mogu postojati određena neslaganja u zakonu koja se moraju riješiti. Negativne primjedbe i misli treba izbjegavati kad god je to moguće. U bračnom partnerstvu može biti trzavica, s kojima se mora postupati oprezno. Vjerojatno će doći do promjene u vašoj financijskoj situaciji što će pridonijeti boljem raspoloženju u partnerstvu.
Može doći do početka romantične veze, iako napredak može biti spor. Položaj planeta ukazuje da biste mogli ući u skrivenu vezu. U svom životu vjerojatno ćete iskusiti ljubav i romansu. Samci imaju prilike za izlaske. Možda ćete moći kvalitetno provesti vrijeme sa svojom značajnom drugom osobom. Oni od vas koji su se nedavno zaručili možda će se posebno provesti sa svojom voljenom osobom.

 

 

RAK

Prema mjesečnom ljubavnom i bračnom horoskopu, potencijalnu ljubavnu družicu možda ćete sresti na prijateljskoj zabavi. Vaš brat ili sestra također vas može upoznati s vašim budućim ljubavnim interesom. Ljubavni horoskop za ovaj mjesec ukazuje da ćete možda imati priliku upoznati nekog posebnog na poslu. Možda se vas dvoje zaljubite na prvi pogled. Trenutačna privlačnost jedno prema drugom mogla bi se razviti u strastven i osobni odnos. Mjesečni horoskop za brak i vezu predviđa da ćete možda imati težak odnos sa svojim supružnikom ili ljubavnim partnerom. Neočekivane okolnosti mogu stvoriti razdor između muža i žene. Kako vam mjesec ne daje prednost u smislu zdrave veze sa vašim supružnikom, sukobi ega mogu dovesti do nesuglasica. Kada se stvari mogu riješiti prijateljski, budite skromni i ne bojte se ispričati.

 

 

LAV

Ovaj mjesec vaš bi ljubavni život mogao biti pun novih susreta. Većina ljudi koji su na rubu prekida možda će konačno shvatiti i naučiti iz svojih pogrešaka te se pomiriti sa svojim partnerima. S druge strane, drugi mogu doživjeti povećane sumnje i sporove u svojoj romantičnoj vezi. Uvijek prvo treba utvrditi istinu, a ne preskočiti sa zaključcima na temelju pretpostavki u takvoj situaciji.
Često postajemo previše emotivni i od krtičnjaka pravimo planinu, zbog čega naši odnosi pate. On u braku možda imaju dobar mjesec dana pred sobom jer njihovi supružnici mogu lako razumjeti njihove osjećaje i odgovoriti na njih. Ovaj mjesec može blagosloviti novopečene pripadnike znaka s djetetom. Prekomjerna količina posla mogla bi vas toliko zaokupiti da biste mogli provoditi vrijeme samo sa svojom voljenom osobom

 

 

DJEVICA

Možda ćete se početkom ovog mjeseca naći u nevolji dok pokušavate održati sreću i šarm veze na životu. Možda nećete imati velike emocije u vezi zbog neke neobjašnjive nesigurnosti ili razloga. Kako mjesec odmiče, možda ćete otkriti da se vaš ljubavni život i veza općenito poboljšavaju. Ako trenutno niste u vezi, planeti vam mogu pružiti priliku da izrazite svoju naklonost. Što se tiče ljubavi, planeti mogu biti na vašoj strani. Ovo vam vrijeme može pomoći u rješavanju nekih neriješenih poteškoća i čak vam može pomoći da povratite svoju ljubav i šarm. Sredinom ovog mjeseca možete se suočiti s poteškoćama u vašoj vezi. Međutim, kako se mjesec bliži kraju, stvari samo idu nabolje. Kako biste zadržali mir pred kraj mjeseca, pokušajte izbjeći nepotrebne rasprave.

Nastavak na sljedećoj stranici…

LJUBAV TOKOM SEPTEMBRA CIGANSKIM KARTAMA: Nekome kraj ljubavne krize, nekome se vraća bivša ljubav, ali i mnogi samci će konačno započet vezu

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top