OVI znaci u narednoj sedmici neće moći izbjeći SLOMLJENO SRCE, a OVAJ znak susret sa BIVŠIM-/

OVI znaci u narednoj sedmici neće moći izbjeći SLOMLJENO SRCE, a OVAJ znak susret sa BIVŠIM-/

26 kolovoza, 2022 0 By Admin

OVAN

U narednoj sedmici najveći problem će vam predstavljati ljubomora. I sami ćete biti svjesni da nema razloga za ljubomoru, ali svejedno se nećete moći obuzdati. Ono što trebati znati da vam je partner iskren i da nema razloga za sumnju, a još manje za ljubomoru.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Naredna sedmica će konačno donijeti ono što dugo čekate. Jako vam se sviđa jedan Rak i sada će vam konačno uzvratiti osjećaje i bit će spreman na vezu. Imajte na umu da je bio jako razočaran i povrijeđen prije vas i sada je na vama da mu vratite vjeru u ljubav.

 

 

BLIZANCI

Naredna sedmica će vam biti jako zanimljiva. Velike su šanse da se promijeni vaš ljubavni status i vaša ljubavna situacija. Vi vjerojatno to ne želite, ali neke stvari se nažalost ne mogu izbjeći.

 

 

RAK

U narednoj sedmici ćete saznati da je jednoj osobi jako stalo do vas. Ta osoba je najvjerojatnije u znaku Strijelca. Ako se odlučite da mu date šansu, znajte da bi vas zaista mogao usrećiti i pružiti sve ono što zaslužujete.

 

 

LAV

Trenutno imate jako velikih problema, ali ne smijete nikako očajavati i predati se. Borite se da pronađete riješenje za svoje probleme. Ništa nije baš toliko loše da se ne bi moglo popraviti.

 

 

DJEVICA

Vi ste osoba koja kad voli sve čini za voljenu osobu. Ono što moramo reći da ćete tokom naredne sedmice konačno shvatiti da osoba za koju se borite i koju želite pored sebe nije vrijedna vaše ljubavi. Krajnje je vrijeme da završite s tom pričom i krenete dalje.

VAGA

Ljubavni život vam je vrlo bitan. Vi ste osoba koja zaista zna voljeti i ljubav pružati. Ali, razmislite da li osoba za koju sve radite zna cijeniti sve što radite za nju!?

 

 

ŠKORPIJA

Ljubavni život nije onakav kako bi željeli da bude i to vam jako teško pada. No nemaju svi tako veliku dušu kao vi i ne znaju svi voljeti na način kako vi volite. Prije ili kasnije, pronaći ćete svoju sreću i sve će biti onako kako želite.

 

 

STRIJELAC

Naredna sedmica bit će u znaku ljubavi i ljubavne sreće. “Bacili ste oko” na jednog Lava i samo je pitanje dana kada će vam Lav priznati da osjeća isto što i vi i da ima iste namjere sa vama kao i vi. Velike su šanse da će se to desiti prvog dana vikenda.

 

 

JARAC

Bitno je da shvatite da morate  slušati isključivo sebe i glas svog srca i razuma. Ne dopuštajte drugima da se petljaju u vašu vezu i vrše na vas pritisak. I nikako ne odustajte od osobe koju želite. Borite se i vidjet ćete da će se ta borba na kraju isplatiti.

 

 

VODOLIJA

Sve je lakše kada volite i kada ste voljeni. Vi kad volite, nema toga što ne bi napravili za sreću voljene osobe. Sada netko drugi radi sve da bi vas usrećio i da bi vi bili sretni i ispunjeni. Sljedeća sedmica bi mogla biti jedna od ljepših u vašem životu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Najbitnije je naglasiti što se tiče naredne sedmice da nipošto ne smijete odustati od osobe do koje vam je stalo. Nema veze ako vam ljubav ne bude uzvraćena sada. To ne smije biti razlog da odustanete. Borite se, jer na kraju će sve biti baš onako kako priželjkujete.