U NAREDNOM PERIODU: OVE znakove će KARMA NAGRADITI i pokloniti im SREĆU, LJUBAV i NOVAC!

OVAN

Jeste li čekali da čujete o nekim fondovima, možda za stvaranje umjetničkog djela, pisanje knjige ili snimanje dokumentarnog filma? Ako je tako, ovih dana biste mogli što slaviti kada dobijete vijest da novac stiže! Međutim, nemojte se iznenaditi ako dođe do kašnjenja. Projekt će se još uvijek dogoditi, ali samo malo kasnije nego što ste se nadali. Sve što sada možete učiniti je biti strpljiv.,

 

 

BIK

Osjećate da bi život tekao lakše da nema novca! Količina vremena i energije koju trošite na rješavanje svojih financijskih poslova je frustrirajuća. Nažalost, ovo će biti frustrirajući dani. Trebate sjesti i srediti neke zanemarene račune. Nije zabavno, ali barem ćete imati zadovoljstvo i znati da ste uspjeli.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Koliko je prošlo otkako si se prepustio velikoj porciji svog omiljenog zadovoljstva? Vrijeme je da pustite mladića u sebi da izađe i igra se. Jedite tu čokoladu, čitajte te bezumne časopise ili preskočite pločnik. U posljednje vrijeme život shvaćate previše ozbiljno. Čak i odrasli imaju pravo s vremena na vrijeme prepustiti se užicima mladosti.

 

 

RAK

Netko bi vas na vašem radnom mjestu odjednom mogao smatrati vrlo privlačnom i neće kriti to. Kako ćete odgovoriti, naravno, ovisi o vama, ali ako toj osobi ne uzvratite osjećaje, nemojte odgovarati pozitivno samo zato što ste polaskani. To bi vam moglo uzrokovati probleme u nastavku, osobito ako je ta osoba na poziciji autoriteta. Držite se prave osobe!

 

 

LAV

Osjećaš se nepobjedivo, kao da možeš sve. Uživajte u ovom obilju energije, jer je to svakako neobično. Pazite da ne pretjerate. Ako već neko vrijeme niste trčali, trčanje od pet kilometara će vas  prilično boljeti. Slično, nemojte pokušavati završiti sve popravke u kućanstvu u jednom danu. Zapamtite da sporo i lako pobjeđuje u utrci i održava vas u formi na duge staze!

 

 

DJEVICA

Ako se osjećate kao da pokušavate gurnuti kvadratni klin u okruglu rupu, vjerojatno ste u pravu. Bilo da imate osobnih ili profesionalnih poteškoća, ponekad se jednostavno ne isplati toliko se truditi. Zapravo, to je često znak da u vezi nešto bitno nije u redu. Pokušajte zauzeti više filozofski stav. Ako je suđeno da radi, hoće.

Nastavak na sljedećoj stranici…

U NAREDNOM PERIODU: OVE znakove će KARMA NAGRADITI i pokloniti im SREĆU, LJUBAV i NOVAC!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top