VAGA – MJESEČNI HOROSKOP za SEPTEMBAR! Ovo će biti vaš NAJBOLJI MJESEC unazad mnogo mjeseci, a evo i zašto…

VAGA – MJESEČNI HOROSKOP za SEPTEMBAR! Ovo će biti vaš NAJBOLJI MJESEC unazad mnogo mjeseci, a evo i zašto…

27 kolovoza, 2022 0 By Admin

KARIJERA

Ovaj mjesec može vam biti dobar u profesionalnom smislu jer će vam planete donijeti neke nove projekte na radni stol. Planeti vas mogu učiniti sretnim i sretnim kroz vašu komunikaciju. Sada možete očekivati ​​dobre dobitke, pa čak možete dobiti i unapređenje. Na poslu mogu biti i neki ljudi koji vas podržavaju i mogu vam pomoći u donošenju profesionalnih odluka. Planeti će vam pomoći da iskoristite svoju inteligenciju i kreativnost u svom poslu i u tome se istaknete. Sada možete biti uspješni. Vašem će se šefu možda svidjeti vaš nastup i može vas unaprijediti.

 

 

POSAO

Čini se da vam partnerstvo sada predstavlja ogromnu sreću jer su planete u povoljnim pozicijama. Planeti će također podržati dolazak dobrih poslovnih partnera, posebno u vašoj zemlji/državi/gradu. Možete prisustvovati konferencijama i sastancima s partnerima, što može biti uspješno. Putovanja također mogu donijeti mogućnosti, ali možda ćete se osjećati kao da provodite vrijeme kod kuće sa svojom obitelji. Budući da su planeti dobro postavljeni, pomoći će vam u postizanju dobrih poslovnih dogovora. Dobit ćete priznanje od svojih kupaca i poslovnih partnera, a vaše će poslovanje napredovati.

 

 

PROFESIONALCI

Možda ćete ovog mjeseca pomoći drugima tako što ćete biti u nadzornoj ulozi, mentorirati svoje mlađe i starije osobe zbog položaja na planeti koji vas čine prirodnim učiteljem. Vaše ime i slava će se proširiti posvuda. Vaš trud bit će nagrađen. Umjetnički ste, vješti, talentirani i vrlo strastveni i kreativni u svom poslu. Vaši stariji na poslu mogu vas gledati kao izvor inspiracije i mogu vas unaprijediti. Neki od vaših kolega možda će htjeti od vas steći znanje o tome kako stvari radite tako dobro u tako malo vremena.

 

 

ZDRAVLJE

Vaše zdravlje ovog mjeseca može biti dobro, jer su vam sve planete ovog mjeseca dobro postavljene. No ipak je bolje voditi brigu o svom zdravlju. Osjećat ćete se pozitivno ako se bavite jogom i meditacijom. Izbjegavajte stres i pokušajte svakodnevno jesti hranjivu hranu te se naspavajte. Zdravlje će sada biti dobro.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

STUDENTI

Učenicima će ovo vrijeme biti dobro uz pomoć svojih gurua i učitelja, a i budući da zvijezde favoriziraju njihov uspjeh. Učenici će biti odvažni, kreativni i inteligentni i zasjat će. Studenti koji se bave umjetnošću, glazbom, dramom, plesom i bilo kojim drugim kreativnim područjem morali bi uložiti dodatni napor da bi vidjeli zapažena postignuća. Planeti će vam dati dobre rezultate i mogu vam dati izvrsne mogućnosti u obrazovanju, posebno u inozemstvu.

Stranice: 1 2