LJUBAV u ZADNJIM DANIMA AUGUSTA: OVI znaci ako zaborave na ponos, bit će sretni, dok će se OVAJ znak raspadati zbog kajanja-slijede suze!

LJUBAV u ZADNJIM DANIMA AUGUSTA: OVI znaci ako zaborave na ponos, bit će sretni, dok će se OVAJ znak raspadati zbog kajanja-slijede suze!

23 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubav u zadnjim danima Augusta: Konfiguracija planeta donosi osjećaj želje za bijegom iz situacije koja se čini previše ograničenom. Dosta vam je energije koja kao da karakterizira određeni odnos i želite priliku da učinite nešto drugačije kako biste mogli razmisliti o sljedećem koraku. Ovo ne mora nužno značiti kraj, ali čini se da ukazuje da je vrijeme za pauzu.

 

 

BIK

Ovo su vrste dana kada sasvim sigurno možete pozvati svoju majku ili nekog vama bliskog da upozna vašu voljenu osobu, a možda i ostatak obitelji. Postoji jamstvo da nema scena, nema neugodnog ponašanja, samo otmjeno i divno druženje i priča o tome kakav ste divan par. Rijetki su takvi dani – iskoristite to u svoju korist.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Postoje neke vrlo zanimljive informacije koje treba prikupiti ovih dana s nebeskom energijom u igri. No, što ćete učiniti s njima, ovisi o vama. To je su vrste dana kada možete saznati više nego što ste očekivali, dok u svakom slučaju jednostavno vodite običan razgovor. To može utjecati na vaš odnos s nekim ako prospe čašu o nečemu što nikada nije spomenuo.

 

 

RAK

Čini se da biste vi mogli biti taj koji lomi srca, s obzirom na planetarnu postavu. Jednostavno se ne možete zamarati svime što to uključuje, barem trenutno, ili gnjavažom da ste djelomično odgovorni nekom drugom. Samo trebate probiti i osjetiti taj osjećaj slobode i mogućnost da idete kamo god poželite.

 

 

LAV

Na ovakve dane možete potajno gledati dolje jer to znači da se nebo neće iznenada otvoriti. Pola tuceta vanzemaljaca neće puzati niz ljestve tražeći od vas da dođete i udate se za njihovog vođu, koji treba partnera na umirućem planetu kako bi ponovno naselio svoj svijet. Planetarni aspekt u igri donosi priliku za opuštanje, što može biti jedinstveno iskustvo samo po sebi.

 

 

DJEVICA

Planetarna konfiguracija daje vam mnoge mogućnosti. U nekima ćete možda uživati, ali zbog drugih ćete zijevati. Mogli bi vam se svidjeti razgovori koje vodite sa svojim partnerom, što bi moglo biti prilično otkrivajuće, ali možda vam se ne sviđa da vas se traži da promijenite svoju prirodu ili da budete drugačiji od onoga što jeste. Dobro razmislite prije nego odgovorite. Mogli biste se uvaliti u neku verbalnu zavrzlamu.

 

 

VAGA

Ovih dana se morate pomiriti s mnogo toga. Planetarna konfiguracija ukazuje na to da možete ili slušati one oko sebe koji jadikuju o tome koliko su nesretni sa svojom sudbinom u životu, ili možete skočiti, zaboraviti svoje nevolje i ograničenja i pridružiti se maloj grupi ljudi, ako moguće, koji su odlučni u zabavi i uzbuđenju. Idi tamo gdje ti je istinsko srce.

 

 

ŠKORPIJA

Konfiguracija planeta znači da možete odahnuti. Moći ćete jednostavno biti ono što jeste. Možete biti uvjereni da nitko tko je u vašoj blizini, uključujući vašu voljenu osobu, neće zahtijevati ništa više od vas osim jednostavnog vremena da lijepo razgovarate o stvarima koje nisu teške, neugodne, neugodne ili ponižavajuće. Stavite čajnik i opustite se.

 

 

STRIJELAC

Ovo je dobro vrijeme da radite nešto pozitivno sa svojim rukama dok vaša voljena osoba lupeta i lupeta. Nebeska energija potiče sve vrste rasprava, ogovaranja, razmišljanja i filozofskih rasprava. Iako je to do određene točke u redu, previše vas može natjerati da očajnički želite pobjeći. Ako slučajno imate nešto raditi ili kamo otići, mogli biste si uštedjeti sate dosade.

 

 

JARAC

Planetarna konfiguracija ukazuje na to da su vam sloboda i potreba za pronalaženjem prostora vrlo važni. Možda ćete otkriti da ste se vrtjeli u krug, bez vremena da radite stvari koje vas čine zadovoljnim. Ovo je vaša prilika i rado ćete dočekati priliku da izađete i učinite nešto kreativno. To će vam dati vremena za disanje.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ovo je mnogo skladniji dan za sve vrste veza, bilo bliskih i osobnih, bilo čisto platonskih. Planetarna energija dana ukazuje na to da postoji veliki osjećaj otvorenosti i spremnosti za dijeljenje na toploj i prijateljskoj osnovi. Razgovor je ugodan, moguće je dobro raspravljati i dijeliti iz srca. Dobri su dani za malu zabavu, ako je moguće.

 

 

RIBE

Romantika postaje intelektualna s planetarnim aspektom u igri. Očito se ima o čemu pričati i razmišljati. Čini se da postoji razlika između razgovora o lakšim temama koje potiču na razmišljanje ili razgovora o prizemnijim stvarima. Značenje je važno, pa ako oboje možete razumjeti što točno mislite, imat ćete dobar dan. Ne očekujte puno akcije, jer moždane stanice žele uvid u situaciju.