CIGANSKE KARTE u SEPTEMBRU: Sudbina će iznenaditi OVE znakove, jer za njih NEMOGUĆE POSTAJE MOGUĆE, a OVAJ znak neka se pripremi na IZNENAĐENJE!

OVAN

Jedno od prvih predloženih imena za Twitter bilo je “Friendstalker”. Čak i uz neke dobre ideje, sudbina neće ići u smjeru koji se trenutno čini jedini mogućim i morate ostati otvoreni za životna iznenađenja. Razdoblje iza vas bilo je teško i vjerojatno ste umorni. Stoga se u sljedećim tjednima dovoljno odmorite kako biste podigli razinu energije i ostali budni.

Pitanja fiziologije su pojačana i važnija nego što su bila neko vrijeme. Idite na rutinski pregled, svaki dan učinite nešto dobro za svoje tijelo i razmislite o rutini koja će vam pod svaku cijenu ostaviti dovoljno vremena za ugodne aktivnosti i ugodne susrete. Vaše zdravlje treba biti vaš apsolutni prioritet.

 

 

BIK

Neće se biti lako opustiti u prvoj polovici mjeseca, jer prijašnji brojevi, kao i novi koji se gomilaju, donose stres na stol i stavljaju fokus na svakodnevne probleme koji su zamorni. Posao mora biti obavljen, a vi morate pronaći radost u malim stvarima i pokušati ne raspršiti sliku dok popravljate ono što je neko vrijeme pokvareno. Na vama je da uspostavite rutinu koja će služiti ljepoti i ljubavnim kontaktima u drugoj polovici mjeseca.

Kako se bliži sljedeći mjesec, postat ćete svjesni potencijala određenih veza. Spremni za zdrava partnerstva, ne biste trebali zanemariti svoj osjećaj ili kompromis tamo gdje je kompromisa previše. Stvorit će se ravnoteža unutar kontakata u kojima ima dovoljno ljubavi i svi su spremni izboriti se za svoj pošteni dio odgovornosti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Vrijeme brzo juri i tijekom ovog mjeseca odluke donesene početkom mjeseca mogle bi do kraja dobiti apsolutnu transformaciju. Nemojte se previše čvrsto držati svojih misli, jer one trebaju očistiti i pokazati vam put koji vam donosi radost, a ne držati vas vezane odanošću koja je povukla inicijativu u koju zapravo niste sigurni.

Ne činite pokret dok ne zaspite na njemu, osim ako dolazi iz dubine vašeg emocionalnog svijeta i vaše srce vas zove. Budite sigurni da su vaši osjećaji uključeni, dok kontrolirate pristup svojoj fiziologiji i izbjegavajte otrovne tvari i utjecaje koji nisu apsolutno neophodni ili neizbježni. Odaberite alternativne metode liječenja kako biste došli do srži problema i otkrili kako će holistički pristup pomoći vašoj općoj dobrobiti.

 

 

RAK

Brzina svjetlosti izračunata je u 17. stoljeću promatranjem orbite Ia, jednog od Jupiterovih mjeseci. Vaš um je spreman za transformaciju, vidjeti vezu između stvari koje je bilo teško povezati. Važno je uzeti si vremena, dovoljno se odmoriti i spavati u satu podrške u danima koji su pred vama kako biste mogli maksimalno iskoristiti svoje znanje i procesirati ono što se događa u vama.

Dajte prisutnost i važnost svom unutarnjem svijetu, a ne bilo čemu izvana. Koliko god bili emotivni, ne biste trebali dopustiti da vas empatija odvoji od vlastitih potreba, shvaćajući da ih treba cijeniti i zadovoljiti na bilo koji mogući način. Pronađite način da nahranite svoje srce.

 

 

LAV

Dobivate odgovarajuću pomoć i bez problema organizirate svoj posao i dnevne aktivnosti početkom mjeseca. Međutim, stvari koje bujaju ispod površine obično izađu na vidjelo kada ih najmanje očekujete. A kako mjesec odmiče, mogli biste ispuniti nove rokove i biti gurnuti preko vlastitog ruba.

Stavite svoje povjerenje u ruke onih koji vas nisu iznevjerili u prošlosti. Previše drugih šansi neće vam donijeti puno dobrog. Pogotovo ako ste iznijeli svoje mišljenje i niste bili poštovani ili uzeti u obzir. Izrazite tko ste i ne mislite se baviti malim stvarima i izazovima koji služe samo da pokažete vašu predanost određenom cilju.

 

 

DJEVICA

Emocije će preplaviti vaš svijet prvih nekoliko tjedana u mjesecu. Ali niste spremni odustati od kontrole, čak i ako ona ne služi vašem srcu. Pokušajte osloboditi grč i napraviti mjesta za izbacivanje stvari iz vašeg sustava. Čak i ako se s vremena na vrijeme osjećaju loše i preopterećuju. Ima dovoljno vremena da ispunite sve svoje potrebe, mentalne, emocionalne i fizičke. Sve što vam uistinu treba je ravnoteža.

Do kraja mjeseca veze bi trebale poprimiti novi oblik. Slobodne pripadnici znaka mogli bi se iznenada naći u ozbiljnoj vezi, dok su one koje su već bile uključene otkrile nove dijelove sebe koje je potrebno prepoznati. Čak i ako sumnjate, odlučite ne ulaziti u paralelne veze, tajne dogovore ili bilo što što bi pokvarilo vaš emocionalni svijet. Slijedite svoje srce dok zadržite fokus.

Nastavak na sljedećoj stranici…

CIGANSKE KARTE u SEPTEMBRU: Sudbina će iznenaditi OVE znakove, jer za njih NEMOGUĆE POSTAJE MOGUĆE, a OVAJ znak neka se pripremi na IZNENAĐENJE!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top