BIK – zbog njegove DOBROTE, mnogi misle da će LAKO sa Bikom ali on NIKOME NE DOZVOLJAVA da od njega RADI BUDALU!

BIK – zbog njegove DOBROTE, mnogi misle da će LAKO sa Bikom ali on NIKOME NE DOZVOLJAVA da od njega RADI BUDALU!

5 veljače, 2023 0 By Admin

BIK – zbog njegove DOBROTE, mnogi misle da će LAKO sa Bikom, ali on NIKOME NE DOZVOLJAVA da ga podcjenjuje, izigra i da od njega RADI BUDALU!

 

To što ovaj znak ima veliko srce i dušu, to ne znači da od njega možete praviti budalu. Većinu stvari koje poželi on i  ostvari jer je veoma uporan i marljiv u onome što radi. Od najranijih dana je uporan, te ga je to i dovelo danas do tu gdje i je. Polako je koračao kroz život i učio se na svojim i tuđim greškama. Učenjem onoga što smatra bitnim ga je pratilo čitav život sve do danas.

Ove osobe su veoma marljivi i dobri radnici, oni su prepuni iskustva kojega upotrebljavaju uvijek kada im je potrebno. Mnoge druge osobe se oslanjaju na njih, jer u njima vide veliku dozu sigurnosti i uspjeha u svemu što dotaknu. Oni ulijevaju povjerenje svojih radnih kolega koji ih često traže savjete za neke stvari koje još nisu upoznali. Njihova stručnost i sposobnost je veoma velika.

Kada je problem ispred njih, tada se najbolje snalaze. Uvijek sve rade korak po korak dok god ne budu zadovoljni sa svime. Sve rade smisleno i sa nekim planom i ne srljaju bez veze. Veoma su organizirani, te u njihovom radu i ponašanju uvijek postoji neki red.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Većina njihovih bližnjih se sa sigurnošću oslanja na njih, jer im vjeruje i uvjereni su da sve obave kako treba. Ovi ljudi su glavni u obitelji, jer uvijek znaju kako i na koji način treba riješavati neke obiteljske probleme. Članovi obitelji prvo uvijek njih pitaju za pomoć, a Bik će pomoći kada god može. Glavni su kreatori svih planova i…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2