TOKOM NEDELJE: Evo kome će dani koje dolaze biti ČAROBNI i kome se SVE MIJENJA iz KORIJENA!

TOKOM NEDELJE: Evo kome će dani koje dolaze biti ČAROBNI i kome se SVE MIJENJA iz KORIJENA!

25 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Tokom nedelje: Pokušajte vidjeti pozitivnu stranu ljudi. Opustite se i nemojte se toliko opterećivati ​​vlastitom unutarnjom dramom. Vi ste odgovorni za stvaranje ovog nemira. Pronađite utjehu u kreativnom projektu. Radite nešto što volite raditi i što vas čini istinski sretnim. U zraku je osjećaj ekspanzije koji će vjerojatno pojačati bilo koje raspoloženje koje projicirate.

 

BIK

Obucite se u prekrasnu odjeću, stavite nakit i par kapi omiljenog parfema. Slobodno podignite svoje pete i krenite u grad. Ovo je sjajno vrijeme za izlazak s prijateljima, druženje i jednostavno fantastičan provod. Ostavite svoje brige po strani i pridružite se grupi za laganu zabavu i veselje. Zadržite osmijeh na licu i otkrit ćete da možete proći kroz bilo koja vrata koja odaberete.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Možda ćete imati malo ograničenog osjećaja u vašim emocijama, ali ovo može biti na bolje. Pokušajte zauzeti opušteniji pristup situaciji i nemojte biti previše ozbiljni ni u čemu. Što fleksibilniji stav možete zadržati, to će vam biti bolje. Držite svoje osjećaje pod kontrolom tako da ne čitate preduboko u suptilnosti stvari.

 

RAK

Komunikacija je ključni dio dana i otkrit ćete da vam je dostupna velika količina informacija kada ih zatražite. Možete crpiti iz mnogo različitih izvora, stoga se nemojte bojati dodirnuti različite bušotine koje su vam sada dostupne. Emocionalno, ovo možda nije najbolji dan za vas, ali to možete prevladati sve dok zadržite bezbrižan, prijateljski i optimističan pristup.

 

LAV

Ovih dana biste mogli biti romantično raspoloženi. Energija dana potaknut će snažne osjećaje naklonosti ili zaljubljenosti. Ako ste trenutno slobodni, možda ćete odlučiti nekoga pozvati na spoj. Nemojte se stidjeti pokazati nekome svoj interes. Imate puno ljubavi za podijeliti s pravom osobom, stoga biste je trebali isprobati! Ako ste povezani s nekim, pokušajte isplanirati posebnu zajedničku večer.

 

DJEVICA

U vremenima velike transformacije kao što je ova koju vjerojatno proživljavate sada, nije uvijek lako vidjeti kamo ste točno krenuli. Možda ste donekle oklijevali razgovarajući o budućim planovima za karijeru ili ljubavni život. Ovih dana će vam vaše nade vrlo vjerojatno početi otvarati put. U redu je reći drugim ljudima kako se osjećate.

 

VAGA

Tempo stvari ovih dana će skočiti i vidjet ćete da je duhovitost i vesele riječi dobrodošle u gotovo svakom okruženju na koje naiđete. Radite stvari s drugima danas i vidite kakve nevolje možete zajedno izazvati. Ovo je vrijeme da izađete i budete društveni. Lijepe stvari i opuštajuća glazba favoriziraju se na dan poput današnjeg. Ne možete pogriješiti ako jednostavno budete svoj uobičajeni, neobični ja

 

ŠKORPIJA

Jeste li primijetili u kojoj ste mjeri zainteresirani za ljude? Možda vas čak i ovaj interes vodi u vašoj profesiji. Bez obzira jeste li sociolog ili pravnik, ono što radite ne radite samo iz ljubavi prema znanosti ili pravdi. Razmislite o tome jer vam može otvoriti neka nova vrata.

 

STRIJELAC

Vaše tijelo možda sjedi za vašim stolom, ali vaš je um potpuno negdje drugdje. Možda neko egzotično ljetovalište, ili biste možda radije bili kod kuće sa svojim najdražima. Vjerojatno će vam ovih dana biti teško obaviti mnogo posla. U zraku se osjeća tromost koju je teško otresti. Zašto se ne biste prepustili raspoloženju i ranije otišli s posla? Današnji posao možete završiti sutra.

 

JARAC

Trenutno biste mogli biti jako zauzeti obiteljskim obavezama. Danas možda provodite vrijeme sa svojom djecom, vozite ih na različite aktivnosti i pokušavate se pobrinuti za osobne zadatke. Možda se sada nećete moći pobrinuti za sve, stoga se samo usredotočite na važne stvari. U međuvremenu, energija dana trebala bi biti vrlo lagana. Mogli biste se zabaviti pjevajući sa svojom djecom ili šaleći se sa svojim romantičnim partnerom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Zabavite se i ne budite tako ozbiljni ni u čemu. Ovo je dobro vrijeme za pritajivanje i jednostavno uživanje u krajoliku. Idite u kino ili pogledajte predstavu. Idite na zabavu i proživite je. Obucite se u svoju najatraktivniju večernju haljinu i krenite u provod. Danas je dan da budete pričljivi, bezbrižni i društveni. Teški emocionalni problemi samo će umanjiti pozitivno raspoloženje. Ponovite sve isto i sutra…

 

RIBE

Ovih dana biste mogli otkriti da želite pristupiti vezi malo drugačije. Ako ste slučajno izlazili s nekim, mogli biste biti spremni na veću obvezu. Ili ako ste u braku s nekim, možda ćete otkriti da vam treba malo privatnog prostora. Svi su odnosi ravnoteža između bliskosti i neovisnosti. Možda ćete se morati potruditi da postavite pravi ton, ali to možete!