DJEVICA – HOROSKOP za SEPTEMBAR! Dolaze vam PUNO BOLJI i SRETNIJI DANI, a to ste i ZASLUŽILI!

DJEVICA – HOROSKOP za SEPTEMBAR! Dolaze vam PUNO BOLJI i SRETNIJI DANI, a to ste i ZASLUŽILI!

27 kolovoza, 2022 0 By Admin

KARIJERA

Ovaj mjesec bi vam mogao biti puno bolji u profesionalnom smislu nego prethodni mjesec. Također, planeti će vas natjerati da pobijedite svoje neprijatelje na poslu i potaknuti vašu kreativnost. To vam može dati mnoge odgovornosti na poslu, ali i mnogo inteligencije za rješavanje vaših problema. Planeti mogu poboljšati vaše komunikacijske vještine s vašim šefom i starijim osobama na poslu. No, ponekad vas mogu natjerati da se osjećate pomalo demotivirano, kad vam stvari ne idu na ruku, na primjer, kad ne dobijete promaknuće. Vaše samopouzdanje i samopouzdanje ovog će mjeseca biti visoko, a vi ćete imati mir. Vaša kreativnost i naporan rad bit će priznati na poslu.

 

 

POSAO

Poslovi trenutno mogu biti dobri za vas, a u vašim poslovima može doći do uspjeha. No mogu biti i rizični, a preveliki rizik može dovesti i do gubitaka. Zato budite oprezni, osobito sa stranim klijentima. Možda ćete uspjeti na kreativnom polju i sklopiti poslovne dogovore zbog svoje inteligencije i kreativnosti, pa ćete tako lako dobiti poslovne kredite.

 

 

PROFESIONALCI

Vaši juniori na poslu možda će vas gledati kao izvor inspiracije, a vaše će ime zasjati jer se vaš najsretniji planet Merkur nalazi u 10. kući. Svi na poslu voljet će vaš šarm, karizmu i inteligenciju. Planeti vam pomažu da postanete zreliji u razmišljanju. Karizmatični ste i to vam može pomoći, osobito ako se bavite medijskim i zabavnim sektorom. Na poslu možete dobiti ime, slavu i priznanje, ali morate ostati skromni. Morate otpustiti svoj bijes i strah da zablistaju u vašem poslu. Nemojte sumnjati u sebe.

 

 

ZDRAVLJE

Čini se da je vaše zdravlje ovog mjeseca u redu, ali može doći do stresa na poslu, pa se morate pobrinuti za svoje zdravlje. Možda ste povisili krvni tlak ili probleme sa šećerom. Problemi na poslu i obveze mogu vas zauzeti pa se pokušajte opustiti i otiđite na godišnji odmor ako možete.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

STUDENTI

Studenti će se dobro zabaviti, ali moraju imati kontrolu nad svojim umom. Planeti će im dati hrabrosti da prevladaju svoju tupost. Studenti mogu dobiti studentske kredite. Ovaj put mogu biti dobri, a oni koji polažu ispite mogu biti uspješni. Ako meditiraju i usredotoče se na studije, mogu uspjeti u životu. Osjećaju se posvećenim studiju i ovog mjeseca mogu dobiti stipendije, a um će im biti oštar. Njihova inteligencija i naporan rad mogu ih natjerati da postignu svoje obrazovne ciljeve.

Stranice: 1 2