Za OVA 4 znaka slijedi NEVJEROJATNA LJUBAVNA PROMJENA koja je van svih njihovih očekivanja!

Za OVA 4 znaka slijedi NEVJEROJATNA LJUBAVNA PROMJENA koja je van svih njihovih očekivanja!

6 svibnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Nešto užurbano zuji u vašoj romantičnoj situaciji! Astralna konfiguracija stvara priličnu pomutnju u ovom području vašeg života. Ovaj tjedan, međutim, to možda neće biti vrsta aktivnosti koja ostavlja vaše srce ispunjenim. Položaj planeta će potaknuti nestabilnost u vašem trenutnom scenariju ljubavnog života. Mogli biste se uplesti u iznenadnu aferu, ili možda čak prekinuti sa svojim trenutnim ljubavnikom. Ako ste potpuno slobodni, možda ćete se ovog tjedna osjećati potpuno protivno povezivanju s bilo kim. Sve do čega ti je stalo je tvoja sloboda!

 

 

BIK

Romantična frustracija mogla bi vam stati na put ovog tjedna. Ponekad je previše lako stvarati probleme jer ste jednostavno umorni od toga što se stvari kreću onako kako jesu i ne znate što drugo učiniti. Kad jednostavno više ne možete izdržati, vaše bi emocije mogle izliti u gotovo dječji, buntovni bijes kako biste bili sigurni da se nešto konačno promijeni.  Ne znate gdje će komadići sletjeti ili kakve će padavine na kraju biti, ali znate ovo: vi ste vulkan i vrijeme je za erupciju!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Neki bi vam prijatelji mogli pomoći da se probudite u stvarnosti vaše trenutne ljubavne životne situacije. Lako je vidjeti samo ono što želite vidjeti kada su u pitanju emocije. Možda ste sada u toj situaciji s ljubavnikom ili ljubavnim interesom! Problem je, međutim, u tome što bi mogla biti velika crvena zastava o toj osobi ili vašoj situaciji koju ignorirate. To ne znači da biste to trebali automatski pozvati odustajanjem, ali zanemarivanje neugodnih činjenica neće ga natjerati da nestane niti ga spriječiti da vas povrijedi. Vjerojatno ćete  imati barem jednog prijatelja koji će vam nježno reći istinu o nečemu poput ovoga – čak i ako to ne želite čuti.

 

 

RAK

Ovaj tjedan polažete velike nade kada je u pitanju vaš ljubavni život – i za to sigurno imate razloga! Položaj planeta će vas obasuti čudesnim mogućnostima. Sve ovo sugerira razgovor o ljubavi ili s ljubavnikom od kojeg vam srce zapjeva. Također biste mogli napraviti izbor o svom ljubavnom životu koji se u potpunosti temelji na vjeri. Slušati svoje srce, sada je sjajan poziv.

 

 

LAV

Neočekivana komunikacija iz ljubavnog interesa mogla bi vam uzdrmati um i uzbuditi vaše srce odjednom. Vrlo je moguće da će netko s kim radite ili netko tko radi za vas nagovijestiti romantične osjećaje prema vama – ili čak napraviti stvarni napredak. To bi moglo proći u svakom slučaju. Možda ćete odlučiti baciti oprez u vjetar i učiniti ono što vam je u ovom trenutku dobro. S druge strane, mogli biste biti toliko preplašeni da ćete potpuno izbjeći situaciju. To je tvoj poziv! U svakom slučaju, zapamtite da vaš izbor ima posljedice i pažljivo razmotrite sve.

 

 

DJEVICA

Eksplozije bi svakog trenutka mogle poljuljati temelje vaše ljubavi. To bi lako moglo potaknuti eksplozivni verbalni sukob između vas i ljubavnika – stvari bi čak mogle eskalirati do potpunog prekida veze. Ako se to dogodi, pokušajte shvatiti da je tako zamišljeno. Sav taj bijes koji se diže u vama je vjerojatno zato što ste već neko vrijeme znali da nešto nije u redu. Vrijeme je da budete vjerni sebi – čak i ako to ispadne na manje nego pristojan način!

Nastavak na sljedećoj stranici…

Stranice: 1 2