Suđeno je da se OVAJ znak OBOGATI u drugoj sedmici Marta – doslovno će plivati i kupati se u NOVCU!

Suđeno je da se OVAJ znak OBOGATI u drugoj sedmici Marta – doslovno će plivati i kupati se u NOVCU!

8 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Štednja može stradati zbog nedostatka pripreme i iskušenja pri kupnji. Ne očekujte dobitak u vlasništvu obitelji ili tvrtke. Neplanirano putovanje ili popravak automobila mogu biti skupi. Ovaj tjedan može vam donijeti dosta financijske dobiti od obitelji i prijatelja, ali također će biti neočekivanih troškova. Ovo je tjedan poslovnog trošenja. Troškovi vezani uz dom mogu biti skupi.

 

 

BIK

Ovaj bi tjedan mogao biti prosječan za vaš ekonomski status. Možda ćete potrošiti na renoviranje kuće i popravke starog vozila. Osim toga, prihod bi također mogao porasti ovaj tjedan. Savjetuje se da ne ulažete novac u nekretnine. Možda ćete dobiti dionice imovine koja bi mogla pripadati vašim precima. Vlasnici draguljarnica i dizajneri nakita mogu zaraditi mnogo novca.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Zbog prethodnog planiranja, mogli biste nešto uštedjeti, iako ovo vrijeme nije idealno za to. Mogu se dogoditi nepredviđeni troškovi vezani uz kreditna pitanja, putovanja i upis na nove tečajeve vezane uz meditaciju ili jogu. Ovo vrijeme nije pogodno za financijsku dobit od imovine ili posla. Preporučuje se izbjegavanje nesuglasica s partnerima kako biste spriječili gubitak u poslovanju.

 

 

RAK

Unatoč vašoj planetarnoj podršci, možda ćete morati strpljivo čekati priliku da se obogatite. Do tada uživajte u rutinskim dobicima. Sredinom tjedna moguća su ulaganja, ali ne bez opreza. Sredina tjedna je dobro vrijeme za zaradu. Vaša želja za više udobnosti može uzrokovati da kasnije potrošite previše. Kako biste izbjegli neopravdani pritisak predanosti, preporuča se kontrolirati takve osobine i brinuti se.

 

 

LAV

Kako tjedan odmiče, možda ćete uvidjeti da ovo nije odlična atmosfera za rast financija ili novca. S nedostatkom prihoda i prosperiteta, imate problema u planu koji ste vodili. Međutim, možete nastaviti s radom, a ulaganje bi dugoročno moglo uroditi plodom. Naporan rad koji ste uložili može na kraju biti uspješan.

 

 

DJEVICA

Stvari bi mogle izgledati malo tijesno na početku ovog tjedna, ali postupno bi se mogle poboljšati kako tjedan bude odmicao. Možda ćete ovaj tjedan htjeti lupati po prstima oko nekih financijskih pitanja. Samo tecite s plimom bez pružanja otpora i budite vrlo oprezni sa skrivenim problemima. Trebali bi izbjegavati analiziranje svakog najsitnijeg detalja jer bi okolnosti mogle biti izvan njihove kontrole.

VAGA

Tijekom ovog tjedna mogli biste razmišljati o poboljšanju svog bogatstva. Ali implementacija za vas možda neće biti manji izazov. Vaša hrabrost i diskrecija bi vam u tome mogle dobro doći. U posljednjih nekoliko dana u tjednu, vaš bi profit mogao ponovno porasti do te mjere da doslovno plivate u novcu. Pedantan izračun bio bi razlog za ovaj dobar posao. Vaš novac i bankovni saldo bi se zbog toga povećali.

 

 

ŠKORPIJA

Nije dobar tjedan za ulaganje u robu i nekretnine. Preuzmite proračunati rizik. Također, tijekom tjedna točno obavite svu papirologiju koja će vam omogućiti da budete sigurni da ne pogriješite u svojim transakcijama. Pogotovo u nekretninama. Dokumentirajte svaku transakciju koju biste poduzeli tijekom tjedna. Čak i gotovinsko poslovanje s nekretninama. Bio bi to dokaz.

 

 

STRIJELAC

Planirate li donijeti bilo kakvu značajnu financijsku odluku, dobro razmislite i pokušajte je odgoditi za nekoliko dana ako je moguće jer bi vas mogla povući zbog nepovoljnih vremena. Nemojte previše trošiti svoju zaradu. Ne vjerujte tuđim riječima kada je u pitanju zarada, trošenje i ulaganje. Postoje šanse da se vaš priljev sredstava uspori. Biti mirni.

 

 

JARAC

Žene bi ovaj tjedan voljele pametno ulagati. Vaši voljeni bi cijenili vašu odluku. Jedini savjet je ne ulagati u nekretnine. Umjesto toga, uložite u sigurne puteve koji vam mogu dati stabilan povrat i učiniti da se osjećate samouvjereno. Nakit se može kupiti i ovaj tjedan. Maksimalno iskoristite novac i povrate koje možete dobiti ovog tjedna.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Harmonija neće biti samo u vašem osobnom životu, već ćete vidjeti i kako vaša financijska strana cvjeta. Naznačeni su dobri povrati od ulaganja. Tjedan će doista biti zadovoljavajući za vaš financijski život, a ovo će vas ugodno iznenaditi. Možda ćete imati nevjerojatnu sreću u svim financijskim pitanjima. Možda ćete dobro napredovati u svim profesionalnim zadacima koje obavljate. Možda ćete doslovno plivati i kupati se u novcu!

 

 

RIBE

Mogu se pojaviti troškovi vezani za putovanja. Prvi dio tjedna dobar je za ulaganje u automobile. Jednostavno budite oprezni trošeći novac na nekretninu. Ne sudjelujte u imovinsko pravnim poteškoćama; to bi moglo stvoriti neočekivane izdatke. Nemojte se raspravljati oko zemlje ili imovine s članovima obitelji koji bi mogli donijeti gubitak. Ušteda je predviđena. Član obitelji može zatražiti novčanu pomoć.